selam kizlar nasilsiniz?
hamileler benim yerimede yatin simdi valla uykusuzluk ne meret biseymis yaa anne olmanin zorluklari iste gunduz firsat buldukca yatiyorum esim sagolsun cok yardimci oluyor ama oda sabah 4 te kalkip ise gidiyor oda uykusuz valla esim yanimdayken bile ozluyorum yaww adam dibimde ama rahatca sarilip yatamiyorum 40 miz cikana kadar bole olacakmis zorlaniyorum ama gulu seven dikenine katlanir
selam kizlar nasilsiniz?
hamileler benim yerimede yatin simdi valla uykusuzluk ne meret biseymis yaa anne olmanin zorluklari iste gunduz firsat buldukca yatiyorum esim sagolsun cok yardimci oluyor ama oda sabah 4 te kalkip ise gidiyor oda uykusuz valla esim yanimdayken bile ozluyorum yaww adam dibimde ama rahatca sarilip yatamiyorum 40 miz cikana kadar bole olacakmis zorlaniyorum ama gulu seven dikenine katlanir
benimde 10 kasımda çarşamba günü :) herkes aynı şeyi söylüyor bende bol bol uyuyorumm :)dinleniyorum ,film izliyorum, kitap okuyorum geziyorum :)
tatlı yorgunluklar bunlar hazalcım bu da bi süreç bizde şu an bi tek doğuma odaklanmış durumdayız doğsun hayırlısıyla herseye razıyız modundayız yani ..oyyy demek yatırmıyor sizi yusufun yerimm ben onuuu...
hazal87 bebeğin çok şeker maşallah, bizim yerimize seviver annesi
evet canım saol çok şükür kavuştum geç olmadı ama güç oldu:)geçmis olsun demir'e prop. iyilesir insaallah ya. esra bende bekleyisteyim bakalim ne olacak. ozgulgulece hayirli olsun bebegin, Allah anali babali buyutsun canim çok guzel kavusmussun bak oglusuna :)
özgül arkadaşımızda bebeğine kavuşmuş maşallah diyorum,sağlıcakla büyütün canım
amin inşallah nehirday, güle güle büyütsün kuzenin bebişini
ani karar olurmu 1 ay öncesinden bebeğin kanala girmesi gerekirdi girmemiş dahada girmez zaten kaç günün kaldıki sen bebeğin için en doğru kararı aldın cnm kafanda hiç soru işareti kalmasın:98:
hayirli olsun canim:92:
Ayyy canım , bende aynı gün sabah 7 :30 da sezeryana gireceğim.Allah yardımcımız olsuun.
Sezeryan olan annelere bir sorum olacaktı ;Ne zaman banyo yapmanıza izin verildi. Doktorum bana eve gidip duş alabilirsin dedi de.
hadi bakalım. yarışsın sıpalar. ben bayramdan önce olsun istiyorum ama beyfendi kendi biliğr tabi.
pazartesi konuşucam bu konuyu doktorumla. başka doktora gitmek istemiyorum. normal doğum istiyorum şimdilik ama biyere gidecekse ona göre plan değişebilir.
çikolata götür yanında. ben yemek yiyip gitmiştim hiç durmadı. 10 dk falan kaldım nstde.
hayırlı olsun fınfıkcım. şafak saymaya başladın demek:) sağlıkla gelsin kızın. epidural mi spinal mi genel mi?
gözünaydın canım günün belli olmuş ne güzel hayırlısı olsun :112:
hayırlısı olsun diyelim cnm
fınfık gözünaydın,4gününmü kaldı bebeğine kavuşmanane güzel,inşallah rahat bi doğum olur
hayırlısı olsun canım ...
kızlar selammm birisi iyi olmanıza çok sevindimm :)fık fık gözünaydın günün belli olmuş senden sonrada benn inşallah :) başka doğum yapacak arkadaşlar var mı allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı alalım inşallah kucağımıza :)
prop geçmiş olsun öyle öyle büyüyecekler annesi sakın suçlama kendini neler düşünüyorsunn
merhaba kızlar
dün benimde doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ama oğlum hala kanala girmemiş henüz bekliyoruz bakalım dilerim en kısa zamanda girer,önceki akşam resmen girmeye çalıştı oğlum nasıl kemiklerim ağrıdı dakikada idrarım geldi ama girememiş doktorum beklemeye devam dedi...
fınfıkcım seninle satımız aynı benim oğlumda kanala girmedi döndüyse kanala girmesi zaten son günlerde oluyor doktorum beklicez daha dedi sizin biraz erken olmuş sanki tarih ama belki başka bir sebep vardır bilmiyorum hayırlısı olsun cnaım seninde...
canım zor olmuş biraz senin doğumun ama olsun sen ve oğlun sağlıklısınız ya gerisi vız gelir tırıs gider. hadi bakalım maraton başladı, allah sağlıklı uzun ömür versinçirkin mi çirkin bi oğlum oldu
Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın,herkese hayrılı ve kolay doğumlar versin
şimdiden hayırlı doğumlar canım.Ayyy canım , bende aynı gün sabah 7 :30 da sezeryana gireceğim.Allah yardımcımız olsuun.
Sezeryan olan annelere bir sorum olacaktı ;Ne zaman banyo yapmanıza izin verildi. Doktorum bana eve gidip duş alabilirsin dedi de.
ben farım ya laesın ben dogurdum, aso, nalan, bijo,sezen, ozlem,semeveela, maybıe, dılemma, bırısı, captanınkarısı, yasemıncevre.. baska aklıma gelmedı sımdılık :)
1 kasım da en son size mesaj attıktan sonra 2 kasım 01:00 da hastaneye gittim yüksek şiddettte ve düzenliğ sancılarım vardı,sabaha kadar bekledim sancılarım arttı ama rahim 3 cm.
2 kasım günü saatlerce bekledim suyumu patlattılar öldüm dirildim rahmim anca saat 18:00 gibi 10 cm ulaştı bebeğim kanala girdi ama tüm ıkınmalarıma rağmen çıkmadı,acilen ani bi kararla bizi sezeryana aldılar,saat 18:40 da
50 cm
3240 gr
çirkin mi çirkin bi oğlum oldu
Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın,herkese hayrılı ve kolay doğumlar versin
Tünaydın kızlar..
Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S
oyy yazıorum gıtmıo netım bı garıp bugun..
selamlar kızlar, ne var ne çok? doguran var mı ? bafoyu goremıorum asagıda..
oğlusumun gozu mıkrop kapmısyeterınce hıjyenık bır anne degılmıyım acaba ben, sureklı el sabunluorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?