ben bakalım ne zmn cıkacam paşam ne zmn uyanacak bakalım :))
geldim ama bu kez oğluşum yanımda uyuyosabırsızlanıyodun çok, hadi hayırlısı bu sefer doğurmadan dönme darısı bizlere hayırlısı ile
geldim ama bu kez oğluşum yanımda uyuyo
gözün aydın şekerim Rabbim ayırmasın
darısı başınmaa yaaa çok kıskanıyorum siziiiii
çok doğurasım geldi benim yaa :'(
1 kasım da en son size mesaj attıktan sonra 2 kasım 01:00 da hastaneye gittim yüksek şiddettte ve düzenliğ sancılarım vardı,sabaha kadar bekledim sancılarım arttı ama rahim 3 cm.
2 kasım günü saatlerce bekledim suyumu patlattılar öldüm dirildim rahmim anca saat 18:00 gibi 10 cm ulaştı bebeğim kanala girdi ama tüm ıkınmalarıma rağmen çıkmadı,acilen ani bi kararla bizi sezeryana aldılar,saat 18:40 da
50 cm
3240 gr
çirkin mi çirkin bi oğlum oldu
Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın,herkese hayrılı ve kolay doğumlar versin
1 kasım da en son size mesaj attıktan sonra 2 kasım 01:00 da hastaneye gittim yüksek şiddettte ve düzenliğ sancılarım vardı,sabaha kadar bekledim sancılarım arttı ama rahim 3 cm.
2 kasım günü saatlerce bekledim suyumu patlattılar öldüm dirildim rahmim anca saat 18:00 gibi 10 cm ulaştı bebeğim kanala girdi ama tüm ıkınmalarıma rağmen çıkmadı,acilen ani bi kararla bizi sezeryana aldılar,saat 18:40 da
50 cm
3240 gr
Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın,herkese hayrılı ve kolay doğumlar versin
50 cm
3240 gr
artık ıkınacak halin kalmadı sanırım o kadar da çekmişsin
hakkında hayırlısı olur inşaAllah...
çirkin oğlunu yesinler:86:
maşallah özgürgülece oğluna
hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün canım...
hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım...
50 cm
3240 gr
gözünaydın canım maşallahh oğluna
Allah analı babalı büyütsün . darısı bızım başımıza.. bızımde yanımzda uyusunlar artık göbeğimizde değill :)):82:
saol canım benim,inan öle mükemmel ki,ölümlerden döndüm Rabbim şahit ama herşeye değer valla
saol canım benim,inan öle mükemmel ki,ölümlerden döndüm Rabbim şahit ama herşeye değer valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?