2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok değil daha bir hafta önce bugün doğursam ha yarın doğursam diyordun şimdi her girdiğinde dert yanıyorsun anacımmm :90:

ben de doğursam diye gün sayıyorum yaw ben de mi böyle olcam

hepinizin sonu budur şekerim, 40ı cıkana kdr boyle oluomuş sonra hayat cok guzel olcak hepimiz için :)) ay şimdi de guzel de.. amaaaaannn ne bılıyım

yavrum senin sütün var daha ne olsun 4.5 saat emmek demek ne demek galiba doyurucu değil sütün yani yağlı değil öyle diyorlar büyükler ondan oluyordur :S
Eee peki doktor bişi demedimi..
Mamaya alışırsa memeyi bırakır mı acaba üff yaa

hepinizin sonu budur şekerim, 40ı cıkana kdr boyle oluomuş sonra hayat cok guzel olcak hepimiz için :)) ay şimdi de guzel de.. amaaaaannn ne bılıyım

sen yine gece oğlunla uğraşmaktan uyumamışsın
ben bütün gece sıkıntı, sıcak basması ve nefes darlığından uyuyamadım
bi de sabah ağlama krizim tuttu doğum şitresi bastı dadha 23 gün var ne zaman doğcak belli diil .. şimdi de başım ağrıyo acaip :85:

prop sütünü çoğaltmak için bişeyler denedin mi? benimki de hep mememde ama sürekli süt fışkırıyor yani bitmesi gibi bi durum sözkonusu değil..

bi de anakucağına koyuyo musun sen demiri? ben daha koymuyorum benimki de fisher price ama daha küçük değil mi ona koymak için?

prop humana nın çayından kulanıyor musun süt için ? bnm arkadaşlarım çok memnun kalmış ondan

Fınfık gözünaydın seninde tarihin belli olmuş haftaya ne çok doğum doğum var Allah izin verirse benimde perşembe sabahı
prop kolay gelsin canım ben o kadar bunaldım ki artık gelsinde nasıl işkence ederse etsin diyorum sanki dokuz ayı geçiren ben değilim perşembe hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor çok bunaldım çooooook zaten ben hamile gibi değil hasta gibi geçiriyorum bu dönemi yalnız sokağa çıkmam yasak iş yapmak yok üfffffffff bayılcam şimdi

cnm sütüm bi yere kdr var doyuruyoda ama 4.5 saat emmesı boş emıyo artık bıtırmıs oluo coktan sutu :S o saatlerde azalmış oluo heralde sutum bılmıorum gunun yorgunlugu uykusuzluk fln baslamıs oluo o yuzdendır belkı.. doktor şırıngayla verın memeyı bırakabılır dedı, sırıngayla vermeye kalksam ıyıce ortalıgı bırbırıne katcak cunku zaten aclıktan aglıo ıkı damla akan sırınga ne ısıne yarar cocugumun :)) aman bırakırsa memeyı sagıp verırım sutten kesmem asla ve de asla.. yapcak bısı yok napayım.. ac da bırakamam cocugumu. belkı her gun aynı saatte bır sefer alınca bıberonu ona bı rutın gıbı gelır normal hayatın bı parcası gıbı gelır bırakmaz.. işallah bırakmaz

senın de 3 gunun kaldı ogren tabı bunları.. :)

o ağlama krizi dün gece benide tuttu ben ruhen çok yoruldum hep çocuğun sağlığını düşünmek hareketlerini takip etmek endişelenmek üzülmek çok yıprandım az kaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun

maşallah de maşallah.. benım aksam saat 7-8 gıbı sut gelmemye başlııo, 11-12 gıbı toparlıo tekrar anlamadım.. humana cayını ıcıyorum gunde 3-4 bardak, her gun komposto ıcıyorum, onun dısında baska bısı yapmıorum emdıkce gelıo zaten akşamları harıc :)

face de resmını mı gordun :) o anakucagı 0+, zaten doktora da sorduk ozellıkle sorun yok dedı, tıtresımını acıp yarım saat tutuyorum ıcınde mayışıyo bayag :)
prop humana nın çayından kulanıyor musun süt için ? bnm arkadaşlarım çok memnun kalmış ondan

ıcıom yaaa ıcmem mı.. faydalı oluo bence de, tadı cok sekerlı gercı :)

kızlar sezeyana girmeden yemek yemeyi kesiyoruz ya bana gece 12 den sonra yeme dedi sormayı unuttum su içilebiliyor mu

sağol canım evet haftaya patlama var

ay persmbe mı doguruosunnnn cok az kalmış o zmn

merhaba kızlaar!
canah çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. inşallah aynı güzel haberleri düşünmemlazımdan da alırız.
Ikya sana da gözün aydın! Allah sağlıklı, uzun bir ömür versin bebişinle sana!
Prop sana da kolay gelsin -ama kolaysa başımıza gelmesin!- :92:

ya ben mersinde kayınvalidemde doğum yapıcam malum orda doktora gitmem gerekiyor bayramdan önce. ben erken gitmek istemiyorum evdeki rahatım iyi ağrız sızım da yok
doktorum belli değil bayramda doğursam nöbetçi doktorun eline düşebilirim daha orda muayene olmadım bayram tatili çok uzun mersindekler en yakın kıbrısa gider kesin ayhh ne biliim
görümcem çarşamba 9a bi doktora randevu almış iyi doktormuş
bi de ctesi 11e başka bi doktora randevu almış onu bilmiyormuş nasıl bi doktor olduğunu.
ben çarşamba gidersem tek başıma otobüsle gidicem eşim ctesi gelecek

offfff içim daraldı yineeeeee ):

prop bir de incir kürü demiş i.saraçoğlu anne sütü için. annem telefonda anlatıyordu bana ama pek dinlemedim ben. bi de beyaz tahin yiyince fışır fışır akıyomuş süt doğuranlar öyle diyor :)

Birisi selam canm, gözün aydın çok sevindim bebişinin ve senin iyi olmanıza.Sarılık her bebekte olur. Onuda atlatırsınız Alllahın izniyle.

Dün yazmıştım bu yazıyı belki işinize yarar kıızlar.

prop bir de incir kürü demiş i.saraçoğlu anne sütü için. annem telefonda anlatıyordu bana ama pek dinlemedim ben. bi de beyaz tahin yiyince fışır fışır akıyomuş süt doğuranlar öyle diyor :)

evet dun seda sayanda soyluodu :)) tahın helvası, ıncır, beyaz uzum, dereotu... olur onları da alırız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…