2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada Fınfık ve iloşum doğurdular mı ya, biri bana özelden cevap yazarsa sevinirim valla, çok merak ettim onları ama sık sık giremiyorum da onun için geçmişten takip etmek zor oluyor...

Kız fairy sen doğurmaya pek niyetli değilsin galiba, yoksa senin bebiş gelmeye niyetli değil mi...))

yaşini beklicekmiş teyzesi :))))
dişleri çikcak yakinda kendisi ortalarda yok :)))

iloşta fınfıkta doğum yapmadi daha..

ne çabuk wermişsin kiloyu maşallah..dahada werirsin walla ben sana diim

slm kızlar nasılsınız nalan gözün aydın canım allah uzun ömürler versin duru bebege
fairlike sen daha dogurmadın mı kız seni görünce duygulandım senle aynı zamanlarda hamile kalmıştık
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım

hoşgeldin canım..
doğurmayi beceremedim bi türlü walla..ööle bekliorum :)))
amin inşallah hayirlisiyla kucağimiza aliriz bebeklerimizi..

canım dikkat ettiysen ben doğum hikayemi yazmadım oysa öyle hevesleniodum ki güzel şeyler yaşayıp paylaşmak için,ama benim nasibim buymuş Rabbim geçmişteki günahlarıma kefaret demekki böle bi sıkıntıyı nasip etti bana diorum.ve bu öle herkesin başına gelcek bişey değil,em,nmki çok çok çok nadir bi durum,yani inşallah kimsenin başına gelmez ve gelmeyecek ve doğum bekleyen arkadaşlarım çok rahat doğum yapcaklar.
hiç takıntılarım yoktu hep hayırlsııs diodum normal olsun die gönlümden geçsede önce hayırlısı diodum,sancılarım vardı herşey yloundaydı,gelen çatıya bakdı giden çatıya baktı milim milim bekledik açılmayı,benim kaderimmmiş demekki saatlerce çektim ama az az açıldı.derken dayanamaz oldum sancıya epidural yaptılar bu kez sancılar azaldı rahim açılması daha da yavaşladı.derken epiduralin etkiis geçti ve yenilemediler yoksa süre uzucak diye,açıklık tammalanınca ıkınmam istendi ama ne yaptıysam bebeğim gelemdi,nasipte yoksa olmuyo işte,her şey tamam bütün koşullar hazır ama bebeğim gelmiodu.o an çare gelmedi doktorumun aklına hemen sezeryan yoksa kaybederiz bebeği dedi,o an bittim 5 dk içinde apartopar hazırlamaya başladılar,etrafımda benim taşındığım sedyeyi koşarak sürüyen ve bana endişeyle bakan diğer hasta ve hasta yakınları eşliğinde ameliyathaneye indim..vb gerisi ayrı bi talihsizlikler silsilesi..:S
ama benimle benden önce ve benden sonra doğum yapan kimse sıkıntı yaşamadı yani bu çok çok çok uzak bi şanssızlık o yüzden herkes kalbini ferah tutsun ve bol bol dua etsin

canım başka biyerde sormuştum sana neden sezeryan oldun diye. şimdi bunları okuyunca anladım durumu. gelmiş geçmiş olsun. Allah bebişine sana sağlık sıhhat versin. umarım herşey yolundadır şimdi. bebek te sen de iyisinizdir. hayırlısı buymuş demekki. bebişin yanında kucağına aldıysan sağ salim gerisi boş. hayırlı uğurlu olsun canım. ikiniz de Allah a emanet olun

saol canım benim haklısın tabiki,zaten doğumdan çıkıosum kendine gelmmeişin tam olarak ama bi vıyaklama sesi duyuyosun odana geçtikten sonra yakınları sana çirkin bişi gösterio bak annesi bu senin diolar,sen de tarifsiz bi mutluluk var işte ona değer tabiki.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

ah özgülcüm..metanetine hayran kaldim..
Allah hepimiz için hayirli olanini wersin inşallah.

canım sen bebeğini kaybettin mi

yine gece oldu yaa..nefret ediyorum uyku saatinin yaklaşmasindan :84:

Bu arada Fınfık ve iloşum doğurdular mı ya, biri bana özelden cevap yazarsa sevinirim valla, çok merak ettim onları ama sık sık giremiyorum da onun için geçmişten takip etmek zor oluyor...

oy nalanım gelmiş kaçırdım yaayok kuşum ne ben ne de iloş doğurmadık daha bekliyoruz şimdilik.
Bu arada maşallah çok güzel kilo vermişsin çıtır çıtır anne oldun ne güzel ki daha da verirsin kesin.
Durucuğumda iyidir inşallah yirim onu öp yerime

benımde yeni yeni başladı . bişey yoktu (
kızımda daha demın bi hareket etti korktum :s
eşimde araba yok bugun , sakın doğurayım deme dedi tööbeee olcağına bak:96:

canim gözün aydin rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü eylesin oglusunu
canim hakkinda hayirlisi olsun haber verirsin
geri sayim baslamis hadi hayirli olsun
Selam kızlar, nasılsınız...

Duru uyurken bi size bakim dedim, geçmişi okumam mümkün değil maalesef umarım herkes ii dir...
canim bizde seni merak ettik durucuk nasil masallah güzel kilo vermissin darisi basimiza insallah
canim cok acilar cekmissin kiyamam rabbim mükafatini verir insallah

yarindan itibaren geri sayima basliyorum 10,9,8,7,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hadi oglum anneyi fazla bekletme

bugun epilasyon aletıyle denedim ama yapamadım çok canım yandı ..
amann ne zorum canımı yakmaym dedim bıraktım :s
mecbur jilet yapcm yıne napimmm :89:

özgülgülece'cim çok zor olmuş ama sonunuda bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun, Allah uzun, hayırlı ömürler versin, sen de bir an evvel toparlanırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…