2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim burcucum geldimmmmmm nihayte dogum dan önce geldim haftaya gidiyorum doguma bebegin çookk tatlı demire maşallah burcu..sallıyomusun yoksa:)))

saol esıncım.. yok sallamıyorum emzık de vermıorum benı kullanıo uykuya dalmak ıcın saglık olsun..

haftaya mı dogumun ay ay az kalmış ayy

saol esıncım.. yok sallamıyorum emzık de vermıorum benı kullanıo uykuya dalmak ıcın saglık olsun..

haftaya mı dogumun ay ay az kalmış ayy

en güzeli sallama gülüm bende eminim kesin sallamam heralde..
he gızz haftaya gidiyorum cumartesi günü saat 9 da allahın iniyle gelecek yagmur kızımızz

kızlar kimler dohurdu bana bi anlatın hele çok mrak ediyorum burcu normalmi dourdun kızzz

cnm gecen hafta acılen sezeryana gırdım, gecen persembe.. bebek kanala gırmıs sıkısmıs orda, kalp atısları bozuldu carsamba doktor alınması lazım dedı persembe gırdım ıste bugun 1 haftalık olduk anca ıyılesıyorum valla

esın ben dogurdum, aso, nalan, bijo,sezen, ozlem,semeveela, maybıe, dılemma, bırısı, captanınkarısı, yasemıncevre.. baska aklıma gelmedı sımdılık :)

Son düzenleme:

neyse allaha şükür saglicakla almişsin bebegini kucagina genel anestezimi oldun canim

eh o zaman sezeryan olmiim die dua etmekten başka şansim yooook.
bana yardimci olabilecek kimsem yok çünkü.
eşim war o sayilmaz mi?fasulyeden mi :26:

esın ben dogurdum, aso, nalan, bijo,sezen, ozlem,semeveela, maybıe, dılemma, bırısı, captanınkarısı, yasemıncevre.. baska aklıma gelmedı sımdılık :)

anam hepsi ekim anasimi oldu yani:))
aman ne güzel yaa bebeişler doldu geleceklerede saglikcakla gelsinlerrr

eh o zaman sezeryan olmiim die dua etmekten başka şansim yooook.
bana yardimci olabilecek kimsem yok çünkü.
eşim war o sayilmaz mi?fasulyeden mi :26:

cnm allah razı olsun kocam hastanede hep yanımdaydı fln eyvallah..
ama eve geldık garıbım bebegın aglama seslerını bıle duymuo, ben cocugu alıp salnda yatıorum gece kı uyanmasın rahatsız olmasın uykusu bolunmesın dıye :)) arada mıncıklayıp sevıp uyandırıo o kdr

hosbuldum faircim nasilsin canim

ayy hiç ii diilim herkes doğurdu benimle beraber bikaç demirbaş kaldi.
ööle beklioruz muamma yani
sen haftaya aliomuşsun bebişini.Allah yardimcin olsun..
darisi başimiza artik..

sözün özü yanina adam ayarla yoksa s.çtin diosun yani

esin ne felci yaaaa allah korusun düşük ihtimaller onlar... baş ağrısı fln cok sık goruluomus ameluyattan snr bol bol kahve ıcırdıler bana kafeınlı kafeınlı ben de zaten aylardır hasrettım kahveye lıkı lıkır ıctım bas agrım fln da olmadı cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…