evet facede gördüm annemle maşallah dedik o dudakları yiyesim geldi valla sen nası dayanıyon :) ben 2 aylıkken falan koyarım heralde ana kucağına, oturuyo gibi oluyo sanki :S
evet konya beyşehirliyim,ama konya merkezde yaşıyorum
sen?
slm annişler ne güzel yawrularınız kucaklarınız da yanı başınızda maşallah hepsine çok tatlılar ben de doğuramayan hatta daha da doğuramayacak olanlardanım. bugün gittim kontrole 37+1 deyim ama bebeğim 2 hafta önden gidiyordu. ama hiç aşağı inmemiş dedi doktor . 3700 grolmuş kuşum. kafası ve poposu büyük dedi doktor 40 a kadar bekliycez falan dedi ama yinede kanala girmiycek bence dedii.
neyse sonra nst ye girdim ilkkez kahvaltı yapmamıştım açken girilmiyormuş herhalde ama ben bilmiyordum bebeğimin kalp atışları 90 a falan indi doktor bi gördü kokrktu hemen açmısın dedi git bişeyler ye gel dedi. gittim yedim neyse bidaha girdim o sıkıcı şeye bu sefer daha ii dedi. baktım 180 leri bile geçiyor hareket edince . bu normal mi kızlar aralıklar kaçla kaç arası olmalı. neden bilmiyorum ama moralim bozuldu doktor panik yaptıya ilk önce ondan sanırım bi problem olucak diye.... bide bayram tatili varya uzun ... pofff ne bilim içim şişti sabahtan beri kızızmı kucağıma bir alsaydımm...
doktor 22 kasıma kadar olmassa suni sancıyla deneriz yada sezeryan falan dedi bi kesin bişey söylemiyor kesin 4 kiloyu da geçermiş. 4 kilo üstü normal olur mu yaaaa... eşimde normal olsun istiyor. çok sıkılddım bu gün çokkkk:84: kızımı kucağıma alamak istiyorumm...
bizde seydişehirliyiz.konya merkezde oturuyoruz.geç oldu ama şimdi gördüm mesajını.hayırlı doğumlar...
zeyn77 avatarındaki güzel kız senin kızın heralde maşallah saçları da çok güzel güle güle giysin bayramlıklarını.Alla h bize de nasip etsin inşallah bebeklerimize bayramlık almayı, kızlarımızın mis gibi saçlarını taramayı
bizde pazartesi gidicez doktora ne dicek bakalım merak ediyorum .
belim ağrıyor ilk defaaa .. bugun bıraz yoruldum ondan olabilir.
eşim maç izliyorr( fenrbahçe bizi yeniyoor . :88:
yarencim sen son haftaya girmişsin. hayırlısı olsun. iyi haberler alalım pazartesi günü..
semayla aynı gun amelıyat olduk bız gecen persembe..
benım kasılmalarım cokazaldı hıssetmıorum bıle su anda ama 4-5 gun cok fecıydı, kanamma da coktu, sımdı kanamam da azaldı bayag..
gobegım kuculdu bayag, sadece 6 kılo verdım ama..
özgülgulece çok sevindim canım ya darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?