2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkiside aynı şeyi yapıyor,içerde taklalar atıyo,kıpır kıpır,babasını çağırıyorum koş gel bak neler yapıyo diye,o elini koyar koymaz sakinleşiyo,sus pus oluyo

ben de çok kıpraşınca eşimin elini koyuyorum karnıma hemen sakinliyor
çok saygılı oğluşum çookkk
zaten babası daçok hoşlaşmıyor hareketlerii hissetmekten hemen elini kaçırıyor fena oluyor
ben de bu duruma sinir oluyorum

özgül valla çok pozitifsin maşallah sana bu kadar şey yaşamışsın ama o kadar sıradan anlatmışsın sanki yaşadıkların normalmiş gibi maşallah maşallah tütütütü..

saol canım benim,her sıkıntı bebişi kollarına alana kadar sıkıntı gibi gelio sonrasında hep şunu diosun ya kollarıma da alamasaydım:S ya yanında olamasaydım,bebeğim ameliyattan sonra odaya çıkarıldığında arkasından onu kollarına almak için ben çıkamsaydım:S yani her şey aslında öyle mucize ki,şükretmemem elimde değil,ve ben hiç kimsenin korku endişe yaşamasını istemiorum çünki Rabbim kaldıracağımızdan fazlasını hiçbirimize yüklemez,ve hepiniz inşallah çok güzel doğumlar yapcaksınız ben buna yürekten inanaıyorum,

amin canım benim inşallah,çok saolasın.dediğin gibi hayat öyle mükemmel ki onca sıkkıntı yaşanıo ama bak 2mizde hayatttayız hatta bebişim saolsun çok sütkolik çıktığından her gece ayaktayız inşallah Rabbim herkese çok güzel ve kolay doğumlar nasip eder

oyy yazıorum gıtmıo netım bı garıp bugun..

selamlar kızlar, ne var ne çok? doguran var mı ? bafoyu goremıorum asagıda..

oğlusumun gozu mıkrop kapmıs yeterınce hıjyenık bır anne degılmıyım acaba ben, sureklı el sabunluorum ama

doğurmadım hala ne zaman gelicek bilmiyorum yarın randevum var saat 9 da bakalım durumumuz nasılmış.. annemle babam hala bendeler onlar da bi an önce gelsin istiyorlar..

allah bekleyenlere sabır versın.. ben azıcık uzanayım cıkıp, kendınıze ve bebişlerinize iyi bakın kızlar..

saol cnm .. daha dur bakalım daha ne hastalıklarımız nelerımız olcak allah bılır, bunlar baslangıc daha.. boyle boyle buyucekler işallah

e tabi onları sürekli steril saklama gibi bir lüxümüz yok malesef,bundan sonra kendimizden çok bebeklerimizin hastalıklarıyla uğraşıcaz,yok aksırdı,yok tıksırdı,yok ateşi çıktı:94: Hep böyle küçük rahatsızlıklar olsun,allah büyük dert vermesin onlara

Merhaba kızlar, oğlum ve ben gayet iyiyiz artık rahat yürüyorum. Ağrım sızım kalmadı şükür.. Fakat ve fakat iki gecedir bir saat falan uyuyabildim. Devamlı emmek istiyor henüz sütüm çok fazlalaşmadığı için doymuyor sanırım. Yarın kontrolümüz var hem bebek hem benim için.
Dünyanın en güzel duygusu bu. Onun için çektiğim tüm sancılara değdi.
Henüz bekleyenlere ağrısız sızısız ameliyatlatlar ve kolay doğumlar diliyorum.

Bu arada bafo doğurdu mu?

doğurmadım hala ne zaman gelicek bilmiyorum yarın randevum var saat 9 da bakalım durumumuz nasılmış.. annemle babam hala bendeler onlar da bi an önce gelsin istiyorlar..

ooo senin günün dolmuş,ama hala niyeti yokmu gelmeye yaramazın? Bugün yarın gelir annesi,heran kapıyı çalabilir

geçmis olsun demir'e prop. iyilesir insaallah ya. esra bende bekleyisteyim bakalim ne olacak. ozgulgulece hayirli olsun bebegin, Allah anali babali buyutsun canim çok guzel kavusmussun bak oglusuna :)

bafo dogum yapmadi daha birisi. çok sevindim bebegine kavusmana, darisi bize insaallah :)

Teşekkür ederim Celisuenis.. Darısı başınıza, Allah kolaylıklar versin.

geçmiş olsun ne alakası var senin hijyenik olmanla be tatlım hasta olduğunda kendine yüklenme sen hiç...

canim tekrar gözün aydin darisi basimiza:97:

ooo senin günün dolmuş,ama hala niyeti yokmu gelmeye yaramazın? Bugün yarın gelir annesi,heran kapıyı çalabilir
gelmeye niyeti yok canım, neyi bekliyor anlamıyorum :) bakalım yarın doktor teyzemiz ne diyecek..

geçmis olsun demir'e prop. iyilesir insaallah ya. esra bende bekleyisteyim bakalim ne olacak. ozgulgulece hayirli olsun bebegin, Allah anali babali buyutsun canim çok guzel kavusmussun bak oglusuna :)

hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallahhh canım..

hoşgeldin birisi, hayırlı olsun. Maşallah sanada bebeğinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…