2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hah unutmustum dun Hllyvz aradı, hepınıze selamı var, doguranlara ıyı dıleklerını gonderdı.. acılması ıncelmesı en ufak bısıyı yokmuş, salı gunu once alttan fıtılle ıncelme baslatıp sonra sunı sancıyla dogurtulmaya calıstırılcakmıs yoksa sezeryan olcakmış.. boyle işte..

kızlar sezeyana girmeden yemek yemeyi kesiyoruz ya bana gece 12 den sonra yeme dedi sormayı unuttum su içilebiliyor mu

Banada doktor , salı sabah 7:30 da burda ol aç karnına dedi.Akşamdan mı keseyim yemeyi dedim, yoo sabah kahvaltı yapmadan gel dedi.Bilmiyom ama lavman yapacaklar sanırım Bende su içiyim mi diye bişey sormadım sabah içip giderim.Zaten tansiyonum 10 a 6 birde susuz gidersem iyice düşer.Bayılırım oracıkta

aynen oyle yanı.. 1. ayınız dolcak ama sızın sezen az kalmış duzene gırdınız mı bırazcık, hadı bıraz umut ver..

umut vermek isterdim ama aynı ilk günkü gibiyiz daha değişim yok belki 40 tan sonra düzelir diye ümir ediyorum oğlumun burnu akıyo bugün grip olmuşş abisi babası gripti onlardan geçti galiba sabahtan beri uykuya dalamadı

ayyy dahada durmam burada çıkar giderim
Ekim annelerine bakayım belki teselli onlardadır..

umut yok daha fınfık bence karnından çıkarmadan önce iyi düşün kalsın orda biraz büyüyene kadar en azından ağlaması gazı yok

Son düzenleme:

ah sezen ah yaktın bızı :))
gecmıs olsun cnm.. benımkı de sabahtan berı uyumamıstı yarım saat fln oluyo ıste sızdı artık yorgunluktan çok şükür belim yer gördü.. burnuna denız suyu fln damlatcak mısın ? oluruna mı bırakcaksın

deniz suyu yazmıştı doktor ondan damlattım ama ilaçta veremem ben ıhlamur portakal mandalina tüketicem sütten geçsin

altını değiştirirken nasıl demir biz kıyameti koparıyoruz resmen ya

hadı bakalım allah sagşıkşa kurtarsın cnm

evet dun seda sayanda soyluodu :)) tahın helvası, ıncır, beyaz uzum, dereotu... olur onları da alırız :))

bende tv de gordum sımdı boza da arttırıormus ve bol su tabı kı

ayrıca emzırırken 500 kalorı verılıyormus kac kılo verdınız?

hadı bakalım allah sagşıkşa kurtarsın cnm

bende tv de gordum sımdı boza da arttırıormus ve bol su tabı kı

ayrıca emzırırken 500 kalorı verılıyormus kac kılo verdınız?

hoşgeldin bafoo topiki sen açtın kapanışıda sen yapıcan az kaldı cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…