2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
brc80 bazen günden güne 1 er kilo ben de de fark ediyor canım; ama doğumdan önce vücut enerji üretmek için kilo verdirip onu kullanabiliyormuş diye okumuştum. bizim seninle doğumumuz aynı gündü bakalım hangi bebiş önce gelecek?

naner seninle birlikte 5 kişi olduk beklenen doğum tarihi 23 kasım olan, haydi hayırlısı

ultrason sorunuza cvp veremedim çünkü ben ayrıntılıya girmedim kızlar.. süpriz oldu toprağın yüzü bana :)

Gunaydın herkese

offf kızlarr ben basur ve hemoroıd mı her neyse ondan oldum galıba dun gece agrısına uyuyamadım sabah kalktıgımda bıde ne bakayımkı meme olmuss iç camasırım kan ıcınde netten arastırdım gebelıkte cok olurmuss aranızda olan varmı nasıl tedavı oldunuz bugun ıc hastalıkları dr una gıdıcem

canım benımde 22 kasım gözukuyo.. pc de yaptığım hesaplamada öle çıkıyo...

hayırlısı ınşallahh

cnm benimde 23 de sezeryan tarihim bakalım ne yapacağız..ağrı çok oluyoomuş inşallah bizde olmaz....

arka arkaya doğurcaz desene,ne güzel:13: mutlaka az da olsa ağrı olucaktır,ama bence çok olmıycak ben kendimi öyle şartlandırıyorum.Olsada napalım 2-3 güne geçer.Benim bu sene 3 arkadaşım oldu sezeryan 1i genel 2si epiduralle.Hepsi çok kolay ve rahat olduğunu söylüyolar. 2.güne ağrı kalmıyomuş,ilk bi kaç saatten sonra hafifliyomuş.Şunan hepsi .çok memnun hallerinden

bızım doğum bayram tatiline denk gelıyo dımı..

bu konuda yaptığınız bişiy varmı ? planlı sezeyan olmak yada doktor ayarlamak gibi..

yoksa benım gibi olurunamı bıraktınız.. asıl olsa hastanelerde nöbetçi doktor vardır dıye

ben bi ara ucundan döndüm canım,ama benimki durduk yere kanamıyodu.Tuvalete çıkınca kanıyo ve çpok acıyodu.Ben demir hapını kestim,o çok sertleştiriyo dışkıyı çünkü,birde günde 3 kez zeytinyağı ve kantoron yağı sürdüm içeriye doğru,allaha şükür 3.güne bişey kalmamıştı.Ama senin ilerlediyse doktora git tabi

canım sezeyen planlı mı olucak.. bide bayram tatilinde kendı doktorun oluyormu ?

sagol cnm
benım ne olduysa 2 gecede oldu dedıgın gıbı dr gıdım ben

nz35 canım benimki şu anda normal doğum olacak gibi görünüyor, o yüzden planım yok ama 23 kasım salı gününe denk geliyor;yani bayram tatili bitmiş olyor. benim doktorum bayram tatiline gidecekmiş,yerime birini bırakacağım dedi, başta üzülmüştüm, dokuz aydır kendi doktoruma şartlanmıştım ya bayram tatilinde doğarsa diye ama sonra Allah hakkımızda hayırlısını versin diyip işi olruna bıraktım, endişelenmiyorum.

benmasal canım doktoruna mutlaka görünmelisin ama uzun süreli kabızlıktan ve hamilelikten dolayı anüsteki damarlara baskıdan dolayı oluyor diye biliyorum, bu yüzden önce kabızlığı önlemek gerekiyormuş, sabahları ılık ballı su, bol miktarda meyve, kayısı kurusu,lifli gıdalar iyi geliyor canım

az önce sağlık ocağından geldiler doğum yapan anneleri ziyeret ediyolarmış bebeğin aşılarını getirin yapalım dediler devlet yapıyormuş hepsini ücretsiz

ben masal benim doğumdan sonra hastanede azdı bağsurum lavman yaptılar bide dinlenmek gerekiyomuş geçmesi için geçmiş olsun cnmm

canım sezeyen planlı mı olucak.. bide bayram tatilinde kendı doktorun oluyormu ?

evet canım planlı,bayramdan hemen sonraki pzrtsi.Bayramın 2 günü doktorum icapçı hastanede,yani bişey olursa ararsın, ben gelicem dedi.Bende çok korkuyodum bayram haftası sancılanırım doktorum olmaz,tanımadığım birilerinin eline kalırım diye ama neyseki gelebiliyomuş.Senin ne zaman?

erensezen, zeyn75 ve herkese hayırlı cumalar kızlar.
bugün benim akşam üstü doktor kontrolüm var , bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. umarım bu sefer nst de kıpırdar, ben hariç başka biri ona dışardan dokununca önce tekmeleyip sonra da hiç kıpırdamadan duruyor, sinirleniyor mu ne? ama nst de kıpırdaması gerek sanki gün boyu kıpırdayan beni gece uyandıran minnoş o değilmiş gibi davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…