2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım gözün ayddın allah analı babalı büyütsün çok zor bir doğum olmuş gerçekten sancı çekmişsin spinal olmuşsun bide genel olmuşsun valla 2 çocuk doğurmuş kadar olmuşsun neyseki sağlıkla almışsın bebeni kucağına hadi maşallah ikinizede

inş Gripincim..ağrıları çekeriz yeterki bebişlerimiz iyi olsun:13:Gögüs kremi ve korse almayı düşünüyor musun?

bende öle olyom
sabahtan beri kk açık daha 3. mesajım
nalan geldi gitti

canım sezeyen planlı mı olucak.. bide bayram tatilinde kendı doktorun oluyormu ?

benim planlı olacak...yay burcu olsun istiyorum 23 den önce gelirse akrep olucak..doktorum bayramda burda herhalde ama ben sormadım erken gelmek istwrse Kuzey im ne olcak onu düşünmedim :26:bana ne gelsin doktorda gitmesin tatile biryere

inş Gripincim..ağrıları çekeriz yeterki bebişlerimiz iyi olsun:13:Gögüs kremi ve korse almayı düşünüyor musun?

ben göğüs kremi kullanmaya başladım bile canım 1 aydır kullanıyorum. Ama eminim yinede azda olsa yara olacak,kaçış yok gibime geliyor. Korseyide doğumdan 5-6 gün sonra kullanmayı düşünüyorum

:) bende yay istiyodum ama olmadı,neyseki akrebin son günü,mutlaka yaydanda alır bişeyler.
Bence sen konuş doktorunla her türlü olasılığı.En azından şoka uğramazsın son anda

canım benım 22 kasım gibi gözukuyo ama... malum 38 bitince normal doğumlar başlıyo.. bayram haftası tam gunlerımın doldugu zamana denk gelıyoo :18:

oufff nasıl olucak bılımıyorum yaa

cnm bende normal olursa 28 i olacaktı fakat doktoruma 23 istedim olur dedi bir sorun olsaydı söylerdi yanii...:26:

:) bende yay istiyodum ama olmadı,neyseki akrebin son günü,mutlaka yaydanda alır bişeyler.
Bence sen konuş doktorunla her türlü olasılığı.En azından şoka uğramazsın son anda

ilk işim bu hafta doktora gittiğimde sorucam bayramda burda olun diyicem tabiii gitmesin tatile

ben göğüs kremi kullanmaya başladım bile canım 1 aydır kullanıyorum. Ama eminim yinede azda olsa yara olacak,kaçış yok gibime geliyor. Korseyide doğumdan 5-6 gün sonra kullanmayı düşünüyorum

gögüs kremi garmastan almayı düşünüyorum sen ne kullanıyorsun cnm?korseyi doktora sordun mu sezo olunca bazı drlar izin vermiyormuş taktırmayada???ben daha sormadım..bak bunu da not alayım unutmayayım sormayı

valla celisuenis ben doğum yapan arkadaşları gördükçe tırsıyorum ne yalan söyliyeyim baksana 2 dklık zamanları yok,uyku yok,kocaya ayrılacak zaman yok ben memnunum halimden,dedikleri gibi bugünlerimin tadını çıkarıyorum,erken gelmesin kızım.
Nasılsa gelecekler ve yoğun bir maraton başlıcak nasılsa dimi :)

lansinoh kullanıyorum ben,korseyide sormıcam doktoruma çünkü kullanma desede kullanırım sanıyorum.Bi kaç yerde okudum,insanlar 2.gün bile takmışlar ve bişey olmamış.Ama sen sor tabi rahat edeceksen

ya oyle ama artik çok agirlasiyorsun son hafta ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum valla.

Ben rahatim birde kaynanama tasindim, o yuzden dert degil bana :)

merhaba kızlar! eve o kadar alıştım ki, bundan önce hiç çalışmamışım ve hayatım boyunca da tekrar çalışmayacakmışım gibi geliyor.

merhaba kızlar! eve o kadar alıştım ki, bundan önce hiç çalışmamışım ve hayatım boyunca da tekrar çalışmayacakmışım gibi geliyor.

:13: al bendende o kadar,çok sevdim ben çalışmamayı ve işe nasıl geri dönücem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…