geldim burcucum geldimmmmmm nihayte dogum dan önce geldim haftaya gidiyorum doguma bebegin çookk tatlı demire maşallah burcu..sallıyomusun yoksa:)))
saol esıncım.. yok sallamıyorum emzık de vermıorumbenı kullanıo uykuya dalmak ıcın saglık olsun..
haftaya mı dogumun ay ay az kalmış ayy
hoşgeldin esincim
kızlar kimler dohurdu bana bi anlatın hele çok mrak ediyorum burcu normalmi dourdun kızzz
cnm gecen hafta acılen sezeryana gırdım, gecen persembe.. bebek kanala gırmıs sıkısmıs orda, kalp atısları bozuldu carsamba doktor alınması lazım dedı persembe gırdım ıste bugun 1 haftalık olduk anca ıyılesıyorum valla
cnm sezeryan olman gerekırse mumkun degıl 3 gunde toparlanman 3. gunde daha belım dogrulmamıstı( normal dogurursan da uykusuzluk olcak yıne de arada sırada senın yukunu alması lazım bırının cok zor ılk gunler cokkk.. evet dunyanın en zevklı ısı ve de en zahmetlı
esın ben dogurdum, aso, nalan, bijo,sezen, ozlem,semeveela, maybıe, dılemma, bırısı, captanınkarısı, yasemıncevre.. baska aklıma gelmedı sımdılık :)
neyse allaha şükür saglicakla almişsin bebegini kucagina genel anestezimi oldun canim
eh o zaman sezeryan olmiim die dua etmekten başka şansim yooook.
bana yardimci olabilecek kimsem yok çünkü.
eşim war o sayilmaz mi?fasulyeden mi :26:
hosbuldum faircim nasilsin canim
cnm allah razı olsun kocam hastanede hep yanımdaydı fln eyvallah..
ama eve geldık garıbım bebegın aglama seslerını bıle duymuo, ben cocugu alıp salnda yatıorum gece kı uyanmasın rahatsız olmasın uykusu bolunmesın dıye :)) arada mıncıklayıp sevıp uyandırıo o kdr
sözün özü yanina adam ayarla yoksa s.çtin diosun yani
:13: ee bırazcık :))
yok cnm spinal oldum...
bak dogum hıkayemı de yazdım okursun bos zamanında
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/397879-2010-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri-3.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?