2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet facede gördüm annemle maşallah dedik o dudakları yiyesim geldi valla sen nası dayanıyon :) ben 2 aylıkken falan koyarım heralde ana kucağına, oturuyo gibi oluyo sanki :S

saol cnm.. benım de yıyesım gelıo ama backları dısında hıc bıyerını opmedım sımdıye kdr, ama babası utanmadan sakallarına fln bakmadan yumuluyo yanaklarına :S işimiz var

bizim oğlan da yaygarayı basıyor altını değiştirirken ve giyinirken.. sıcaklık azaldığı için kızıyorlarmış. yer,m onu ben yerim neyse uyanmadan ben cup yatak.

selam hanimlar bu bebisler napiyorlar size böyle herkes uykusuz kalmis kiyamam allah kolaylik versin

bende bugün kizimla carsiya gittim bayramlik aldim kizima malum son günler bayrama olurmuyum olmazmiyim cocuk garip kalmasin dedim ama pestilimde cikti simdi gidip biraz uzanayim artik cok cabuk yoruluyorum:86:

zeyn77 avatarındaki güzel kız senin kızın heralde maşallah saçları da çok güzel güle güle giysin bayramlıklarını. Alla h bize de nasip etsin inşallah bebeklerimize bayramlık almayı, kızlarımızın mis gibi saçlarını taramayı

ii akşamlar
bende doğuramayanlardanım . :87:
eşimin doğum günü bugun gelir belki kızım diye baktım ama halaa nıyetı yok benım pıtırcığın ..
keyfi bilir ne zaman isterse gelsin :97:

maşallah canım bebeğine. o kiloyla normal doğum mu yapıcak doktorun. sen ayrıntılı bi konuş bence doktorunla. gerçi yanılma payı çok oluyor ultrasondaki ölçümlerde..

aranızda normaal doğum yapan var mı
ben epidural normal yapmak istiyorum fakat aynı diyolar ilaç etkisi geçiyomuş falan yapan varsa bi yardımcı olursanız sevinirim

ıyı aksamlar kızlar

ınanmıyorum topıkte kımse yok sayfalar artık ılerlemıyor yannız kaldık demekkı dogum yapan anneler burda sohbet edıyorlardı

sagolasin canim öyle cabuk büyüyorlarki bazen ben bile diyorum bu kizi benmi yetistirdim diye rabbim herkese evlatlarinin büyüdügü günleri göstersin

kimseler kalmamış burlarda.. 2-3 gündür karnım iyice aşağıya indi. oturup kalkmak bile zorlaştı. pazartesi kontrolüm var. bakalım nolcak??

bizde pazartesi gidicez doktora ne dicek bakalım merak ediyorum .
belim ağrıyor ilk defaaa .. bugun bıraz yoruldum ondan olabilir.
eşim maç izliyorr ( fenrbahçe bizi yeniyoor . :88:

bizde pazartesi gidicez doktora ne dicek bakalım merak ediyorum .
belim ağrıyor ilk defaaa .. bugun bıraz yoruldum ondan olabilir.
eşim maç izliyorr ( fenrbahçe bizi yeniyoor . :88:

yarencim sen son haftaya girmişsin. hayırlısı olsun. iyi haberler alalım pazartesi günü..

canım benim de bugün 4.günüm,ama özellikle emzirdiğimde veya sütümü sağdığımda acaip kasılmam oluo,ara ara daralma hissi gelio,sanki göğsüme bişey oturuo daralıorum.kanamam hala devam edio rengi açıldı tabi ama ara ara kasılmalarım arttığüında yine çok artıo.göbeğim galiba aynı (açıkcası aynaya çok fazla bakmıorum önce bebeğimi düşüneyim moralim bozulmasın diye)

listenin başına baktımda kasım bebişleri baya kalabalık olmuş artık:))
hepsine maşallahhh..:))
bizim ege bebek'te inş. cuma günü aramıza katılacak..çok heyecanlıyım...bi yandan da hamileleik bitcek diye üzülüyom...nasıl, ne çabuk geçti anlamadım...

özgülgulece çok sevindim canım ya darısı başımıza

saol canım benim
ben yaptım gibi diyebilirim
önce epidural yokken sancı çektim rahim açılması artınd-ca sancı dayanılmaz hale geldi mecbur epidural yaptılar ancak 2 saat içinde etkisi geçti tabiki,ve ben aynı sıkıntıyı çekmeye başladım fakat epiduralin bende olumsuz etkisi oldu açılmam yavaşladı,ve bebek gelmedi(heralde epiduralin etkisi diyolardı doktorlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…