listenin başına baktımda kasım bebişleri baya kalabalık olmuş artık:))
hepsine maşallahhh..:))
bizim ege bebek'te inş. cuma günü aramıza katılacak..çok heyecanlıyım...bi yandan da hamileleik bitcek diye üzülüyom...nasıl, ne çabuk geçti anlamadım...
kızlar ben bugün oturduğumda oğluşumun ayaklarının böğrüme batmadığını ve rahat oturduğumu farkediyorum sanki yokmuş gibi yaw...
daha erken olmasa diicemki doğum kanalına girmiş midir ama erken di mi daha ??
canım benim de bugün 4.günüm,ama özellikle emzirdiğimde veya sütümü sağdığımda acaip kasılmam oluo,ara ara daralma hissi gelio,sanki göğsüme bişey oturuo daralıorum.kanamam hala devam edio rengi açıldı tabi ama ara ara kasılmalarım arttığüında yine çok artıo.göbeğim galiba aynı (açıkcası aynaya çok fazla bakmıorum önce bebeğimi düşüneyim moralim bozulmasın diye)
Selam kızlar,
Gelenimiz çok fazla nete girmek fırsat olmadı bir türlü.napıyosunuz herkes iyimibakalım
Selam kızlar,
Gelenimiz çok fazla nete girmek fırsat olmadı bir türlü.napıyosunuz herkes iyimibakalım
Sağol cnm ne durumdasın doğum ne zaman?hoşgeldin tatlım ...buralar aynı canım asıl sen nasılsın yawrucuk napıoo çok güzel maşallah
Sağol cnm ne durumdasın doğum ne zaman?
ay teyzesi çok teşekkür ederiz.Uyuyor uyansa diye bekliyorum köfte dudaklımı:)
teşekkür ederim amin amin darısı sana inşallah :)ooo senin de az kalmış hadi hayırlı olsunhoşgeldin aso
allah asyanla sağlıklı bi ömür nasip etsin.
bende 3 gün sonra kavuşucam işallah oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?