2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sevindim...gözün aydın....allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.....bunu atlattınız ya bundan sonrası daha güzel olucak inşallah...

Son düzenleme:

cnm cok gecmıs olsun once saglıklı huzurlu ır omru olsun yavrunun. Hayırlı olsun

hayırlı olsun cnm

sağol cnm ınsallah

bende valla paso ıyuruyorum

canim gözün aydin masallah kizina

canim cok sevindim herseyin iyi olduguna gözün aydin masallah ogluna

ıkya canım tebrik ederim,Rabbim evladınla sana güzel ömürler versin

canah canım her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah her şey daha da güzel olur.bebeişlerimiz aynı gün doğmuş inşallah Rabbim 2sinede sağlık verir

canah nasıl sevindim anlatamam. çok şükür. psikolojik olarak zor bir hamilelik geçirdin. inşallah rahat bir annelik geçirirsin. gözün aydın canım.

Fınfık sezeryan tarihin hayırlı olsun. seninde geri sayım başladı bebişinle kavuscaksın inşallah sağlıklı bir şekilde

hayırlı olsun canım. sağlıkla büyüsün bebişin. darısı başımıza

canım bebişin hayırlı olsun ve Allah sıhhat versin. çok geçmiş olsun diyorum umarım herşey çok daha güzel olur.

günaydın annişler,
dün akşam bizim yaramaz saat 6'dan gece 12'e kadar aralıksız emdi. ama gece daha usluydu sadece 2 saatte bir uyandı vee böylece uyuyabildim. sezen'in dediği kadar varmış ve iyi ki uykumun kıymetini bilip hep uyumuşum hamileyken. şimdi 1 saatlik uyku bile çook tatlı geliyor ama dinlendiriyor Allah'ın hikmeti işte. Neyse birazdan doktora gidicez hazırlanalım hepinize selam. bebişleri de öptüüüm.

günaydınn,
benim de oğlum bu gece çok usluydu 2 kere emmeye kalktı hiç de ağlamadı hep böle olsa keşke.. bir önceki geceyi hatırlamak bile istemiyorum tabi. bir günleri bir günlerini tutmuyor malesef..

birisi canım evet 1 saatlik uyku bile yetiyor ama üstüstüne geceler 1 saatlik uykuyla geçmiyor :S bir yerde iflas ediyosun inşallah hep uslu olur oğlun..

günaydın gripin:)) nasılsın? ben çok rahat uyuyorum geceleri ağrım falan da yok 40 haftayı doldurcam heralde ben de:))

günaydın gripin:)) nasılsın? ben çok rahat uyuyorum geceleri ağrım falan da yok 40 haftayı doldurcam heralde ben de:))

iyiyim akça,sen nasılsın? ben çok rahat uyuyamıyorum ben,2-3 kez uyanıyorum,dönerken ağrım oluyo ondan. ne şanslısın sen

günaydın nasılsınız.benmde hiç doğuma dair belirtim yok.gayet iyiyim :))bende doldurcam herhalde 40. haftayı.

günaydın başak,ne güzel işte bebeğin tamamen gelişmiş olarak doğacak.Benim hiç acelem yok.Hatta erken gelmesin diye dua ediyorum. 16 günümüz kaldı bizimde.Tam 39.haftayı doldurmuş olacak doğduğunda

evt uzatmalarıda oynicak benim ki ::)) ama gelsin artık.nasıl doğurcam.iyimi olcak.bişeymi olcak diye düşnmekten bıktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…