çalisan anne olmak zor ya, nasil yapcaksiniz? guvenle birakabileceginiz biri olacak mi bebeginizi?
Benim ara ara bel agrilarim oluyo gelip gidiyo, acaba dogum yaklasti mi? :26:
oh be nihayet okudum bitti
gördüm nalanı
hepimiz aynıyız valla 40 gün sabır diyelim
neyse ben uzanıyım azcık (dikkatinizi çekerim azzzcık)
lansinoh kullanıyorum ben,korseyide sormıcam doktoruma çünkü kullanma desede kullanırım sanıyorum.Bi kaç yerde okudum,insanlar 2.gün bile takmışlar ve bişey olmamış.Ama sen sor tabi rahat edeceksen
bu yıl annem bakacak. zaten annemden başkasına da emanet edemem. Allah korusun neler duyuyoruz. çok minik olacak. derdini de anlatamaz. o yüzden bakıcı işini ileride düşünücez mecburen.
e senin de son haftan gelmiş. sağlıkla kavuş inşallah bebeğine.
annelerden baska kimseye guvenilmez zaten ya. neyseki yaninizda ne guzel. benim annem istanbulda ama kayinvalidemde annem gibi çok iyi sagolsun.
zor geçmiş doğumun sanırım olsun bebeğini sağlıkla aldın ya şükredelim
çirkinmi çirkinmiş maşallah oğlunaAllah analı babalı büyütsün
evet canım öyle oldu ama çok şükür rabbime yanımda artık,hatta şimdi yanımda yatıo ninnni dinlio beni seyredio
yine dogurmadım.kimler dogurdu bakimmm
ben de hala doğuramadım.40 haftayı tamamladık,kızım hala inmedi(
kızlar ilk çatı muayenem oldu cıglık atılacak kadar varmıs ama acılma falan yoktu h.sonu olmazsa pzts alıcaklar
yani pazartesi sonunda hastaneye yatısım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
korkutmak istemem ama bana da dün baktılar açılma yoktu ama ccok cnm yandı...dünden beri sez.olsamıydım diyorm ama normal de istiyorm 39.haftadyz nerdeyse....bilmiyorm kafam karısık
hiç korkma sonucta bebegın zamanını beklıyordur.
ben 3 gun gecırdım 3 gun daha ekleecegım olmazsa pzts sunı ıle normalı deneyecegız
çalisan anne olmak zor ya, nasil yapcaksiniz? guvenle birakabileceginiz biri olacak mi bebeginizi?
Benim ara ara bel agrilarim oluyo gelip gidiyo, acaba dogum yaklasti mi? :26:
40 gunden sonra ne değişicek ki :2:
annem gidicek bütün işler bana kalıcak
lansınoh iyi valla
korse çok sıkı olmucak heralde normal olucak bence
ama hemen takılması iyi yürürken rahat edersin
ben evde bulana kadar 1 hafta gecti de taktım
ama çamasır gibi yanı sıkı değil toparlıyo yani
yürürken acımıyo en azından
kızlar ilk çatı muayenem oldu cıglık atılacak kadar varmıs ama acılma falan yoktu h.sonu olmazsa pzts alıcaklar
yani pazartesi sonunda hastaneye yatısım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım gözün ayddın allah analı babalı büyütsün çok zor bir doğum olmuş gerçekten sancı çekmişsin spinal olmuşsun bide genel olmuşsun valla 2 çocuk doğurmuş kadar olmuşsun neyseki sağlıkla almışsın bebeni kucağına hadi maşallah ikinizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?