2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çalisan anne olmak zor ya, nasil yapcaksiniz? guvenle birakabileceginiz biri olacak mi bebeginizi?

Benim ara ara bel agrilarim oluyo gelip gidiyo, acaba dogum yaklasti mi? :26:

çalisan anne olmak zor ya, nasil yapcaksiniz? guvenle birakabileceginiz biri olacak mi bebeginizi?

bu yıl annem bakacak. zaten annemden başkasına da emanet edemem. Allah korusun neler duyuyoruz. çok minik olacak. derdini de anlatamaz. o yüzden bakıcı işini ileride düşünücez mecburen.

e senin de son haftan gelmiş. sağlıkla kavuş inşallah bebeğine.

oh be nihayet okudum bitti
gördüm nalanı
hepimiz aynıyız valla 40 gün sabır diyelim

neyse ben uzanıyım azcık (dikkatinizi çekerim azzzcık)

40 gunden sonra ne değişicek ki :2:
annem gidicek bütün işler bana kalıcak
lansinoh kullanıyorum ben,korseyide sormıcam doktoruma çünkü kullanma desede kullanırım sanıyorum.Bi kaç yerde okudum,insanlar 2.gün bile takmışlar ve bişey olmamış.Ama sen sor tabi rahat edeceksen

lansınoh iyi valla
korse çok sıkı olmucak heralde normal olucak bence
ama hemen takılması iyi yürürken rahat edersin
ben evde bulana kadar 1 hafta gecti de taktım
ama çamasır gibi yanı sıkı değil toparlıyo yani
yürürken acımıyo en azından

annelerden baska kimseye guvenilmez zaten ya. neyseki yaninizda ne guzel. benim annem istanbulda ama kayinvalidemde annem gibi çok iyi sagolsun.

Evet az kaldi bekliyorum bende bakalim ne zaman esma hanim.

annelerden baska kimseye guvenilmez zaten ya. neyseki yaninizda ne guzel. benim annem istanbulda ama kayinvalidemde annem gibi çok iyi sagolsun.

benim annem de İstanbul'dan geldi sağolsun. ablamın oğluna baktı, sıra bizimkine geldi. Kayınvalidenle aran iyiyse ikinci en iyi seçenek zaten. onun da torunu, mutlaka o da en iyi şekilde bakar. senin adına da sevindim yani.

ben hemen işe baslayamıcm heralde
hiç işe gidesim yok
şimdiden bunları düşünüyorum napıcam ben çalışınca diye
annem bakıcak ama yine de üzülüyom

zor geçmiş doğumun sanırım olsun bebeğini sağlıkla aldın ya şükredelim
çirkinmi çirkinmiş maşallah oğluna Allah analı babalı büyütsün

evet canım öyle oldu ama çok şükür rabbime yanımda artık,hatta şimdi yanımda yatıo ninnni dinlio beni seyredio

selam kızlar nasılsınız dün gece çok kasılmam oldu 2 dk aralıkla geldi sürekli,hast.gittik açılma yokmuş düzenli ama kısa sancılar çıktı eve geldik.öğlen geçti yine başladı çok kasılıyor kasılırken canımı acıtıyor.doğum ne zaman olur belli değil işte bekliyoruz.bu kasılmalar tıkacı açıyormuş bizimkisi açılamadı bi türlü.

kızlar ilk çatı muayenem oldu cıglık atılacak kadar varmıs ama acılma falan yoktu h.sonu olmazsa pzts alıcaklar
yani pazartesi sonunda hastaneye yatısım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

korkutmak istemem ama bana da dün baktılar açılma yoktu ama ccok cnm yandı...dünden beri sez.olsamıydım diyorm ama normal de istiyorm 39.haftadyz nerdeyse....bilmiyorm kafam karısık

ben de doğumu 4 gözle bekliyorum tam tarihi belli olmamakla beraber çünkü adet düzensizliğim vardı, 38. haftamdayım . bi de bafo beni kasım anneleri listesine ekler misinnn?? kızım olcak inşallah azram. şimdiden teşk.

korkutmak istemem ama bana da dün baktılar açılma yoktu ama ccok cnm yandı...dünden beri sez.olsamıydım diyorm ama normal de istiyorm 39.haftadyz nerdeyse....bilmiyorm kafam karısık

hiç korkma sonucta bebegın zamanını beklıyordur.

ben 3 gun gecırdım 3 gun daha ekleecegım olmazsa pzts sunı ıle normalı deneyecegız

sorma canım ya,çalışan annnenin çocuğu olmak dahada zor bence.Benimde annem bakacak bu sene.Seneye allah kerim.Zaten ondan başkasına emanet edemem yavrumu.keşke yabancı ülkelerde olduğu gibi bikaç senelik doğum iznimiz olsa bizimde.Epi topu 2 ay burda,neye yarayacaksa

evet canım bende öyle duydum ağrıyı azaltıyomuş.

kızlar ilk çatı muayenem oldu cıglık atılacak kadar varmıs ama acılma falan yoktu h.sonu olmazsa pzts alıcaklar
yani pazartesi sonunda hastaneye yatısım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

ee zamanı geldide geçiyo bile,doğsun artık bebiş
Yani engeç pzrtesi kucağında olacak kuzun dimi? ne güzeel

saol canım benim,malesef öyle oldu,ama vardır bunda da bi hikmet ve rahmet.ben diorum zaten ben 2 tane doğurdum 3.ye baya beklerim diye ama şükür Rabbime her şey şimdi yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…