Kız fairy sen doğurmaya pek niyetli değilsin galiba, yoksa senin bebiş gelmeye niyetli değil mi...))
slm kızlar nasılsınız nalan gözün aydın canım allah uzun ömürler versin duru bebege
fairlike sen daha dogurmadın mı kız seni görünce duygulandım senle aynı zamanlarda hamile kalmıştık
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım
bende çok korkuyorum aslinda onca sanciyi çekipte sezeryana girmekten..
2 defa doğurnuş gibi olmuşsun resmen.
off haksizlik bu
onun yerine randevu alip saçimi başimi yaptirip girmek isterim bende.
okuyunca senin durumunu oturup ağlayasim geldi.Rabbim hayirlisini wersin demekten başka bişii gelmio elimden
canım dikkat ettiysen ben doğum hikayemi yazmadım oysa öyle hevesleniodum ki güzel şeyler yaşayıp paylaşmak için,ama benim nasibim buymuş Rabbim geçmişteki günahlarıma kefaret demekki böle bi sıkıntıyı nasip etti bana diorum.ve bu öle herkesin başına gelcek bişey değil,em,nmki çok çok çok nadir bi durum,yani inşallah kimsenin başına gelmez ve gelmeyecek ve doğum bekleyen arkadaşlarım çok rahat doğum yapcaklar.
hiç takıntılarım yoktu hep hayırlsııs diodum normal olsun die gönlümden geçsede önce hayırlısı diodum,sancılarım vardı herşey yloundaydı,gelen çatıya bakdı giden çatıya baktı milim milim bekledik açılmayı,benim kaderimmmiş demekki saatlerce çektim ama az az açıldı.derken dayanamaz oldum sancıya epidural yaptılar bu kez sancılar azaldı rahim açılması daha da yavaşladı.derken epiduralin etkiis geçti ve yenilemediler yoksa süre uzucak diye,açıklık tammalanınca ıkınmam istendi ama ne yaptıysam bebeğim gelemdi,nasipte yoksa olmuyo işte,her şey tamam bütün koşullar hazır ama bebeğim gelmiodu.o an çare gelmedi doktorumun aklına hemen sezeryan yoksa kaybederiz bebeği dedi,o an bittim 5 dk içinde apartopar hazırlamaya başladılar,etrafımda benim taşındığım sedyeyi koşarak sürüyen ve bana endişeyle bakan diğer hasta ve hasta yakınları eşliğinde ameliyathaneye indim..vb gerisi ayrı bi talihsizlikler silsilesi..:S
ama benimle benden önce ve benden sonra doğum yapan kimse sıkıntı yaşamadı yani bu çok çok çok uzak bi şanssızlık o yüzden herkes kalbini ferah tutsun ve bol bol dua etsin
canım başka biyerde sormuştum sana neden sezeryan oldun diye. şimdi bunları okuyunca anladım durumu. gelmiş geçmiş olsun. Allah bebişine sana sağlık sıhhat versin. umarım herşey yolundadır şimdi. bebek te sen de iyisinizdir. hayırlısı buymuş demekki. bebişin yanında kucağına aldıysan sağ salim gerisi boş. hayırlı uğurlu olsun canım. ikiniz de Allah a emanet olun
canım dikkat ettiysen ben doğum hikayemi yazmadım oysa öyle hevesleniodum ki güzel şeyler yaşayıp paylaşmak için,ama benim nasibim buymuş Rabbim geçmişteki günahlarıma kefaret demekki böle bi sıkıntıyı nasip etti bana diorum.ve bu öle herkesin başına gelcek bişey değil,em,nmki çok çok çok nadir bi durum,yani inşallah kimsenin başına gelmez ve gelmeyecek ve doğum bekleyen arkadaşlarım çok rahat doğum yapcaklar.
hiç takıntılarım yoktu hep hayırlsııs diodum normal olsun die gönlümden geçsede önce hayırlısı diodum,sancılarım vardı herşey yloundaydı,gelen çatıya bakdı giden çatıya baktı milim milim bekledik açılmayı,benim kaderimmmiş demekki saatlerce çektim ama az az açıldı.derken dayanamaz oldum sancıya epidural yaptılar bu kez sancılar azaldı rahim açılması daha da yavaşladı.derken epiduralin etkiis geçti ve yenilemediler yoksa süre uzucak diye,açıklık tammalanınca ıkınmam istendi ama ne yaptıysam bebeğim gelemdi,nasipte yoksa olmuyo işte,her şey tamam bütün koşullar hazır ama bebeğim gelmiodu.o an çare gelmedi doktorumun aklına hemen sezeryan yoksa kaybederiz bebeği dedi,o an bittim 5 dk içinde apartopar hazırlamaya başladılar,etrafımda benim taşındığım sedyeyi koşarak sürüyen ve bana endişeyle bakan diğer hasta ve hasta yakınları eşliğinde ameliyathaneye indim..vb gerisi ayrı bi talihsizlikler silsilesi..:S
ama benimle benden önce ve benden sonra doğum yapan kimse sıkıntı yaşamadı yani bu çok çok çok uzak bi şanssızlık o yüzden herkes kalbini ferah tutsun ve bol bol dua etsin
Bu arada Fınfık ve iloşum doğurdular mı ya, biri bana özelden cevap yazarsa sevinirim valla, çok merak ettim onları ama sık sık giremiyorum da onun için geçmişten takip etmek zor oluyor...
canim gözün aydin rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü eylesin oglusunu1 kasım da en son size mesaj attıktan sonra 2 kasım 01:00 da hastaneye gittim yüksek şiddettte ve düzenliğ sancılarım vardı,sabaha kadar bekledim sancılarım arttı ama rahim 3 cm.
2 kasım günü saatlerce bekledim suyumu patlattılar öldüm dirildim rahmim anca saat 18:00 gibi 10 cm ulaştı bebeğim kanala girdi ama tüm ıkınmalarıma rağmen çıkmadı,acilen ani bi kararla bizi sezeryana aldılar,saat 18:40 da
50 cm
3240 gr
çirkin mi çirkin bi oğlum oldu
Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın,herkese hayrılı ve kolay doğumlar versin
canim hakkinda hayirlisi olsun haber verirsinMerhaba herkese.. Ben de dün gittim doktora 40. haftam yarın doluyor ama bebek hala doğum kanalına girmemiş. Açılmam da sadece 1 cm henüz.. Doktor yarın gel doğumu başlatalım suni sancı verelim dedi sinir oldum. 1 cm iken suni sancı vermenin hiçbir faydası yok çünkü biliyorum. Bir de NST'ye bebeğin oynadıkça kalp atışının yükselmesi gerekiyormuş ama benimkinin yükselmemiş, bebek sıkıntıda olabilir dedi.. Sanırım bu doktor beni sezeryana alıp kurtulacak,, (bu doktor annemin yanındaki hastanede, benim hastanem uzak diye annemin yanında doğum yapayım dedim) ama yarın kendi doktoruma gidicem eğer o da Allah korusun sıkıntı var derse, ben de yarın sezeryanla doğuma girebilirim( Bu arada bebeğin kilosu da 3680 gr
geri sayim baslamis hadi hayirli olsunbende geldim nstden,herşey yolunda şükür.Sezeryan tarihim kesinleşti,22 kasım öğleden sonra 1-1buçuk gibi.Sabah erken istiyorum dedim ama sabah tahlillerini yapıcaz dedi.Anestezim belli değil henüz.Doktorum o tarihe kadar bol istirahat et,kıpırdama dedi.18günüm kaldı yani
canim bizde seni merak ettik durucuk nasil masallah güzel kilo vermissin darisi basimiza insallahSelam kızlar, nasılsınız...
Duru uyurken bi size bakim dedim, geçmişi okumam mümkün değil maalesef umarım herkes ii dir...
canim cok acilar cekmissin kiyamam rabbim mükafatini verir insallahcanım dikkat ettiysen ben doğum hikayemi yazmadım oysa öyle hevesleniodum ki güzel şeyler yaşayıp paylaşmak için,ama benim nasibim buymuş Rabbim geçmişteki günahlarıma kefaret demekki böle bi sıkıntıyı nasip etti bana diorum.ve bu öle herkesin başına gelcek bişey değil,em,nmki çok çok çok nadir bi durum,yani inşallah kimsenin başına gelmez ve gelmeyecek ve doğum bekleyen arkadaşlarım çok rahat doğum yapcaklar.
dün gece ki gibi yine sancilarim başladi benim..
hadi doğur bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?