ya bu gaz sancisini acaba dogum sancisimi diye dusunuyorum bazen sonra bakiyom gazmis pehhhhhhh
sonsuza kadar hamile diye blog açicam kendime yakinda
eşin doğurtur seni artık bu gece doğurursan ama hiç heveslenme bence bu gece doğurmazsın
Bafodan sonra ben ümidi kestim herkesden
canım seni duyanda 41 haftalık hamile sanır,dur bakalım daha 38 haftalıksın,var daha sabret
belki tekmelerinden anlarsin dönüp dönmediğini
ama en kesinini dr ya da ebe sööler
çatlicam ortadan sabretmek ne kelime :))
yatiim bari uyumaya çalişiim böölelikle bir günü daha dewirmiş oliim :)))
ii geceler diliyorum kizlar..
sonsuza kadar hamile diye blog açicam kendime yakinda
cumartesi eşimin doğum günü kızım acaba cumartesiyimi bekliyor :87:
tekmeler nerden geliyor kaburga altındaysa kafası asagıdadır sanırımslm kızlarr... bebeğin dogum kanalına gırdıgını nasıl anlayabılırız fıkrı olan var mı acaba? bi debu sarımsak konusu hıc aklıma gelmemıstı ... dogru valla yememek lazım:))
daha dur ben nideyim
hala dogurmadım sabah erken doktora gidicem artık cmts dogurt sıcem:95:
tekmeler nerden geliyor kaburga altındaysa kafası asagıdadır sanırım
canım dikkat ettiysen ben doğum hikayemi yazmadım oysa öyle hevesleniodum ki güzel şeyler yaşayıp paylaşmak için,ama benim nasibim buymuş Rabbim geçmişteki günahlarıma kefaret demekki böle bi sıkıntıyı nasip etti bana diorum.ve bu öle herkesin başına gelcek bişey değil,em,nmki çok çok çok nadir bi durum,yani inşallah kimsenin başına gelmez ve gelmeyecek ve doğum bekleyen arkadaşlarım çok rahat doğum yapcaklar.
hiç takıntılarım yoktu hep hayırlsııs diodum normal olsun die gönlümden geçsede önce hayırlısı diodum,sancılarım vardı herşey yloundaydı,gelen çatıya bakdı giden çatıya baktı milim milim bekledik açılmayı,benim kaderimmmiş demekki saatlerce çektim ama az az açıldı.derken dayanamaz oldum sancıya epidural yaptılar bu kez sancılar azaldı rahim açılması daha da yavaşladı.derken epiduralin etkiis geçti ve yenilemediler yoksa süre uzucak diye,açıklık tammalanınca ıkınmam istendi ama ne yaptıysam bebeğim gelemdi,nasipte yoksa olmuyo işte,her şey tamam bütün koşullar hazır ama bebeğim gelmiodu.o an çare gelmedi doktorumun aklına hemen sezeryan yoksa kaybederiz bebeği dedi,o an bittim 5 dk içinde apartopar hazırlamaya başladılar,etrafımda benim taşındığım sedyeyi koşarak sürüyen ve bana endişeyle bakan diğer hasta ve hasta yakınları eşliğinde ameliyathaneye indim..vb gerisi ayrı bi talihsizlikler silsilesi..:S
ama benimle benden önce ve benden sonra doğum yapan kimse sıkıntı yaşamadı yani bu çok çok çok uzak bi şanssızlık o yüzden herkes kalbini ferah tutsun ve bol bol dua etsin
bende geldim nstden,herşey yolunda şükür.Sezeryan tarihim kesinleşti,22 kasım öğleden sonra 1-1buçuk gibi.Sabah erken istiyorum dedim ama sabah tahlillerini yapıcaz dedi.Anestezim belli değil henüz.Doktorum o tarihe kadar bol istirahat et,kıpırdama dedi.18günüm kaldı yani
günaydın kızlar..
dün sabah 70 kiloydum bugün 69. doğuruyo muyum yoksa? :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?