Livece kolay da olsa zor da olsa basınıza gelcek kaçarınız yok
altta 4 kişi kalmışız doğuran gidiyo herkezin başını kaşıycak vakti yok galiba
kızlar sezeyana girmeden yemek yemeyi kesiyoruz ya bana gece 12 den sonra yeme dedi sormayı unuttum su içilebiliyor mu
aynen oyle yanı.. 1. ayınız dolcak ama sızın sezen az kalmış duzene gırdınız mı bırazcık, hadı bıraz umut ver..
aynen oyle yanı.. 1. ayınız dolcak ama sızın sezen az kalmış duzene gırdınız mı bırazcık, hadı bıraz umut ver..
umut vermek isterdim ama aynı ilk günkü gibiyiz daha değişim yok belki 40 tan sonra düzelir diye ümir ediyorum oğlumun burnu akıyo bugün grip olmuşş abisi babası gripti onlardan geçti galiba sabahtan beri uykuya dalamadı
umut vermek isterdim ama aynı ilk günkü gibiyiz daha değişim yok belki 40 tan sonra düzelir diye ümir ediyorum oğlumun burnu akıyo bugün grip olmuşş abisi babası gripti onlardan geçti galiba sabahtan beri uykuya dalamadı
ayyy dahada durmam burada çıkar giderim
Ekim annelerine bakayım belki teselli onlardadır..
ah sezen ah yaktın bızı :))
gecmıs olsun cnm.. benımkı de sabahtan berı uyumamıstı yarım saat fln oluyo ıste sızdı artık yorgunluktan çok şükür belim yer gördü.. burnuna denız suyu fln damlatcak mısın ? oluruna mı bırakcaksın
ah sezen ah yaktın bızı :))
gecmıs olsun cnm.. benımkı de sabahtan berı uyumamıstı yarım saat fln oluyo ıste sızdı artık yorgunluktan çok şükür belim yer gördü.. burnuna denız suyu fln damlatcak mısın ? oluruna mı bırakcaksın
hadı bakalım allah sagşıkşa kurtarsın cnmBanada doktor , salı sabah 7:30 da burda ol aç karnına dedi.Akşamdan mı keseyim yemeyi dedim, yoo sabah kahvaltı yapmadan gel dedi.Bilmiyom ama lavman yapacaklar sanırımBende su içiyim mi diye bişey sormadım sabah içip giderim.Zaten tansiyonum 10 a 6 birde susuz gidersem iyice düşer.Bayılırım oracıkta
evet dun seda sayanda soyluodu :)) tahın helvası, ıncır, beyaz uzum, dereotu... olur onları da alırız :))
altını değiştirirken nasıl demir biz kıyameti koparıyoruz resmen ya
aa öylemi mandalina ve ıhlamura talim o zamanaynen sanırsın boğazlıolar :S
portakal gaz yapıomus cnm yeme.. mandalına ye
hadı bakalım allah sagşıkşa kurtarsın cnm
bende tv de gordum sımdı boza da arttırıormus ve bol su tabı kı
ayrıca emzırırken 500 kalorı verılıyormus kac kılo verdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?