2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar geçmişi okuyamadım.Nasılsınız iyimisiniz bakalım var mı doğuran fln herkes iyi mi?
Biz bugün evimize geldik artık.:)

Selam kızlar geçmişi okuyamadım.Nasılsınız iyimisiniz bakalım var mı doğuran fln herkes iyi mi?

cnm hoşgeldin. harika bir bebek dunyaya getırdın. allah saglıkla uzun omurler versın

ben hala dogurmadım u arada:84:

inşallah cnm inşallah

kızlar korseden bahsetmişiniz,kullanan var mı?
doktor sarma sakın ve korse takma kendi inecek zamanla dedi:S ve armut göbeğim var ve taş gibi:S sütüm acaip akıo her yere ya onunla ,ilgili nolcak acaba:S
gece boyu sızdırdım valla kanepede yatıom annemle aynı odada kanepe ful süt olmuşkıyafetlerimi saymıorum bile

ay bu arada aso doğum yapmış canım benim asocum Rabbim seni ve bebişini korusun inşallah

hoşgeldin aso,doğuran yokta doğurmayı bekleyen çok
Nasılsınız,bebiş ve sen? Kolay geçtimi doğum? bebeğinde pek bi şirin maşallah ya

kiz sen gogus pedi kullanmiyormusun deli, niye akitiyorsun stunu

ama sende 39+3 yaziyor sibel, nasil 40'i tamamladin? :26:

sat tarihime göre bugün tamamladım canım.çizelgeyi ultrasona göre ayarlamıştım çok önceden..
ama herkesler doğurdu, hani kızlar erken gelirdi.. diyarum ya benimki hala inmedi bile..
hergün 1 saat yürüyorum.yarın kontrol var.. çatıya da yarın bakacak doktorum..yarına kadar insin diye bugün inip çıkmadığım yokuş kalmadı...

sütünü pompayla sağıp dondurucuya koymuyor musun? sanırım özel süt poşetleri vardı onun için.. ben daha bakmadım öyle şeylere ama???

kızlar ilk çatı muayenem oldu cıglık atılacak kadar varmıs ama acılma falan yoktu h.sonu olmazsa pzts alıcaklar
yani pazartesi sonunda hastaneye yatısım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bafocum teşekkür ederim listeye eklemişsin beni de:98: sağolasın. seni de uğraştırdım nerdeyse doğuma gitcen ben nelerle uğraştırıyom. Allah kolaylık versin sana da pzt. yeymiş galiba. beklemek çok zormuş gerçekten. sana da sabırlar diliyorum. gerçi sen zaten artık 40 a dayanmışsın. hayırlı doğumlar

canım sütünün fazlasını sağ dondurucuya koy bence. bi de sütyenine göğüs pedi koysan akıtması derdi kalmaz. tabi bu arada sütüm gelmiyo diyen bunca anne arasında sütünün olmasına da şükretmeyi unutma. çok kişi muzdarip sütünün az olmasından çünkü

ay hadi ya masaallah ne guzel? ben valla yurumuyorum evde oturup duruyorum :)

sütünü pompayla sağıp dondurucuya koymuyor musun? sanırım özel süt poşetleri vardı onun için.. ben daha bakmadım öyle şeylere ama???

dün gece ilk o kadar gelince tecrübesiz kaldım ama bugün ziyan etmeden fazlasını sağmaya başladım

doğum yapan arkadaşlar korse ve göbekle ilgili naptı ız tecrübeleriniz ne?uyguladığınız bişi var mı?

kızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....

iyi akşamlar arkadaşlar. şükür kavuşturana. 1 kasımdan beri hastanedeyiz bu akşam evimize geldik. 2 kasım 11 45 de 3390 gr 51 cm olan oğlum ali tuna dünyaya geldi. kalbindeki durumu gözlemlenmek üzere yenidoğan yoğun bakıma yatırıldı. yanıma gelmedi oğlum. ilk gün serumla beslendi miğdesi yıkandı küvezde kaldı hiç göremedim. ertesi gün uzaktan seyrettim. üçüncü gün yanına girip ilk defa kucağıma aldım ve dün güzel bebeğim yanıma geldiiii. bugün birlikte evimize geldik. kalbinde delik mevcut ama ilk başlarda söylendiği gibi çok kötü bir tablo ALLAHA şükür yok. takipte olucaz kardiyolog randevuları alındı bile. ama iyiyiz şimdi şükürler olsuun. hepinizizn duaları için çok teşekkür edrim. şimdilik çok hızlı haber vermek için bunları yazdım. aslında anlatılacak çook şey var. çok yoğun bir tempodayız.en kısa zamnda anlatırım inşallah. doğum yapanları tebrik ederim.oğlumun resminide kısa zamanda eklicemm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…