2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım seni duyanda 41 haftalık hamile sanır ,dur bakalım daha 38 haftalıksın,var daha sabret

çatlicam ortadan sabretmek ne kelime :))

yatiim bari uyumaya çalişiim böölelikle bir günü daha dewirmiş oliim :)))

ii geceler diliyorum kizlar..

cumartesi eşimin doğum günü kızım acaba cumartesiyimi bekliyor :87:

a ne kadan guzel olur dımı

slm kızlarr... bebeğin dogum kanalına gırdıgını nasıl anlayabılırız fıkrı olan var mı acaba? bi debu sarımsak konusu hıc aklıma gelmemıstı ... dogru valla yememek lazım:))
tekmeler nerden geliyor kaburga altındaysa kafası asagıdadır sanırım

daha dur ben nideyim

hala dogurmadım sabah erken doktora gidicem artık cmts dogurt sıcem:95:

OYY anam sen halen beklionmu :82:
bende 9 kasımda 40 ı dolduruyorum doktora dedim o tarihe kadar geldi geldi gelmedi sezeryan daha sabrım kalmadı artık :84:

tekmeler nerden geliyor kaburga altındaysa kafası asagıdadır sanırım

kaburga altından özellikle sağ taraftan geliyo tekmeler . o değilde hani kanala gırınce bacak bacak ustüne atmak zor olur dıyolar ya bende öyle bı zorluk yok ondan merak edıyorum asıl:))

canım benim yazdıklarına çok üzüldüm özellikle bebeği kaybederiz dediklerinde mahvolduğuna eminim ama çok şükürki ikinizde aramızdasınız allaha emanet olun allah hiçbir zaman böyle tatsızlıklar yaşatmasın.

günaydın kızlar,kocamı yolcu etmek için erken kalktım ben:)akşam kendime ziyafet düzenledim...ondan bir yatmışım sabaha kadar..ama ara sıra ağrılar sebebiyle uyandım..artık ağrılar arttı.daha çok erken 23 üne çoook var ki şimdiden böyle ağrılar son dönemi düşünemiyorum.ağrı dediğinizde nasıl ağrı acaba diye düşünürdüm şimdi birden başladı Allah yardımcımız olsun:))))

cnm benimde 23 de sezeryan tarihim bakalım ne yapacağız..ağrı çok oluyoomuş inşallah bizde olmaz....

günaydın kızlar!
sayfalar çooook birikmiş hepsini okuyamadım, ara araa bakabildim. doğuranlar olmuş iki günde. tüm doğuran arkadaşlar Allah bebeklerinizi analı, babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. isim yazamadım, kusura bakmayın.
yasemin'in kızı da çıkmış hastaneden. çok sevindim. Allah bir daha ayırmasın; sağlıklı, uzun bir ömür versin ikinize de.

yaaa galiba tüm topikte en rahat hamileliği ben yaşıyorum. ne ağrım var, ne de kasılmam. horul horul da uyuyorum valla. benim kızım pek düşkün rahatına. hiiiç üzmedi beni. ama gelmeye de pek niyetli değil anlaşılan. karnım hala dimdik, aşağıya indiği falan yok maalesef.

günaydın kızlar..
dün sabah 70 kiloydum bugün 69. doğuruyo muyum yoksa? :83:

günaydınn,
asoşla konuştum kızlar. iyilermiş, hastanedelermiş hala çıkmamışlar. bebeğimizin adı asya ela olmuş.

günaydın kızlar...:)

günaydın kızlar..
dün sabah 70 kiloydum bugün 69. doğuruyo muyum yoksa? :83:

doguma yakın oluyomuş kılo kaybı ama bılemıyorum. canım bi de sen mi sormustun bebegı doganlara ultrasondakı halllerıne benzıyolarmı dıe? cevabını alabılmısmıydın? baskasımı sormustu:??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…