iyi akşamlar arkadaşlar. şükür kavuşturana. 1 kasımdan beri hastanedeyiz bu akşam evimize geldik. 2 kasım 11 45 de 3390 gr 51 cm olan oğlum ali tuna dünyaya geldi. kalbindeki durumu gözlemlenmek üzere yenidoğan yoğun bakıma yatırıldı. yanıma gelmedi oğlum. ilk gün serumla beslendi miğdesi yıkandı küvezde kaldı hiç göremedim. ertesi gün uzaktan seyrettim. üçüncü gün yanına girip ilk defa kucağıma aldım ve dün güzel bebeğim yanıma geldiiii. bugün birlikte evimize geldik. kalbinde delik mevcut ama ilk başlarda söylendiği gibi çok kötü bir tablo ALLAHA şükür yok. takipte olucaz kardiyolog randevuları alındı bile. ama iyiyiz şimdi şükürler olsuun. hepinizizn duaları için çok teşekkür edrim. şimdilik çok hızlı haber vermek için bunları yazdım. aslında anlatılacak çook şey var. çok yoğun bir tempodayız.en kısa zamnda anlatırım inşallah. doğum yapanları tebrik ederim.oğlumun resminide kısa zamanda eklicemm.
iyi akşamlar arkadaşlar. şükür kavuşturana. 1 kasımdan beri hastanedeyiz bu akşam evimize geldik. 2 kasım 11 45 de 3390 gr 51 cm olan oğlum ali tuna dünyaya geldi. Kalbindeki durumu gözlemlenmek üzere yenidoğan yoğun bakıma yatırıldı. Yanıma gelmedi oğlum. Ilk gün serumla beslendi miğdesi yıkandı küvezde kaldı hiç göremedim. Ertesi gün uzaktan seyrettim. üçüncü gün yanına girip ilk defa kucağıma aldım ve dün güzel bebeğim yanıma geldiiii. Bugün birlikte evimize geldik. Kalbinde delik mevcut ama ilk başlarda söylendiği gibi çok kötü bir tablo allaha şükür yok. Takipte olucaz kardiyolog randevuları alındı bile. Ama iyiyiz şimdi şükürler olsuun. Hepinizizn duaları için çok teşekkür edrim. şimdilik çok hızlı haber vermek için bunları yazdım. Aslında anlatılacak çook şey var. çok yoğun bir tempodayız.en kısa zamnda anlatırım inşallah. Doğum yapanları tebrik ederim.oğlumun resminide kısa zamanda eklicemm.
kızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....
Bafocum teşekkür ederim listeye eklemişsin beni de:98: sağolasın. seni de uğraştırdım nerdeyse doğuma gitcen ben nelerle uğraştırıyom. Allah kolaylık versin sana da pzt. yeymiş galiba. beklemek çok zormuş gerçekten. sana da sabırlar diliyorum. gerçi sen zaten artık 40 a dayanmışsın. hayırlı doğumlar
sat tarihime göre bugün tamamladım canım.çizelgeyi ultrasona göre ayarlamıştım çok önceden..
ama herkesler doğurdu, hani kızlar erken gelirdi.. diyarum ya benimki hala inmedi bile..
hergün 1 saat yürüyorum.yarın kontrol var.. çatıya da yarın bakacak doktorum..yarına kadar insin diye bugün inip çıkmadığım yokuş kalmadı...
canim gözün aydin masallah kizinakızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....
iyi akşamlar arkadaşlar. şükür kavuşturana. 1 kasımdan beri hastanedeyiz bu akşam evimize geldik. 2 kasım 11 45 de 3390 gr 51 cm olan oğlum ali tuna dünyaya geldi. kalbindeki durumu gözlemlenmek üzere yenidoğan yoğun bakıma yatırıldı. yanıma gelmedi oğlum. ilk gün serumla beslendi miğdesi yıkandı küvezde kaldı hiç göremedim. ertesi gün uzaktan seyrettim. üçüncü gün yanına girip ilk defa kucağıma aldım ve dün güzel bebeğim yanıma geldiiii. bugün birlikte evimize geldik. kalbinde delik mevcut ama ilk başlarda söylendiği gibi çok kötü bir tablo ALLAHA şükür yok. takipte olucaz kardiyolog randevuları alındı bile. ama iyiyiz şimdi şükürler olsuun. hepinizizn duaları için çok teşekkür edrim. şimdilik çok hızlı haber vermek için bunları yazdım. aslında anlatılacak çook şey var. çok yoğun bir tempodayız.en kısa zamnda anlatırım inşallah. doğum yapanları tebrik ederim.oğlumun resminide kısa zamanda eklicemm.
kızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....
miracle naber? senin bebişin de benimki gibi gelmeye niyeti yok herhalde.
günaydın gripin:)) nasılsın? ben çok rahat uyuyorum geceleriağrım falan da yok 40 haftayı doldurcam heralde ben de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?