Selam kızlar geçmişi okuyamadım.Nasılsınız iyimisiniz bakalım var mı doğuran fln herkes iyi mi?
Biz bugün evimize geldik artık.:)
Selam kızlar geçmişi okuyamadım.Nasılsınız iyimisiniz bakalım var mı doğuran fln herkes iyi mi?
sorma canım ya,çalışan annnenin çocuğu olmak dahada zor bence.Benimde annem bakacak bu sene.Seneye allah kerim.Zaten ondan başkasına emanet edemem yavrumu.keşke yabancı ülkelerde olduğu gibi bikaç senelik doğum iznimiz olsa bizimde.Epi topu 2 ay burda,neye yarayacaksa
evet canım bende öyle duydum ağrıyı azaltıyomuş.
ee zamanı geldide geçiyo bile,doğsun artık bebiş
Yani engeç pzrtesi kucağında olacak kuzun dimi? ne güzeel
kızlar korseden bahsetmişiniz,kullanan var mı?
doktor sarma sakın ve korse takma kendi inecek zamanla dedi:S ve armut göbeğim var ve taş gibi:S sütüm acaip akıo her yere ya onunla ,ilgili nolcak acaba:S
gece boyu sızdırdım vallakanepede yatıom annemle aynı odada kanepe ful süt olmuş kıyafetlerimi saymıorum bile
ama sende 39+3 yaziyor sibel, nasil 40'i tamamladin? :26:
doktor sarma sakın ve korse takma kendi inecek zamanla dedi:S ve armut göbeğim var ve taş gibi:S sütüm acaip akıo her yere ya onunla ,ilgili nolcak acaba:S
gece boyu sızdırdım vallakanepede yatıom annemle aynı odada kanepe ful süt olmuş kıyafetlerimi saymıorum bile
kızlar ilk çatı muayenem oldu cıglık atılacak kadar varmıs ama acılma falan yoktu h.sonu olmazsa pzts alıcaklar
yani pazartesi sonunda hastaneye yatısım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
sat tarihime göre bugün tamamladım canım.çizelgeyi ultrasona göre ayarlamıştım çok önceden..
ama herkesler doğurdu, hani kızlar erken gelirdi.. diyarum ya benimki hala inmedi bile..
hergün 1 saat yürüyorum.yarın kontrol var.. çatıya da yarın bakacak doktorum..yarına kadar insin diye bugün inip çıkmadığım yokuş kalmadı...
ay hadi ya masaallah ne guzel? ben valla yurumuyorum evde oturup duruyorum :)
kiz sen gogus pedi kullanmiyormusun deli, niye akitiyorsun stunu
sütünü pompayla sağıp dondurucuya koymuyor musun? sanırım özel süt poşetleri vardı onun için.. ben daha bakmadım öyle şeylere ama???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?