biz de kola ya da kahve falan içerken küçük kardeşim ben de istiyorum diince ıyy bunun tadı çok iğrençç hiç beğenmezsin sen falan derdik
valla gelecek nasipse de insan son zamanalrda iyicene sıkılıyor artıkın bugünü de saymazsak 24 günüm kaldı ama bana sorsan şafak çoookk karanlıkyaklaştıkça uzuyo mübarek
canım ya,tamam tavsiyeni dinliycem. Zaten düşündüğümde çok garip geliyo,4senedir hep 2kişi yaşadık hayatı,evimiz 2kişlikti hep.Ama 18 gün sonra hayatımız tamamen değişecek,bi 3. kişi girecek aramıza...
seninde işin zor ama bence 40ını bi çıkarın dahada yoluna girer herşey
yazarkasacım seninki ani bi baskın yapmazsa benim bebek daha erken gelecek,seni geçtik bak:92:
tabi bu veletlerin sağısolu belli olmaz :82:.Hayırlısı olsun
saol canım benim,inan öle mükemmel ki,ölümlerden döndüm Rabbim şahit ama herşeye değer valla
fatmagül başlicak birazdan..ondan da sıkıldım.baydilar çok.
film mi izlesek acaba..
fatmagül başlicak birazdan..ondan da sıkıldım.baydilar çok.
film mi izlesek acaba..
1 kasım da en son size mesaj attıktan sonra 2 kasım 01:00 da hastaneye gittim yüksek şiddettte ve düzenliğ sancılarım vardı,sabaha kadar bekledim sancılarım arttı ama rahim 3 cm.
2 kasım günü saatlerce bekledim suyumu patlattılar öldüm dirildim rahmim anca saat 18:00 gibi 10 cm ulaştı bebeğim kanala girdi ama tüm ıkınmalarıma rağmen çıkmadı,acilen ani bi kararla bizi sezeryana aldılar,saat 18:40 da
50 cm
3240 gr
çirkin mi çirkin bi oğlum oldu
Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın,herkese hayrılı ve kolay doğumlar versin
ay tatalım benim azcık dinlen işallah en hayırlı zamanda gelsin,benimki gibi geliom diiip son anda gidiom deyip geri içeri kaçmasın:syürüyüş yaptik geldik..
özgül doğurmuş maşallah bebişine.
Ben ne zaman gelip kizlaaaar bende doğurum nihayeeeeet dicem acabaaa
Özgülcüm bebegin hayirli olsun Allah nazarlardan korusun canim
amin canım benim inşallahAnaa Özgülde doğurmuşAlllah analı babalı büyütmek nasip etsin canım , darısı başımıza. O kadar acı çek üstüne sezeryana alsınlar valla olacak iş değil.Herşeyde vardır bir hayır ne diyelim.Sen ve bebişşş iyi olunda.Acılar unutulur.
Bakalım bizim cadı kız 9 Kasımdan önce mi sonra mı gelecek
ay tatalım benim azcık dinlen işallah en hayırlı zamanda gelsin,benimki gibi geliom diiip son anda gidiom deyip geri içeri kaçmasın:s
Selam kızlar, nasılsınız...
Duru uyurken bi size bakim dedim, geçmişi okumam mümkün değil maalesef umarım herkes ii dir...
ayy nalancim hoşgeldiinnnn
bak ben burdaim daha doğuramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?