2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay hıc kıskanma sekerım cok zor cok :) kopuyo her yerım.. boyle olcanı bılsem bu kdr acele etmezdım nasolsa gelıyolar ıcerde kalmıolar ya..

bende geldim nstden,herşey yolunda şükür.Sezeryan tarihim kesinleşti,22 kasım öğleden sonra 1-1buçuk gibi.Sabah erken istiyorum dedim ama sabah tahlillerini yapıcaz dedi.Anestezim belli değil henüz.Doktorum o tarihe kadar bol istirahat et,kıpırdama dedi.18günüm kaldı yani

ay bu çok çirkinnnnnnnnnnn Özgül söyleye söyle doğurdun sonunda gözünaydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

hehe evet tatlım 40 etmşşim demekki:) darısı başınıza inş hayırlısı için dua edin

özgül gözün aydın sonu8nda doğmuş bebişin allah bizlerede nasip etsin o kadar sancıdan sonra sezo olmak ne kadarda zor olmuştur genelmi oldunn

canım sezeryanda başta local yaptılar ama kesildiğinde acıyı hissettim apartopar da genel yaptılar:S

bak böyle heveslendiriyorsunuz bizi sonra bunalıma giriyorum bu doğum yapanlar yüzünden amaa

hakkımızda hayırlısı olsun kolay doğumlar nasip etsin Rabbim ...

kıskanıyorummm uleeyyynnn :84:
ay kıskanma elbet gelcek,az daha heyecanlı olur beklersen bırt zart zurt işte olan biten hehe

Gripin hadi gözün aydın 18 gün de az buz değil ama acele etme keyfını cıkar kocanla zaman gecır ozellıkle en en en cok kocamı ozluyorum cunku.. uykusuzluk, yorgunluk, sırt bel dıkıs agrıları, hepsıne hepsıne razıyım yarım saat kocama sarılıp yatamıyorum ama ( bak burcu demişti dersin..

ay hıc kıskanma sekerım cok zor cok :) kopuyo her yerım.. boyle olcanı bılsem bu kdr acele etmezdım nasolsa gelıyolar ıcerde kalmıolar ya..

biz de kola ya da kahve falan içerken küçük kardeşim ben de istiyorum diince ıyy bunun tadı çok iğrençç hiç beğenmezsin sen falan derdik

valla gelecek nasipse de insan son zamanalrda iyicene sıkılıyor artıkın bugünü de saymazsak 24 günüm kaldı ama bana sorsan şafak çoookk karanlık yaklaştıkça uzuyo mübarek

özgül kaç kilo verdin manken haline geldinmi : D

saol canım benim darısı başına inş
ya belki Rabbim nasip etseydi de normal olsaydı en azından şişko manken olurdum ama sez olunca o da olamıom
karnım davul gibi ama incekmiş inş,şimdilik sancılarım olunca kiloyu sorun etmiorum galiba,5,5 kadar vermişim

neyse ben şimdilik kaçıom göürşürüz,benimki uyandı kendinize iii bakınnnn

40 güne göbek möbek kalmaz emzirdikçe kiloda verirsin diyete falan da gerek kalmadan hemde heç merak etme

canımm ne guzel moral verıon.. işalla işallah..
yılbasına kdr 73-74 olursam yılbasında dıyete ve spora basladım mı mart basına verırım kalanını ama bakalım işte hayırlısı
acıkcası su an hec takmıom zaten :)) evde oturuom bebişten baska hıcbıseye vaktım yok, pek de derdım degıl yanı amaaannnn

canım ya,tamam tavsiyeni dinliycem. Zaten düşündüğümde çok garip geliyo,4senedir hep 2kişi yaşadık hayatı,evimiz 2kişlikti hep.Ama 18 gün sonra hayatımız tamamen değişecek,bi 3. kişi girecek aramıza...
seninde işin zor ama bence 40ını bi çıkarın dahada yoluna girer herşey

benim eltim 3 tane sezo ile çocuk doğurdu 3 numara doğduktan 25 gün sonra falan karnı dümdüzdü kırkı çıktığında da taştı sende öyle olacan bence daha çok yeni 1 hafta oldu daha şişsindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…