brc80 bazen günden güne 1 er kilo ben de de fark ediyor canım; ama doğumdan önce vücut enerji üretmek için kilo verdirip onu kullanabiliyormuş diye okumuştum. bizim seninle doğumumuz aynı gündü bakalım hangi bebiş önce gelecek?
naner seninle birlikte 5 kişi olduk beklenen doğum tarihi 23 kasım olan, haydi hayırlısı
cnm benimde 23 de sezeryan tarihim bakalım ne yapacağız..ağrı çok oluyoomuş inşallah bizde olmaz....
brc80 bazen günden güne 1 er kilo ben de de fark ediyor canım; ama doğumdan önce vücut enerji üretmek için kilo verdirip onu kullanabiliyormuş diye okumuştum. bizim seninle doğumumuz aynı gündü bakalım hangi bebiş önce gelecek?
naner seninle birlikte 5 kişi olduk beklenen doğum tarihi 23 kasım olan, haydi hayırlısı
Gunaydın herkese
offf kızlarr ben basur ve hemoroıd mı her neyse ondan oldum galıba dun gece agrısına uyuyamadım sabah kalktıgımda bıde ne bakayımkı meme olmuss iç camasırım kan ıcınde netten arastırdım gebelıkte cok olurmuss aranızda olan varmı nasıl tedavı oldunuz bugun ıc hastalıkları dr una gıdıcem
arka arkaya doğurcaz desene,ne güzel:13: mutlaka az da olsa ağrı olucaktır,ama bence çok olmıycak ben kendimi öyle şartlandırıyorum.Olsada napalım 2-3 güne geçer.Benim bu sene 3 arkadaşım oldu sezeryan 1i genel 2si epiduralle.Hepsi çok kolay ve rahat olduğunu söylüyolar. 2.güne ağrı kalmıyomuş,ilk bi kaç saatten sonra hafifliyomuş.Şunan hepsi .çok memnun hallerinden
ben bi ara ucundan döndüm canım,ama benimki durduk yere kanamıyodu.Tuvalete çıkınca kanıyo ve çpok acıyodu.Ben demir hapını kestim,o çok sertleştiriyo dışkıyı çünkü,birde günde 3 kez zeytinyağı ve kantoron yağı sürdüm içeriye doğru,allaha şükür 3.güne bişey kalmamıştı.Ama senin ilerlediyse doktora git tabi
günaydin kizlar hayirli cumalar
canım sezeyen planlı mı olucak.. bide bayram tatilinde kendı doktorun oluyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?