amin canım benim inşallah
zaten soran olursa hangi yöntem die her 2si diorum,2 çocuk doğurdum gibi gelio,ama yinede diorum ki Rabbimin verdiği her zahmette bi rahmet vardır,ben doğum sancısıyla birlikte gözyaşları dökerken başından beri umursamaz olduğunu sandığım eşim ellerimden tutup hıçkıra hıçkıra ağladı vb. işte ayrıntılı olarak anlatmak istemiorum çünkü inşallah diğer hiçbi arkadaşım ben gibi zorlanmıcak
inşallah kendimi toplıyım bebişim büyüdükçe bunlar hep unutulup gitcek
arka arkaya doğurcaz desene,ne güzel:13: mutlaka az da olsa ağrı olucaktır,ama bence çok olmıycak ben kendimi öyle şartlandırıyorum.Olsada napalım 2-3 güne geçer.Benim bu sene 3 arkadaşım oldu sezeryan 1i genel 2si epiduralle.Hepsi çok kolay ve rahat olduğunu söylüyolar. 2.güne ağrı kalmıyomuş,ilk bi kaç saatten sonra hafifliyomuş.Şunan hepsi .çok memnun hallerinden
selam bayanlar
sabahtan beri kaçıncı açıp kapatışım bir türlü okuyamadım geçmişi birtürlü selam veremedim
bugün ilk kez yemek yaptım yoruldum bea
yarın işkence günüm dişçiydi dikiş aldırma muayene filan git gel amanın neyse şu dikişlerden bi kurtuluyumda
bu arada aklıma geldi nalan nerde ya hiç karşılaşamadık bi türlü
canım sezeyen planlı mı olucak.. bide bayram tatilinde kendı doktorun oluyormu ?
inş Gripincim..ağrıları çekeriz yeterki bebişlerimiz iyi olsun:13:Gögüs kremi ve korse almayı düşünüyor musun?
benim planlı olacak...yay burcu olsun istiyorum 23 den önce gelirse akrep olucak..doktorum bayramda burda herhalde ama ben sormadım erken gelmek istwrse Kuzey im ne olcak onu düşünmedim :26:bana ne gelsin doktorda gitmesin tatile biryere
canım benım 22 kasım gibi gözukuyo ama... malum 38 bitince normal doğumlar başlıyo.. bayram haftası tam gunlerımın doldugu zamana denk gelıyoo :18:
oufff nasıl olucak bılımıyorum yaa
bende öle olyom
sabahtan beri kk açık daha 3. mesajım
nalan geldi gitti
:) bende yay istiyodum ama olmadı,neyseki akrebin son günü,mutlaka yaydanda alır bişeyler.
Bence sen konuş doktorunla her türlü olasılığı.En azından şoka uğramazsın son anda
ben göğüs kremi kullanmaya başladım bile canım 1 aydır kullanıyorum. Ama eminim yinede azda olsa yara olacak,kaçış yok gibime geliyor. Korseyide doğumdan 5-6 gün sonra kullanmayı düşünüyorum
gögüs kremi garmastan almayı düşünüyorum sen ne kullanıyorsun cnm?korseyi doktora sordun mu sezo olunca bazı drlar izin vermiyormuş taktırmayada???ben daha sormadım..bak bunu da not alayım unutmayayım sormayı
Tünaydın kızlar..
Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S
valla celisuenis ben doğum yapan arkadaşları gördükçe tırsıyorum ne yalan söyliyeyimbaksana 2 dklık zamanları yok,uyku yok,kocaya ayrılacak zaman yok ben memnunum halimden,dedikleri gibi bugünlerimin tadını çıkarıyorum,erken gelmesin kızım.
Nasılsa gelecekler ve yoğun bir maraton başlıcak nasılsa dimi :)
Tünaydın kızlar..
Salı günü saat 11 de sezo olacam çatıma falanda baktırmadım zaten benim velet daha kanala bile girmemiş :S
merhaba kızlar! eve o kadar alıştım ki, bundan önce hiç çalışmamışım ve hayatım boyunca da tekrar çalışmayacakmışım gibi geliyor.
:13: al bendende o kadar,çok sevdim ben çalışmamayı ve işe nasıl geri dönücem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?