bir hafta öncesine kadar senin hayırlısıyla doğurman için dua edyordum hep
topiğe her girişimde acaba prop doğurdu mukine diyordum..
şimdi farkettim : seni acaip kıskanıyorum şuan :97:
ben de oğluşuma kavuşmak istiyorum yaaa
şafak çok karanlık
ay bu çok çirkinnnnnnnnnnnÖzgül söyleye söyle doğurdun sonunda gözünaydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
özgül gözün aydın sonu8nda doğmuş bebişin allah bizlerede nasip etsin o kadar sancıdan sonra sezo olmak ne kadarda zor olmuştur genelmi oldunn
ay kıskanma elbet gelcek,az daha heyecanlı olur beklersenbak böyle heveslendiriyorsunuz bizi sonra bunalıma giriyorum bu doğum yapanlar yüzünden amaa
hakkımızda hayırlısı olsun kolay doğumlar nasip etsin Rabbim ...
kıskanıyorummm uleeyyynnn :84:
ozgul hayırlı ugurlu olsun bebegın masallah ona cırkın
özgül allah analı babalı büyütsün bebeğini
ay hıc kıskanma sekerım cok zor cok :) kopuyo her yerım.. boyle olcanı bılsem bu kdr acele etmezdım nasolsa gelıyolar ıcerde kalmıolar ya..
özgül kaç kilo verdin manken haline geldinmi : D
özgül kaç kilo verdin manken haline geldinmi : D
Fınfık laaaa ben hala cok dombılıyım 8 kılo duruo ustumde gobegım de 6. aydakı kdr.. dıyet yasak, spor yasak, parıs yasak, nası gıtcek bu kılolar
40 güne göbek möbek kalmaz emzirdikçe kiloda verirsin diyete falan da gerek kalmadan hemde heç merak etme
Gripin hadi gözün aydın 18 gün de az buz değil ama acele etme keyfını cıkar kocanla zaman gecır ozellıkle en en en cok kocamı ozluyorum cunku.. uykusuzluk, yorgunluk, sırt bel dıkıs agrıları, hepsıne hepsıne razıyım yarım saat kocama sarılıp yatamıyorum ama( bak burcu demişti dersin..
canımm ne guzel moral verıon.. işalla işallah..
yılbasına kdr 73-74 olursam yılbasında dıyete ve spora basladım mı mart basına verırım kalanını ama bakalım işte hayırlısı
acıkcası su an hec takmıom zaten :)) evde oturuom bebişten baska hıcbıseye vaktım yok, pek de derdım degıl yanı amaaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?