2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off manyaklaştım ben yaaa
sürekli bebeğin nefesini kontroıl ediyorum sürekli annemi çağırıyom normal dimi nefesi diye
ptesi gelse de doktora götürsem 15. günde gel demişti
bakalım kilosu nasıl iyiş bakabilmişmiyim :85:

seninki girmiş o zaman doğum kanalına. benimkinin de başı aşağıda ama sol alttan ve sağ üstten hareket hissediyorum hep. kafası tam ortada değil yani doğum kanalına girmemiş. dr da ultrasonda bakınca girmemiş gibi dedi. ama sonradan da girebiliyormuş kanala.

Son düzenleme:

bnm de sağ göğüs kafesimin altında kıpraşma oluyor ayakları dedi doktor
gerçi daha erken zaten 3 haftam var sonuçta başaşağı olması bile iyi sanırım.
bi de ben ne vakit ayağa kalksam çişim geliyo yaa
yatarken otururken bişy yok . gece de öyle toalte kalkmıyorum ama ayağa kalktımmıydı hemen bi baskı oluyo nası bişyse :78:

bu yaramazlar artık sığamıyorlar. nereye vuracaklarını şaşırıyorlar. ben de çişim geldi diye eve zor yetişiyorum. eve geliyorum bişey yok.

bu yaramazlar artık sığamıyorlar. nereye vuracaklarını şaşırıyorlar. ben de çişim geldi diye eve zor yetişiyorum. eve geliyorum bişey yok.

canım sneınle gunlerımız aynı..

sendede bayramda doğurma korkusu var mı ?

bir arkadaşımın akrabası hamileymiş. bebek içerde tekmelye tekmeleye kadının apandistini patlatmış
yine uslu yawrularımız var hamdolsun :)

canım sneınle gunlerımız aynı..

sendede bayramda doğurma korkusu var mı ?

olmaz olur mu.. :83:
bugün yazmıştım. doktorum sanırım bayramda yok. pazartesi kersinleşecek. eğer öyleyse normal doğumu beklemeyebilirim. çok kararsızım ama başka doktor aramak istemiyorum. bakalım pazartesi gününü bekliyorum. sende durumlar nasıl?

iyi yapmışsın boşver. bebeklerimizi ve kendimizi düşünmemiz lazım şu anda. millet kırılırsa kırılsın. azcık düşünceli olsunlar canım.

canım aynen benımde öyle...

sezeryene karar verirsem bayramdan evvel yada 1gun evel alıcak.. ama etrafımdakiler oluruna bırak dıyolar..
normal doğumdan vede hastanede ıstediğim doktorun olmamasından korkuyorum bakalım nsl olucak..

aslında doğum şeklıne bı karar verebılsemmmm

sen nsl düşünüyosunn.. nomal / sezo ??

iyi yapmışsın boşver. bebeklerimizi ve kendimizi düşünmemiz lazım şu anda. millet kırılırsa kırılsın. azcık düşünceli olsunlar canım.

aynen öyle canım baktım ki beni benden başka düşünen yok inan yinede çok yoruldum küçük çocukları vardı elinde çubuk kraker kek dolaştı durud evin heryeri leş gibi oldu haliların altından çubuk krakerler çıkıyodu temizlerken

bayrama kadar gelirse normal. gelmezse sezo. şimdilik düşüncem bu..

benim doğumda sata göre bayramın 3.günü va tatil çok uzun olduğu için doktorum burda olmucak galiba ve eğer pazartesi gittiğimde hala doğum kanalına girmediyse bende bayramdan önce sezeryan olucam artık

benim doğumda sata göre bayramın 3.günü va tatil çok uzun olduğu için doktorum burda olmucak galiba ve eğer pazartesi gittiğimde hala doğum kanalına girmediyse bende bayramdan önce sezeryan olucam artık

bayram tatili planları altüst etti yaa. inşallah bayramdan önce normal doğuruveririm hayırlısıyla.

kızlar desenıze hepiniz aynı dertten muzdaribizzzz

bende en ıyısı hafta içi doktora gıdınce sorayım...

dediğiniz gibi doğum kanalında değilse kerata sezeryen olucam mecbur..

ınşallah bayramdan evvel gelır..

selam bayanlar
sabahtan beri kaçıncı açıp kapatışım bir türlü okuyamadım geçmişi birtürlü selam veremedim

bugün ilk kez yemek yaptım yoruldum bea

yarın işkence günüm dişçiydi dikiş aldırma muayene filan git gel amanın neyse şu dikişlerden bi kurtuluyumda

bu arada aklıma geldi nalan nerde ya hiç karşılaşamadık bi türlü

bakalım Eceberk kim gelecek önce....çok mutlu oldum tekim diye üzülüyordum...23 ünü iple çekiyorum cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…