2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun epilasyon aletıyle denedim ama yapamadım çok canım yandı ..
amann ne zorum canımı yakmaym dedim bıraktım :s
mecbur jilet yapcm yıne napimmm :89:

bende jilet yapicam yarin 10 günde bi ağdaya gidemem sarkicak oram buram sonra mazallah ya

özgül valla çok pozitifsin maşallah sana bu kadar şey yaşamışsın ama o kadar sıradan anlatmışsın sanki yaşadıkların normalmiş gibi maşallah maşallah tütütütü..

slm kızlarr... bebeğin dogum kanalına gırdıgını nasıl anlayabılırız fıkrı olan var mı acaba? bi debu sarımsak konusu hıc aklıma gelmemıstı ... dogru valla yememek lazım:))

bende jilet yapicam yarin 10 günde bi ağdaya gidemem sarkicak oram buram sonra mazallah ya

ağda yaptırmayı çok istedim ama kısmet değilmiş . epilasyon aletıylede canımı yakmak istemedım en iiisii jilet :92:

ay yok sölemesi ayip sarimsakli yoğurt yedim hatta eşim doğurursan görürsün bu gece dedi
ne doktor ne ebe yaklaşmaz walla kendi kendime doğururum artik

:86:

ben yedim mutluyum
işin kötü yani eşimde doğuma gircek o da yedi.
yani bu gece hatta yarin gece dahil doğurmamam lazim

slm kızlarr... bebeğin dogum kanalına gırdıgını nasıl anlayabılırız fıkrı olan var mı acaba? bi debu sarımsak konusu hıc aklıma gelmemıstı ... dogru valla yememek lazım:))

belki tekmelerinden anlarsin dönüp dönmediğini
ama en kesinini dr ya da ebe sööler

ben çıkıyorum uzanayım bari sancım varrr oturamıyorum (
hadi ii gecelerrr kıslar :80:

ay acayip uykum geldi ağzım kapanmıyor ben yatar yarın sabah 9 da doktor randevum var bakalım durumlar nasıl..

İyi geceler tatlı rüyalar herkeseeee..

eşin doğurtur seni artık bu gece doğurursan ama hiç heveslenme bence bu gece doğurmazsın
Bafodan sonra ben ümidi kestim herkesden

o panik yapar ben kendi kendime doğururum napiim
bafo korkulu rüyalarimin gebesi oldu
onu online görünce s.çtın kizim sen diorum kendime

hepinize ii geceler kizlar..

fınfıkcim hayirli haberlerle gel yarin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…