2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yazarkasacım seninki ani bi baskın yapmazsa benim bebek daha erken gelecek,seni geçtik bak:92:
tabi bu veletlerin sağısolu belli olmaz :82:.Hayırlısı olsun

annelık zormuş cnm hepımızın ısı zor valla.. eve geldıgımden berı hıc iş yapmadım corap bıle katlamadım ama bebegımın gazı cıkarılması dısında( ben 10 dk ugrasıorum da hala cıkmadıysa belım kopuyo devredıyorum) butun işlerını kendım yapıyorum ve resmen geberıyorum.. taş taşımış gıbıyım, sut kaygısı , acaba karnı doyuyo mu dıye dusunuyorum, gerılıyorum, boş boş emınce uzuluyorum, alt degıstıırırken gobegı acıcak mı dıye telaslanıorum, bazen ck derın uyuyo kalkıp nefesını kontrol edıyorum fln, bazen de cıyak cıyak nası susturcamı bılemıorum.. amaaaaaannnnnnn

yazarkasacım seninki ani bi baskın yapmazsa benim bebek daha erken gelecek,seni geçtik bak:92:
tabi bu veletlerin sağısolu belli olmaz :82:.Hayırlısı olsun

valla ben ayın 20sinde bekliyorum oğluşumu kafaya koydum şimdi kırk kere tekrar etçem
ben kasımın 20sinde doğuracam
.....
...
..
.

hadi hayırlısı bakiimmm
iyi olan kazansın :86:

yürüyüş yaptik geldik..
özgül doğurmuş maşallah bebişine.

Ben ne zaman gelip kizlaaaar bende doğurum nihayeeeeet dicem acabaaa

fatmagül başlicak birazdan..ondan da sıkıldım.baydilar çok.
film mi izlesek acaba..

Anaa Özgülde doğurmuş Alllah analı babalı büyütmek nasip etsin canım , darısı başımıza. O kadar acı çek üstüne sezeryana alsınlar valla olacak iş değil.Herşeyde vardır bir hayır ne diyelim.Sen ve bebişşş iyi olunda.Acılar unutulur.

Bakalım bizim cadı kız 9 Kasımdan önce mi sonra mı gelecek

yürüyüş yaptik geldik..
özgül doğurmuş maşallah bebişine.

Ben ne zaman gelip kizlaaaar bende doğurum nihayeeeeet dicem acabaaa
ay tatalım benim azcık dinlen işallah en hayırlı zamanda gelsin,benimki gibi geliom diiip son anda gidiom deyip geri içeri kaçmasın:s

Özgülcüm bebegin hayirli olsun Allah nazarlardan korusun canim

amin canım benim işallah korur Rabbim,ama aklınızda bulunsun doğurduktan sonra bebeğiniziz asla övmeyin ya çok nazar değiyo,dümn gece yemin ederim bi gram uyumadım yavrum nazara geldi gece boyu kıvrandı gazdan:s

amin canım benim inşallah
zaten soran olursa hangi yöntem die her 2si diorum,2 çocuk doğurdum gibi gelio,ama yinede diorum ki Rabbimin verdiği her zahmette bi rahmet vardır,ben doğum sancısıyla birlikte gözyaşları dökerken başından beri umursamaz olduğunu sandığım eşim ellerimden tutup hıçkıra hıçkıra ağladı vb. işte ayrıntılı olarak anlatmak istemiorum çünkü inşallah diğer hiçbi arkadaşım ben gibi zorlanmıcak
inşallah kendimi toplıyım bebişim büyüdükçe bunlar hep unutulup gitcek

ay tatalım benim azcık dinlen işallah en hayırlı zamanda gelsin,benimki gibi geliom diiip son anda gidiom deyip geri içeri kaçmasın:s

bende çok korkuyorum aslinda onca sanciyi çekipte sezeryana girmekten..
2 defa doğurnuş gibi olmuşsun resmen.
off haksizlik bu
onun yerine randevu alip saçimi başimi yaptirip girmek isterim bende.
okuyunca senin durumunu oturup ağlayasim geldi.Rabbim hayirlisini wersin demekten başka bişii gelmio elimden

Selam kızlar, nasılsınız...

Duru uyurken bi size bakim dedim, geçmişi okumam mümkün değil maalesef umarım herkes ii dir...

Bu arada propcum hayırlı olsun cnm doğurmuşsun, Allah analı babalı büyütmeği nasip etsin, demir çok tatlı bi bebek, maşallah ona...

Tebrik için anca vakit buldum valla, bilgisayarı açıyorum ama bi türlü girip yazmaya fırsatım olmuyo, duru uyurken anca yıkanma, ortalığı toplama gibi işlerimi halledebiliyorum..

Bizimki hep tilki uykusu yapıyo, hemencecik uyanıyo boncuk gözlüm...

Asoşum seni de çok tebrik ederim bebeğim, ela yı gördüm çok tatlı bi bebek ya, Allah onu nazarlardan korusun...

Son düzenleme:
Kızlar sütünüzün gelmesi için bol bol komposto için, özellikle ayva ve kayısı kompostosu, ilk günlerde süt az gelebiliyo, bebek tam doymadığı için huysuzluk yapabiliyo haberiniz olsun...

Bi de emzirdikten sonra hemen gazını çıkartın, gaz bebeği acayip rahatsız ediyo...

Bu arada hamilelikte aldığınız kiloları çok fazla takmayın kızlar, ben toplamda 14 kilo aldım hamileliğimde, bugün itibariyle bunun 12 kilosu gitti bile, yani geriye 2 kilo kaldı, hoş ben bu gidişle daha çok kilo vercem herhalde...))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…