erensezen, zeyn75 ve herkese hayırlı cumalar kızlar.
bugün benim akşam üstü doktor kontrolüm var , bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. umarım bu sefer nst de kıpırdar, ben hariç başka biri ona dışardan dokununca önce tekmeleyip sonra da hiç kıpırdamadan duruyor, sinirleniyor mu ne? ama nst de kıpırdaması gerek sanki gün boyu kıpırdayan beni gece uyandıran minnoş o değilmiş gibi davranıyor
Tünaydın kızlar..
Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S
evet canım planlı,bayramdan hemen sonraki pzrtsi.Bayramın 2 günü doktorum icapçı hastanede,yani bişey olursa ararsın, ben gelicem dedi.Bende çok korkuyodum bayram haftası sancılanırım doktorum olmaz,tanımadığım birilerinin eline kalırım diye ama neyseki gelebiliyomuş.Senin ne zaman?
hadi hayırlısı günün belli olmuşş az kaldı heyecan başladımı? gripincim seninde günün belli olmuş geri sayıma başladın ne güzell:92:
fınfık cım hayırlı olsun canım, inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.
sağol sezencim heyecan yok şuan sadece ani bir karar mı verdim diyorum ne bilim :S
günaydın kızlar...:)
doguma yakın oluyomuş kılo kaybı ama bılemıyorum. canım bi de sen mi sormustun bebegı doganlara ultrasondakı halllerıne benzıyolarmı dıe? cevabını alabılmısmıydın? baskasımı sormustu:??
Tünaydın kızlar..
Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S
Tünaydın kızlar..
brc80 bazen günden güne 1 er kilo ben de de fark ediyor canım; ama doğumdan önce vücut enerji üretmek için kilo verdirip onu kullanabiliyormuş diye okumuştum. bizim seninle doğumumuz aynı gündü bakalım hangi bebiş önce gelecek?
naner seninle birlikte 5 kişi olduk beklenen doğum tarihi 23 kasım olan, haydi hayırlısı
bızım doğum bayram tatiline denk gelıyo dımı..
bu konuda yaptığınız bişiy varmı ? planlı sezeyan olmak yada doktor ayarlamak gibi..
yoksa benım gibi olurunamı bıraktınız.. asıl olsa hastanelerde nöbetçi doktor vardır dıye
erensezen, zeyn75 ve herkese hayırlı cumalar kızlar.
bugün benim akşam üstü doktor kontrolüm var , bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. umarım bu sefer nst de kıpırdar, ben hariç başka biri ona dışardan dokununca önce tekmeleyip sonra da hiç kıpırdamadan duruyor, sinirleniyor mu ne? ama nst de kıpırdaması gerek sanki gün boyu kıpırdayan beni gece uyandıran minnoş o değilmiş gibi davranıyor
Tünaydın kızlar..
Tünaydın kızlar..
Ayyy canım , bende aynı gün sabah 7 :30 da sezeryana gireceğim.Allah yardımcımız olsuun.
Sezeryan olan annelere bir sorum olacaktı ;Ne zaman banyo yapmanıza izin verildi. Doktorum bana eve gidip duş alabilirsin dedi de.
ah özgülcüm..metanetine hayran kaldim..
Allah hepimiz için hayirli olanini wersin inşallah.
Ayyy canım , bende aynı gün sabah 7 :30 da sezeryana gireceğim.Allah yardımcımız olsuun.
Sezeryan olan annelere bir sorum olacaktı ;Ne zaman banyo yapmanıza izin verildi. Doktorum bana eve gidip duş alabilirsin dedi de.
Tünaydın kızlar..
özgülgülece'cim çok zor olmuş ama sonunuda bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun, Allah uzun, hayırlı ömürler versin, sen de bir an evvel toparlanırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?