bnm oğluşum ramazan bayramından önce gttiğim kontrolde de başaşağıydı hep başaşağı. son kontrolümde doktor şeyinin kemiğinin arkasında kafası dedi gömmüş kafasını hatt yüzünü pek göremedik.
doğum kanalına girme olayını bi türlü anlamadım kafa aşağı olması da iyi bişy di mi :26:
seninki girmiş o zaman doğum kanalına. benimkinin de başı aşağıda ama sol alttan ve sağ üstten hareket hissediyorum hep. kafası tam ortada değil yani doğum kanalına girmemiş. dr da ultrasonda bakınca girmemiş gibi dedi. ama sonradan da girebiliyormuş kanala.
bnm de sağ göğüs kafesimin altında kıpraşma oluyor ayakları dedi doktor
gerçi daha erken zaten 3 haftam var sonuçta başaşağı olması bile iyi sanırım.
bi de ben ne vakit ayağa kalksam çişim geliyo yaa
yatarken otururken bişy yok . gece de öyle toalte kalkmıyorum ama ayağa kalktımmıydı hemen bi baskı oluyo nası bişyse :78:
bu yaramazlar artık sığamıyorlar. nereye vuracaklarını şaşırıyorlar. ben de çişim geldi diye eve zor yetişiyorum. eve geliyorum bişey yok.
bu yaramazlar artık sığamıyorlar. nereye vuracaklarını şaşırıyorlar. ben de çişim geldi diye eve zor yetişiyorum. eve geliyorum bişey yok.
miracle geldi misafirlerin. naptın yemek işini??
canım sneınle gunlerımız aynı..
sendede bayramda doğurma korkusu var mı ?
geldiler canım yapmadım dün bütün gün uyudum zaten onlarıda öle pijamalarla falan karşıladım ayy yazık ne oldu falan tribine girdiler iice sinirlerim gerildi ama yinede gece 12 ye geliyodu kalktıklarında şaka gibi
olmaz olur mu.. :83:
bugün yazmıştım. doktorum sanırım bayramda yok. pazartesi kersinleşecek. eğer öyleyse normal doğumu beklemeyebilirim. çok kararsızım ama başka doktor aramak istemiyorum. bakalım pazartesi gününü bekliyorum. sende durumlar nasıl?
iyi yapmışsın boşver. bebeklerimizi ve kendimizi düşünmemiz lazım şu anda. millet kırılırsa kırılsın. azcık düşünceli olsunlar canım.
canım aynen benımde öyle...
sezeryene karar verirsem bayramdan evvel yada 1gun evel alıcak.. ama etrafımdakiler oluruna bırak dıyolar..
normal doğumdan vede hastanede ıstediğim doktorun olmamasından korkuyorum bakalım nsl olucak..
aslında doğum şeklıne bı karar verebılsemmmm
sen nsl düşünüyosunn.. nomal / sezo ??
olmaz olur mu.. :83:
bugün yazmıştım. doktorum sanırım bayramda yok. pazartesi kersinleşecek. eğer öyleyse normal doğumu beklemeyebilirim. çok kararsızım ama başka doktor aramak istemiyorum. bakalım pazartesi gününü bekliyorum. sende durumlar nasıl?
benim doğumda sata göre bayramın 3.günü va tatil çok uzun olduğu için doktorum burda olmucak galiba ve eğer pazartesi gittiğimde hala doğum kanalına girmediyse bende bayramdan önce sezeryan olucam artık
bayram tatili planları altüst etti yaa. inşallah bayramdan önce normal doğuruveririm hayırlısıyla.
brc80 bazen günden güne 1 er kilo ben de de fark ediyor canım; ama doğumdan önce vücut enerji üretmek için kilo verdirip onu kullanabiliyormuş diye okumuştum. bizim seninle doğumumuz aynı gündü bakalım hangi bebiş önce gelecek?
naner seninle birlikte 5 kişi olduk beklenen doğum tarihi 23 kasım olan, haydi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?