2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eet canım haklısın allah korusun..senin ufaklıgı bırakta uyusn sıpaa..geceleri uyuyormu bari..en önemlisi o gerçi şimdi sürekli uyur..
aha bende çıkıyom benim büyük sıpa bırakmıyorki anca yazıyorum ..
hadi öptüm sizleri yarın görüşürzz

kızlar ben artık izne ayrılıyoru. kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.
hepimize hayırlı doğumlar.
doğum yapınca propa haber veririm.
uzun bir süre yokum.

ben bakalım ne zmn cıkacam paşam ne zmn uyanacak bakalım :))

bir hafta öncesine kadar senin hayırlısıyla doğurman için dua edyordum hep
topiğe her girişimde acaba prop doğurdu mukine diyordum..
şimdi farkettim : seni acaip kıskanıyorum şuan :97:
ben de oğluşuma kavuşmak istiyorum yaaa
şafak çok karanlık

1 kasım da en son size mesaj attıktan sonra 2 kasım 01:00 da hastaneye gittim yüksek şiddettte ve düzenliğ sancılarım vardı,sabaha kadar bekledim sancılarım arttı ama rahim 3 cm.
2 kasım günü saatlerce bekledim suyumu patlattılar öldüm dirildim rahmim anca saat 18:00 gibi 10 cm ulaştı bebeğim kanala girdi ama tüm ıkınmalarıma rağmen çıkmadı,acilen ani bi kararla bizi sezeryana aldılar,saat 18:40 da
50 cm
3240 gr
çirkin mi çirkin bi oğlum oldu
Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın,herkese hayrılı ve kolay doğumlar versin

artık ıkınacak halin kalmadı sanırım o kadar da çekmişsin
hakkında hayırlısı olur inşaAllah...
çirkin oğlunu yesinler :86:

maşallah özgürgülece oğluna
hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün canım...

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım...

ya sancım çok şiddetliydi doktor kaldıramıcağımdan korktu çünkü rahmim 2 saatte falan anca 1 cm belki açılıodu,ıkındım gerçekten Rabbim şahit son nefesime kadar kaldim duracak kadar ama yapamadım:'( oğlum gelmedi,sezeryan için masaya yattığımda da son an yine denedim ama olmadı işte nasip ya bebeğim şimdi ii ya önemli olan o,kızlar Rabbim herksese bu mükemmel duyguyu yaşatsın,ben uzanıorum şimdi bebeğim de yanımda yatıo tek yaptığı beeee,zart zurt,bırt ıngaa sesleri çıkarmak

slm hanımlar naıslsınız.ara ara sncılarım oluyo.bazen dyaanamıyorum ama kısa sürüyo allahtan.çok sıkıldım artık doğurmak istiyorum artık.(((

gözünaydın canım maşallahh oğluna
Allah analı babalı büyütsün . darısı bızım başımıza.. bızımde yanımzda uyusunlar artık göbeğimizde değill :)):82:

selamlar canlarım çitos adlı arkadaşımı arıyorum.kasımda doğum yapcaktı acaba bilginiz varmı

gözünaydın canım maşallahh oğluna
Allah analı babalı büyütsün . darısı bızım başımıza.. bızımde yanımzda uyusunlar artık göbeğimizde değill :)):82:

saol canım benim,inan öle mükemmel ki,ölümlerden döndüm Rabbim şahit ama herşeye değer valla

özgül gözün aydın sonu8nda doğmuş bebişin allah bizlerede nasip etsin o kadar sancıdan sonra sezo olmak ne kadarda zor olmuştur genelmi oldunn

saol canım benim,inan öle mükemmel ki,ölümlerden döndüm Rabbim şahit ama herşeye değer valla

bak böyle heveslendiriyorsunuz bizi sonra bunalıma giriyorum bu doğum yapanlar yüzünden amaa

hakkımızda hayırlısı olsun kolay doğumlar nasip etsin Rabbim ...

kıskanıyorummm uleeyyynnn :84:

Merhaba herkese.. Ben de dün gittim doktora 40. haftam yarın doluyor ama bebek hala doğum kanalına girmemiş. Açılmam da sadece 1 cm henüz.. Doktor yarın gel doğumu başlatalım suni sancı verelim dedi sinir oldum. 1 cm iken suni sancı vermenin hiçbir faydası yok çünkü biliyorum. Bir de NST'ye bebeğin oynadıkça kalp atışının yükselmesi gerekiyormuş ama benimkinin yükselmemiş, bebek sıkıntıda olabilir dedi.. Sanırım bu doktor beni sezeryana alıp kurtulacak,, (bu doktor annemin yanındaki hastanede, benim hastanem uzak diye annemin yanında doğum yapayım dedim) ama yarın kendi doktoruma gidicem eğer o da Allah korusun sıkıntı var derse, ben de yarın sezeryanla doğuma girebilirim ( Bu arada bebeğin kilosu da 3680 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…