2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dilemma gayet iyiymiş, kuzular gayet iyiymişşş... buraya gelmeye vakti yokmuş haliylee

Son düzenleme:
burcu bak ekim annelerinde okudum şimdi meme emdikten sonra mama ver demiş doktor böylelikle memeyi bırakmaz bencede

dilemmayada çook geçmiş olsun bizin bi tane bütün vaktimizi alıyo onun iki tane başını kaşıycak zamanı olmaz

selam kızlar benım bebış gunduz uyuyo gece uyumuyo anlamadım sızınkılerde ölemı?

selam kızlar benım bebış gunduz uyuyo gece uyumuyo anlamadım sızınkılerde ölemı?

benımkı gunduz sbh 7-8 gıbı emıp ogleden sonra 4e kdr fln 2-3 saatte bır uyanıp emıp hemen gerı uyuyo aksam 4ten 8e 9a kdr delı gıbı aglıo zırlo 5 dk ya uyuyo ya uyumuyo.. o saatte mamayı alıp 12ye kdr delıksız uyuyo snr sbh a kdr 1 saat uyuyo kalkıo, yarım saat uyuyo kalkıo, bazen bakıorum 2 saat olmus hala uyanmamıs oluo fln.. gece uykusu bayag dagınık yanı

evet facede gördüm annemle maşallah dedik o dudakları yiyesim geldi valla sen nası dayanıyon :) ben 2 aylıkken falan koyarım heralde ana kucağına, oturuyo gibi oluyo sanki :S

kızlar sezeyana girmeden yemek yemeyi kesiyoruz ya bana gece 12 den sonra yeme dedi sormayı unuttum su içilebiliyor mu
ben içmedim canım..

altta 4 kişi kalmışız doğuran gidiyo herkezin başını kaşıycak vakti yok galiba
bence de

bende açıyorum neti ama yazmaya fırsat bulamıyorum okuyorum arada yazılanlarıı
aynen. tam 1 saat önce başladım göya bu cevapları yazmaya

altını değiştirirken nasıl demir biz kıyameti koparıyoruz resmen ya
aynen etinden et kopuyo sanki pff

slm annişler ne güzel yawrularınız kucaklarınız da yanı başınızda maşallah hepsine çok tatlılar ben de doğuramayan hatta daha da doğuramayacak olanlardanım. bugün gittim kontrole 37+1 deyim ama bebeğim 2 hafta önden gidiyordu. ama hiç aşağı inmemiş dedi doktor . 3700 gr olmuş kuşum. kafası ve poposu büyük dedi doktor 40 a kadar bekliycez falan dedi ama yinede kanala girmiycek bence dedii.
neyse sonra nst ye girdim ilkkez kahvaltı yapmamıştım açken girilmiyormuş herhalde ama ben bilmiyordum bebeğimin kalp atışları 90 a falan indi doktor bi gördü kokrktu hemen açmısın dedi git bişeyler ye gel dedi. gittim yedim neyse bidaha girdim o sıkıcı şeye bu sefer daha ii dedi. baktım 180 leri bile geçiyor hareket edince . bu normal mi kızlar aralıklar kaçla kaç arası olmalı. neden bilmiyorum ama moralim bozuldu doktor panik yaptıya ilk önce ondan sanırım bi problem olucak diye.... bide bayram tatili varya uzun ... pofff ne bilim içim şişti sabahtan beri kızızmı kucağıma bir alsaydımm...
doktor 22 kasıma kadar olmassa suni sancıyla deneriz yada sezeryan falan dedi bi kesin bişey söylemiyor kesin 4 kiloyu da geçermiş. 4 kilo üstü normal olur mu yaaaa... eşimde normal olsun istiyor. çok sıkılddım bu gün çokkkk:84: kızımı kucağıma alamak istiyorumm...

canım öncelikle bebeğine maşallah çok güzel bi bebek olcak inşallah.sonrasında sakın stres yapma o gelecei vakti öle ii bilio ki:)
ben nst uzmanı oldum çıktım o kadar çok bağladılar ki böööö geldi bana,doğumaheneye aldıkları gün 100leri de gördüm 180 üstünü de,ama nette 120-160 arası normal yazıodu doktorum yok öle şey dedi,yani stres yapma sakın.

maşallah canım benim,bebeğin ve sen inşallah sağlıklı olursunuz.
ne güzel normal doğum yapmışsın bende 19 saat sancı çektim ama en sonunda bebek gelmedi ve sezeryna alındımbu yüzden şu an 4. günüm ama normal sez olanlardan da geç iileşiorum her 2sinin sıkıntısını da yaşayınca
neyse kendinize ççççooookkk ii bakın

selam arkideşler

canah çok sevindim iyi haberlerinize inşallah dahada iyi haberler alırız

bende bugün doktor kontrolündeydim nihayet dikişimden kurutuldum

vee bu arada kızımında göbüşü düşmüüşş yarın yıkıycam inşallah

bende iyiymişim doktor herşey kontrol altında dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı smeer testi ve diğer kontroller için
şimdilik bukadar bıcırık uyudu azcık bende uyuyum

canım 1 hafta oldu mu amelaiyat olalı?rahim kasılmaların oluo mu? göbeğin hala duruyo mu? kaç kilo gitti şu ana kadar?benim 4. günüm rahim kasılmalarım var müthiş,çok çirkin armut gibi göbeğim var ve sadece 5 kilo falan verdim

semayla aynı gun amelıyat olduk bız gecen persembe..
benım kasılmalarım cokazaldı hıssetmıorum bıle su anda ama 4-5 gun cok fecıydı, kanamma da coktu, sımdı kanamam da azaldı bayag..
gobegım kuculdu bayag, sadece 6 kılo verdım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…