benimkiside aynı şeyi yapıyor,içerde taklalar atıyo,kıpır kıpır,babasını çağırıyorum koş gel bak neler yapıyo diye,o elini koyar koymaz sakinleşiyo,sus pus oluyo
özgül valla çok pozitifsin maşallah sana bu kadar şey yaşamışsın ama o kadar sıradan anlatmışsın sanki yaşadıkların normalmiş gibi maşallah maşallah tütütütü..
Tünaydın kızlar..
Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S
canım benim yazdıklarına çok üzüldüm özellikle bebeği kaybederiz dediklerinde mahvolduğuna eminim ama çok şükürki ikinizde aramızdasınız allaha emanet olun allah hiçbir zaman böyle tatsızlıklar yaşatmasın.
geçmiş olsun Demire,kıyamam ya
saol cnm .. daha dur bakalım daha ne hastalıklarımız nelerımız olcak allah bılır, bunlar baslangıc daha.. boyle boyle buyucekler işallah
doğurmadım halane zaman gelicek bilmiyorum yarın randevum var saat 9 da bakalım durumumuz nasılmış.. annemle babam hala bendeler onlar da bi an önce gelsin istiyorlar..
Merhaba kızlar, oğlum ve ben gayet iyiyiz artık rahat yürüyorum. Ağrım sızım kalmadı şükür.. Fakat ve fakat iki gecedir bir saat falan uyuyabildim. Devamlı emmek istiyor henüz sütüm çok fazlalaşmadığı için doymuyor sanırım. Yarın kontrolümüz var hem bebek hem benim için.
Dünyanın en güzel duygusu bu. Onun için çektiğim tüm sancılara değdi.
Henüz bekleyenlere ağrısız sızısız ameliyatlatlar ve kolay doğumlar diliyorum.
Bu arada bafo doğurdu mu?
oyy yazıorum gıtmıo netım bı garıp bugun..
selamlar kızlar, ne var ne çok? doguran var mı ? bafoyu goremıorum asagıda..
oğlusumun gozu mıkrop kapmısyeterınce hıjyenık bır anne degılmıyım acaba ben, sureklı el sabunluorum ama
Tünaydın kızlar..
Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S
Merhaba kızlar, oğlum ve ben gayet iyiyiz artık rahat yürüyorum. Ağrım sızım kalmadı şükür.. Fakat ve fakat iki gecedir bir saat falan uyuyabildim. Devamlı emmek istiyor henüz sütüm çok fazlalaşmadığı için doymuyor sanırım. Yarın kontrolümüz var hem bebek hem benim için.
gelmeye niyeti yok canım, neyi bekliyor anlamıyorum :) bakalım yarın doktor teyzemiz ne diyecek..ooo senin günün dolmuş,ama hala niyeti yokmu gelmeye yaramazın? Bugün yarın gelir annesi,heran kapıyı çalabilir
geçmis olsun demir'e prop. iyilesir insaallah ya. esra bende bekleyisteyim bakalim ne olacak. ozgulgulece hayirli olsun bebegin, Allah anali babali buyutsun canim çok guzel kavusmussun bak oglusuna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?