çok değil daha bir hafta önce bugün doğursam ha yarın doğursam diyordun şimdi her girdiğinde dert yanıyorsun anacımmm :90:
ben de doğursam diye gün sayıyorum yaw ben de mi böyle olcam
yetmediğini şöyle anlıyoruz cnm,, her akşam belli bir saatte emmeye başlıyor, iki memeyi de sömürüyor gazı çıkartılıo altı temizleniyo ve ağlamaya başlıyo, saatlerce durmadan emmeye dvm ediyo ama süt tamamen bitmiş oluo yenısını uretcek vaktım olmuo dun 4.5 saat aralıksız emdi, agladı, emdi, ağladı.. tabı ılk basta aldıgı sutu de coktan tuketmıs oluo o kdr surede tekrar acıkmıs oluo aglamaktan, kısır bır donguye gırıyoruz yanıbabası dun fecı azarladı benı mama vermek ıcın ne beklıosun dıye mamayı alıp uyuyo sonra yıne normal duzenımıze donuyoruz ben uretıme baslıorum ona da yetıo rahatlıo ama akşamları 3 aksamdır bu vazıyetteyız..
evet ya bı yıkasam yaglasam rahatlıcak ccugum.. gobegı dusmek uzere 2 gune duser ısalla kurumus bayag..
hepinizin sonu budur şekerim, 40ı cıkana kdr boyle oluomuş sonra hayat cok guzel olcak hepimiz için :)) ay şimdi de guzel de.. amaaaaannn ne bılıyım
yavrum senin sütün var daha ne olsun 4.5 saat emmek demek ne demek galiba doyurucu değil sütün yani yağlı değil öyle diyorlar büyükler ondan oluyordur :S
Eee peki doktor bişi demedimi..
Mamaya alışırsa memeyi bırakır mı acaba üff yaa
sen yine gece oğlunla uğraşmaktan uyumamışsın
ben bütün gece sıkıntı, sıcak basması ve nefes darlığından uyuyamadım
bi de sabah ağlama krizim tuttu doğum şitresi bastı dadha 23 gün var ne zaman doğcak belli diil .. şimdi de başım ağrıyo acaip :85:
maşallah de maşallah.. benım aksam saat 7-8 gıbı sut gelmemye başlııo, 11-12 gıbı toparlıo tekrar anlamadım.. humana cayını ıcıyorum gunde 3-4 bardak, her gun komposto ıcıyorum, onun dısında baska bısı yapmıorum emdıkce gelıo zaten akşamları harıc :)prop sütünü çoğaltmak için bişeyler denedin mi? benimki de hep mememde ama sürekli süt fışkırıyor yani bitmesi gibi bi durum sözkonusu değil..
bi de anakucağına koyuyo musun sen demiri? ben daha koymuyorum benimki de fisher price ama daha küçük değil mi ona koymak için?
prop humana nın çayından kulanıyor musun süt için ? bnm arkadaşlarım çok memnun kalmış ondan
Fınfık gözünaydın seninde tarihin belli olmuş haftaya ne çok doğum doğum var Allah izin verirse benimde perşembe sabahı
prop kolay gelsin canım ben o kadar bunaldım ki artık gelsinde nasıl işkence ederse etsin diyorum sanki dokuz ayı geçiren ben değilim perşembe hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor çok bunaldım çooooook zaten ben hamile gibi değil hasta gibi geçiriyorum bu dönemi yalnız sokağa çıkmam yasak iş yapmak yok üfffffffff bayılcam şimdi
Fınfık gözünaydın seninde tarihin belli olmuş haftaya ne çok doğum doğum var Allah izin verirse benimde perşembe sabahı
prop kolay gelsin canım ben o kadar bunaldım ki artık gelsinde nasıl işkence ederse etsin diyorum sanki dokuz ayı geçiren ben değilim perşembe hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor çok bunaldım çooooook zaten ben hamile gibi değil hasta gibi geçiriyorum bu dönemi yalnız sokağa çıkmam yasak iş yapmak yok üfffffffff bayılcam şimdi
o ağlama krizi dün gece benide tuttu ben ruhen çok yoruldum hep çocuğun sağlığını düşünmek hareketlerini takip etmek endişelenmek üzülmek çok yıprandımaz kaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar sezeyana girmeden yemek yemeyi kesiyoruz ya bana gece 12 den sonra yeme dedi sormayı unuttum su içilebiliyor mu
Kıızlar, Seda Sayanı izleyeniniz oldu mu, İbrahim Saraçoğlu çıktı.
Anne sütünü azaltan besinleri dedi , TURŞU, MAYDONOS,NANE (TAZE VE KURU),NİŞASTALI ÜRÜNLER,ZEYTİN
Anne sütünü arttıran yiyecekler , SADE HELVA (BEYAZ), BEYAZ DUT VE DUT KURUSU, İNCİR, BEYAZ YAŞ ÜZÜM,DERE OTU
Benim hatırladıklarım bu kadar
prop bir de incir kürü demiş i.saraçoğlu anne sütü için. annem telefonda anlatıyordu bana ama pek dinlemedim ben. bi de beyaz tahin yiyince fışır fışır akıyomuş süt doğuranlar öyle diyor :)
canım 37+4 üm normal olacak heralde, perşembe gel muayene edeyim, açılman var mı bakayım dedi doktor dün, çatı muayenesi de yapar belkiececim senin kaç haftalık sezeryan mı olucaksın sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?