burcu bak ekim annelerinde okudum şimdi meme emdikten sonra mama ver demiş doktor böylelikle memeyi bırakmaz bencede
Dilemma gayet iyiymiş, kuzular gayet iyiymişşş... buraya gelmeye vakti yokmuş haliylee
selam kızlar benım bebış gunduz uyuyo gece uyumuyo anlamadım sızınkılerde ölemı?
evet facede gördüm annemle maşallah dedik o dudakları yiyesim geldi valla sen nası dayanıyon :) ben 2 aylıkken falan koyarım heralde ana kucağına, oturuyo gibi oluyo sanki :Smaşallah de maşallah.. benım aksam saat 7-8 gıbı sut gelmemye başlııo, 11-12 gıbı toparlıo tekrar anlamadım.. humana cayını ıcıyorum gunde 3-4 bardak, her gun komposto ıcıyorum, onun dısında baska bısı yapmıorum emdıkce gelıo zaten akşamları harıc :)
face de resmını mı gordun :) o anakucagı 0+, zaten doktora da sorduk ozellıkle sorun yok dedı, tıtresımını acıp yarım saat tutuyorum ıcınde mayışıyo bayag :)
ıcıom yaaa ıcmem mı.. faydalı oluo bence de, tadı cok sekerlı gercı :)
ben içmedim canım..kızlar sezeyana girmeden yemek yemeyi kesiyoruz ya bana gece 12 den sonra yeme dedi sormayı unuttum su içilebiliyor mu
bence dealtta 4 kişi kalmışız doğuran gidiyo herkezin başını kaşıycak vakti yok galiba
aynen. tam 1 saat önce başladım göya bu cevapları yazmayabende açıyorum neti ama yazmaya fırsat bulamıyorum okuyorum arada yazılanlarıı
aynen etinden et kopuyo sanki pffaltını değiştirirken nasıl demir biz kıyameti koparıyoruz resmen ya
slm annişler ne güzel yawrularınız kucaklarınız da yanı başınızda maşallah hepsine çok tatlılar ben de doğuramayan hatta daha da doğuramayacak olanlardanım. bugün gittim kontrole 37+1 deyim ama bebeğim 2 hafta önden gidiyordu. ama hiç aşağı inmemiş dedi doktor . 3700 grolmuş kuşum. kafası ve poposu büyük dedi doktor 40 a kadar bekliycez falan dedi ama yinede kanala girmiycek bence dedii.
neyse sonra nst ye girdim ilkkez kahvaltı yapmamıştım açken girilmiyormuş herhalde ama ben bilmiyordum bebeğimin kalp atışları 90 a falan indi doktor bi gördü kokrktu hemen açmısın dedi git bişeyler ye gel dedi. gittim yedim neyse bidaha girdim o sıkıcı şeye bu sefer daha ii dedi. baktım 180 leri bile geçiyor hareket edince . bu normal mi kızlar aralıklar kaçla kaç arası olmalı. neden bilmiyorum ama moralim bozuldu doktor panik yaptıya ilk önce ondan sanırım bi problem olucak diye.... bide bayram tatili varya uzun ... pofff ne bilim içim şişti sabahtan beri kızızmı kucağıma bir alsaydımm...
doktor 22 kasıma kadar olmassa suni sancıyla deneriz yada sezeryan falan dedi bi kesin bişey söylemiyor kesin 4 kiloyu da geçermiş. 4 kilo üstü normal olur mu yaaaa... eşimde normal olsun istiyor. çok sıkılddım bu gün çokkkk:84: kızımı kucağıma alamak istiyorumm...
bnm nst kağıdım 2 dir dümdüz valla
bu oğlanın geleceği yok desenize
Doktordan geldik hafif sarılığımız var ama önemli derecede değil dedi doktor amca, onun dışında çok sağlıklı bir bebek dedi .
Benim sütüm çok fazla gelmiyor onun için oldu sanırım iyi beslenemedi yavrucum.
Süt artırmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Ayrıca kendi doktorumla da görüştüm, sen gebeyken de hoplayıp zıplıyordun bakııyorum hala öylesin dedi, en problemsiz gebelerimizdensin dedi. bir de bebek şekelerimiz çok beğenilmiş hemşireler arasında falan onu da söyledi kendisi de odasına koymuş gösterdi. ay çok mutlu oldum.
doğum sancıları çekmek çok zordu arkadaşlar, 15 saat sancı çektim önce suyum geldiği için ama 3 günde tamamen iyileştim sayılır. dün ev işi bile yaptım
haydi annelere kolaylıklar. gündüzleri bebek uyurken uyumayı deneyelim.
doğurmayanlara da Allah kolaylık versin sabır versin diyorum. öpüyorum.
selam arkideşler
canah çok sevindim iyi haberlerinize inşallah dahada iyi haberler alırız
bende bugün doktor kontrolündeydim nihayet dikişimden kurutuldum
vee bu arada kızımında göbüşü düşmüüşş yarın yıkıycam inşallah
bende iyiymişim doktor herşey kontrol altında dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı smeer testi ve diğer kontroller için
şimdilik bukadar bıcırık uyudu azcık bende uyuyum
daha dur 36+5 desin :)
canım 1 hafta oldu mu amelaiyat olalı?rahim kasılmaların oluo mu? göbeğin hala duruyo mu? kaç kilo gitti şu ana kadar?benim 4. günüm rahim kasılmalarım var müthiş,çok çirkin armut gibi göbeğim var ve sadece 5 kilo falan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?