2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimkiside aynı şeyi yapıyor,içerde taklalar atıyo,kıpır kıpır,babasını çağırıyorum koş gel bak neler yapıyo diye,o elini koyar koymaz sakinleşiyo,sus pus oluyo

Tünaydın kızlar..

Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S

Tünaydın kızlar..

Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S

hadi hayırlısı günün belli olmuşş az kaldı heyecan başladımı? gripincim seninde günün belli olmuş geri sayıma başladın ne güzell:92:

canım benım 22 kasım gibi gözukuyo ama... malum 38 bitince normal doğumlar başlıyo.. bayram haftası tam gunlerımın doldugu zamana denk gelıyoo :18:

oufff nasıl olucak bılımıyorum yaa

çok şekerler ya bizimle diğer insanları ayırmaları çok tatlı, zaten doğduktan sonra bir süre ikimizin ayrı insanlar olduğumuzu anlamıyorlarmış, kendilerini bizim bir parçamız sanıyorlarmış, ben onu doğurduktan sonra en çok içimdeki kıpırdayışlarını özleyeceğim, çok mutlu oluyorum miniğimi hissedince. eşim neden her kıpırdayışında ilk defa kıpırdıyormuş gibi yapıyorsun aylardır yapıyor bu çocuk bunları diyor

sağol sezencim heyecan yok şuan sadece ani bir karar mı verdim diyorum ne bilim :S

ani karar olurmu 1 ay öncesinden bebeğin kanala girmesi gerekirdi girmemiş dahada girmez zaten kaç günün kaldıki sen bebeğin için en doğru kararı aldın cnm kafanda hiç soru işareti kalmasın:98:

ben sordum. cevap ne evet ne hayır çıktı:) biraz falan dediler. merak ettim sıpam kime benzicek diye..

Tünaydın kızlar..

Ayyy canım , bende aynı gün sabah 7 :30 da sezeryana gireceğim.Allah yardımcımız olsuun.

Sezeryan olan annelere bir sorum olacaktı ;
Ne zaman banyo yapmanıza izin verildi. Doktorum bana eve gidip duş alabilirsin dedi de.

Son düzenleme:

hadi bakalım. yarışsın sıpalar. ben bayramdan önce olsun istiyorum ama beyfendi kendi biliğr tabi.

pazartesi konuşucam bu konuyu doktorumla. başka doktora gitmek istemiyorum. normal doğum istiyorum şimdilik ama biyere gidecekse ona göre plan değişebilir.

çikolata götür yanında. ben yemek yiyip gitmiştim hiç durmadı. 10 dk falan kaldım nstde.

Tünaydın kızlar..

hayırlı olsun fınfıkcım. şafak saymaya başladın demek:) sağlıkla gelsin kızın. epidural mi spinal mi genel mi?

bende eve gelip duş aldım

ben hiç doğurmucakmışım gibi gelıyor . böyle doğuranları okuyunca:92:
benden önce doğurcaklar doğurmuş bile tanıdıklardan . bı bız kaldık .
benım kızım adı gibi nazlı olcak heralde.
yarın belki süpriz yapar bıze . babasının doğum gününde gelir yavrum.
pazartesi doktora gidicez inşallah ozaman alır doğuma benıde, hazırlıklı gıdeyım çantayı falan alalım nlur nlmaz :86:

ah özgülcüm..metanetine hayran kaldim..
Allah hepimiz için hayirli olanini wersin inşallah.

canım benim ya bbeeğin ben gelcem die sana sancıyı vb. sinyalleri gönderdikten sonra anneliği daha derin hissediosun,Rabbim sabır verio,onun için katlanıosun,her sancım da ağlarken Allah dediğimi hatırlıorun bi tek ve bebeğimi kalbimden geçirdiğimi:'(

özgülgülece'cim çok zor olmuş ama sonunuda bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun, Allah uzun, hayırlı ömürler versin, sen de bir an evvel toparlanırsın inşallah.

inşallah canım benim inşallah,Raabbim herkse nasip etsin hayrlı ve kolay doğumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…