2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar nasilsiniz?
hamileler benim yerimede yatin simdi valla uykusuzluk ne meret biseymis yaa anne olmanin zorluklari iste gunduz firsat buldukca yatiyorum esim sagolsun cok yardimci oluyor ama oda sabah 4 te kalkip ise gidiyor oda uykusuz valla esim yanimdayken bile ozluyorum yaww adam dibimde ama rahatca sarilip yatamiyorum 40 miz cikana kadar bole olacakmis zorlaniyorum ama gulu seven dikenine katlanir

kızlar selammm birisi iyi olmanıza çok sevindimm :)fık fık gözünaydın günün belli olmuş senden sonrada benn inşallah :) başka doğum yapacak arkadaşlar var mı allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı alalım inşallah kucağımıza :)

prop geçmiş olsun öyle öyle büyüyecekler annesi sakın suçlama kendini neler düşünüyorsunn

benimde 10 kasımda çarşamba günü :) herkes aynı şeyi söylüyor bende bol bol uyuyorumm :)dinleniyorum ,film izliyorum, kitap okuyorum geziyorum :)

tatlı yorgunluklar bunlar hazalcım bu da bi süreç bizde şu an bi tek doğuma odaklanmış durumdayız doğsun hayırlısıyla herseye razıyız modundayız yani ..oyyy demek yatırmıyor sizi yusufun yerimm ben onuuu...

benimde 10 kasımda çarşamba günü :) herkes aynı şeyi söylüyor bende bol bol uyuyorumm :)dinleniyorum ,film izliyorum, kitap okuyorum geziyorum :)

valla dogurana kadar keyfine bak sonra yatirmaz bu sipalar

anliyorum cnm sizi sizde saglikli bir sekilde alin insaallah kucaklarniza

hazal87 bebeğin çok şeker maşallah, bizim yerimize seviver annesi

severiz teyzesi sizin yerinizede

merhaba kızlar
dün benimde doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ama oğlum hala kanala girmemiş henüz bekliyoruz bakalım dilerim en kısa zamanda girer,önceki akşam resmen girmeye çalıştı oğlum nasıl kemiklerim ağrıdı dakikada idrarım geldi ama girememiş doktorum beklemeye devam dedi...

fınfıkcım seninle satımız aynı benim oğlumda kanala girmedi döndüyse kanala girmesi zaten son günlerde oluyor doktorum beklicez daha dedi sizin biraz erken olmuş sanki tarih ama belki başka bir sebep vardır bilmiyorum hayırlısı olsun cnaım seninde...

özgül arkadaşımızda bebeğine kavuşmuş maşallah diyorum,sağlıcakla büyütün canım

geçmis olsun demir'e prop. iyilesir insaallah ya. esra bende bekleyisteyim bakalim ne olacak. ozgulgulece hayirli olsun bebegin, Allah anali babali buyutsun canim çok guzel kavusmussun bak oglusuna :)
evet canım saol çok şükür kavuştum geç olmadı ama güç oldu:)
banyosunu da yaptırdık bugün hatta misler gibi oldu,dünyalara bedel onunla olmak

size arada kuzenimden bahsediyorum aramızda bir hafta var diye,sabah telefonla uyandık 7'de doğum yaaptı normal doğum ve acayip kolay oldu şimdi hastaneden geldim nasıl cesaretlendim anlatamam allah bizede öyle kolay bir doğum nasip etsin kızlar maşallah...

ani karar olurmu 1 ay öncesinden bebeğin kanala girmesi gerekirdi girmemiş dahada girmez zaten kaç günün kaldıki sen bebeğin için en doğru kararı aldın cnm kafanda hiç soru işareti kalmasın:98:

hayirli olsun canim:92:

Sağolun kızlar

Aminnnn

püfff ona henüz karar veremedim acayip tırsıyorum ameliyattan lokal yaptırırsam heyecanlanırmışım gibi geliyor:26:

gözünaydın canım günün belli olmuş ne güzel hayırlısı olsun :112:

hayırlısı olsun diyelim cnm

fınfık gözünaydın,4gününmü kaldı bebeğine kavuşmana ne güzel,inşallah rahat bi doğum olur

hayırlısı olsun canım ...

Sağolun kızlar

Çapraz benim velet dönebilir dedi dr ama kesin döner demedi 39. haftadan sonra dönermi bilemedim bu sebepten çatıya da baktırmadım sezodan da tırsıyorum amannn kafam pok gibi oldu bugün

çirkin mi çirkin bi oğlum oldu
Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın,herkese hayrılı ve kolay doğumlar versin
canım zor olmuş biraz senin doğumun ama olsun sen ve oğlun sağlıklısınız ya gerisi vız gelir tırıs gider. hadi bakalım maraton başladı, allah sağlıklı uzun ömür versin

şimdiden hayırlı doğumlar canım.
ben pazartesi sezeryan oldum, çarşamba duş aldım hayatım..

prop geçmiş olsun demire, dediğin gibi böle hasta ola ola büyücekler ama anne yüreği tırnağı kırılsa insan nası üzülüyo..

toprak da güneşleniyor yine teyzoşları. bu gece süper bişey oldu 1 saat eşime sarılıp uyuyabildim çok mutluyum ulan :87:

fınfık anladım canım seninki çapraz benimki dönüşünü tamamladı ama kafasını kanala sokmadı,tam dönmediyse çatı kontrolünede gerek yok zaten benim dönmesine rağmen kanala girmediği için çatı kontrolü yapmıyor yerleşmesini bekliyoruz...belki seninkide o güne kadar döner yerleşir annesi belli olmaz hayırlısı tatlım yaa en doğru kararı siz verirsiniz,kuzeniminde 3 gün önce kanalara girdi bu sabah doğum yaptı dediğim gibi hayırlısı hakkımızda sıkma canını...

bnm oğluşum ramazan bayramından önce gttiğim kontrolde de başaşağıydı hep başaşağı. son kontrolümde doktor şeyinin kemiğinin arkasında kafası dedi gömmüş kafasını hatt yüzünü pek göremedik.
doğum kanalına girme olayını bi türlü anlamadım kafa aşağı olması da iyi bişy di mi :26:

ben geldim kısçeler taze annişler hamişler
oğlum uyumuyo laa bebeler hep uyur diyolar ya bizimki uyanık hep sanki
esın ben dogurdum, aso, nalan, bijo,sezen, ozlem,semeveela, maybıe, dılemma, bırısı, captanınkarısı, yasemıncevre.. baska aklıma gelmedı sımdılık :)
ben farım ya la

zor geçmiş doğumun sanırım olsun bebeğini sağlıkla aldın ya şükredelim
çirkinmi çirkinmiş maşallah oğluna Allah analı babalı büyütsün

Tünaydın kızlar..

Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S

gelmeye niyeti yok he
hayırlısı olsun fındık kurdum sağlıkla al bebişini inşallah

kıyamam ya geçmiş olsun demire,
ne kadar temiz olsa da el yüze göze sürmemek gerekiyo galiba :s
bi mikroba alışsın diyolar bi sık sık elini yıka diyolar anlamadım gitti
ben habire elimi yıkıyom anneme bile bebeği alırken elin temiz mi diyom

Kıızlar, Seda Sayanı izleyeniniz oldu mu, İbrahim Saraçoğlu çıktı.

Anne sütünü azaltan besinleri dedi , TURŞU, MAYDONOS,NANE (TAZE VE KURU),NİŞASTALI ÜRÜNLER,ZEYTİN

Anne sütünü arttıran yiyecekler , SADE HELVA (BEYAZ), BEYAZ DUT VE DUT KURUSU, İNCİR, BEYAZ YAŞ ÜZÜM,DERE OTU

Benim hatırladıklarım bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…