2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına.. ben de cuma doğursam.. :87:

kızlar ben bugün oturduğumda oğluşumun ayaklarının böğrüme batmadığını ve rahat oturduğumu farkediyorum sanki yokmuş gibi yaw...
daha erken olmasa diicemki doğum kanalına girmiş midir ama erken di mi daha ??

belli olmaz canım. sona yaklaşmışsın artık.

kızlar okuorum hep yazılanları evet bebeklerimize kavuşmak en çok dilediğimiz şey ama ya yardan ya serden geçeceksiniz o doğunca biraz eşinizden uzak kalcaksınız,kocalarınız önce bebişlerinize gelecek,önce onlara sarılacak önce onları öpecekler.bu yüzden bebişleriniz gelmeden doya doya kocalarınıza sarılın,öpün

yavaş yavaş geçer merak etme...daha çok çok yeni...benim ilk günler karnım nasıldı..hamileyken bile karnımı bu kadar korumammıştım...:) şimdi şimdi daha iyi rahim küçülüyo...ağrı hafifliyor...göbeği de takma emin ol o da inecek....ben bugun tartıldım 11 kilo vermişim..:) umarım 40 a kadar biraz daha veririm...sonrası allah kerim....:)

Selam kızlar,
Gelenimiz çok fazla nete girmek fırsat olmadı bir türlü.napıyosunuz herkes iyimibakalım

Sağol cnm ne durumdasın doğum ne zaman?
ay teyzesi çok teşekkür ederiz.Uyuyor uyansa diye bekliyorum köfte dudaklımı:)

pazartesi doktora gitcem canım ya daha bi gelişme yok doğum belirtisi falan böyle giderse artık haftaya sezeryanla olucam bende bayrama kalmak istemiyorum bakjalım ne dicek doktor..oyy sorma o dudakları zaten büzmüş bi de fotoğrafta öp annesi benim için kokla bi de miss gibi

herkes geçmiş okuyo galiba benimde bugün itibariyle kocam yıllık izne ayrıldı o varken çok giremiyorum bende nete..geçmişte okuduğum kadarıyla taze annelerimiz yoruluyo galiba biraz Allah yardımcınız olsun zor tabi bi kırkları çıksın rahatlarsınz inş.

bebişim dogsada artık sevsem.. zaman geçmiyor artık bana... inşalah bayramda da olsa gelir... özledim yavrumu..

slm kızlar... çok gezdik bugun annem ve ablamla. dr um yürü bebek yerleşsin dedi bende yürüyorum bakalım. hava çokk güzeldi. yarın sabah da ablamla sahıle kahvaltıya gıdıcez son gezmelerımı yapıyorum :))

Doğum yapan arkadaslar, bebeklerınıze aldıgınız kıyafetler yettı mı? en cok lazım olan sey ne oluyor? bebek bezı kaç numara kullandınız kullanıyorsunuz? :)) ne çok şey merak ediyormusum meger:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…