2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar bende bugün gittim yürüdüm bol bol evde bile ayakta dolanıyorum,pazartesi kontrolüm var bakalım ne alemde bizimki

akça bez belkı alerjı yapabilir diyorlar hep.. bende çok almadım zaten.. market yakın hemen alınabılır dıyede gerek duymadım... kıyafet ise dogduktan sonrakı gelışımıne baglı... çok guzel şeyler var ama almıyorum.. sonra gıyemeze boşa gider dıye..

ben yenidoğan için primanın yeni çıkanından aldım 1 paket. kıyafet de aldım ama ne bıleyım kendıme bişey alamıyorum malum 2-3 haftam kaldı şurda die en iyi ihtimal. bari bebeğe bişey cok lazım oluyosa ondan alayım dıe sormuştum.

ben de yürüyorum ama bebegımın kanala gırdıgını sanmıyorum karnımı saga sola hareket ettırıyo kuzucugum hala ve sağ kasıgımda kıpırtılar oluyo. ne bıleyım 1 hafta sonra dr a gıtcem belli olcak ne alemde bakalımm:S

yurudukten sonra oturunca öyle bı tepınıyor kı.... hızlı yurudugum için mı bilmıyorum..

ben artık hızlı yürüyemiyorum alt kemiklerim açıyor yavaş yürüyorum...ben 1 numarada aldım 2 numarada aldım bebek bezi

Doğum yapan arkadaslar, bebeklerınıze aldıgınız kıyafetler yettı mı? en cok lazım olan sey ne oluyor? bebek bezı kaç numara kullandınız kullanıyorsunuz? :)) ne çok şey merak ediyormusum meger:))

ben çok az kıyafet almıştım yeni doğan için o bile yetti..hergün yıkanıyor ütüleniyor...40 ı çıktıktan sonra alıcam bebişin gelişimine göre....ama kıyafet çok harcanıyor kusuyor..işiyor sıçıyor...bugun elime sıçtı mesela... yarın öbürgün ne yapar bilemem..:)

ne lazım oldu dersen....en çok ağız mendili lazım oldu bana...çünkü emdikten hemen sonra kusuyor....teyzem yapmıştı bana saolsun epey gereklli bişeymiş...

birde hastanede eldiven çok gerekti bana..sürekli yere düştü bende tekrar kullanmadım....evdeki tüm eldivenleri getirttim annemlere.....:)

hiç uykum yok okan bayülgeni bekliyorum daha bir saat var kimsede konuşmuyor ne sessiz bu gece....

hımm sağol canım. annem de bana yaptırmış 4-5 tane ağız mendılı ama cok ınce sanki . hazır olanlardan da alayım o zaman. kolay gelsin sana ... darısı bana :)))) burda bekleyen herkeslere:))))

ben akşam üstü uyudum o yüzden konuklar iyise izlerim ama bende fazla dayanamıyorum en fazla ikiye kadar...

evet canım benimde hatta akşam üstü yatınca o söz aklıma geldi tadını çıkar nehir dedim kendime ama kucağıma almayada sabırsızlanıyorum acayip duygular işte :)))

çok az kalmış canım senin . alırsın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına . uyu dinlen:)) ben de uyuyayım uyku yazdıkca uykum geldi sabah da erken kalkmıstım. iyi gecelerr...

Son düzenleme:
akça ben yürüyüş yapamıyorum o yüzden evde çömel kalk yapıyorum kendi çapımda
ilk defa bugün otururken oğluşumun ayakları böğrüme batmadı.. hayırdır inşaAlllaaaahhh hayırdır inşallah :)

kızlar sitede herkes doğumda dağıtılacak şekerlerden kapıya asılacak süslerden bahsediyor ama merak ettim kimse mevlüt yapmıyor mu çacuğa.. bizim orda bebek mevlütü yapılır şeker dağıtılır ya da küçük yasinler dağıtılıp kapağına etiketle bebeğin ismi yazılır kuran okurken yawrumuza da dua edin denir. bbi de akik kesilir bebek için . kesmeyi düşünenler var mı merak ettim

ben mevlüt yapmayı planlıyorrum kısmetse bayramdan sonra....

akik dediğin kurban oluyor dimi...onu kurban bayramında kessek olurmu..yoksa bayramdan önce yada sonramı kesmek lazım...

ben mevlüt yapmayı planlıyorrum kısmetse bayramdan sonra....

akik dediğin kurban oluyor dimi...onu kurban bayramında kessek olurmu..yoksa bayramdan önce yada sonramı kesmek lazım...

ben akikin zamanı yok diye biliyorum.. biz de ihhya kestirmeyi düşünüyoruz kısmetse..

Rabbim yawruşuna uzun ve hayırlı bir ömür verir inşaAllah..

saol cnm.. benım de yıyesım gelıo ama backları dısında hıc bıyerını opmedım sımdıye kdr, ama babası utanmadan sakallarına fln bakmadan yumuluyo yanaklarına :S işimiz var
valla ben heryerini öpüyorum ama benim de eşim sakal makal dinlemeden öpüyo annemle kızıyoruz ama ipleyen yok :)

sagolasin canim öyle cabuk büyüyorlarki bazen ben bile diyorum bu kizi benmi yetistirdim diye rabbim herkese evlatlarinin büyüdügü günleri göstersin
amin canım inşallah biz de o günleri görürüz..

Doğum yapan arkadaslar, bebeklerınıze aldıgınız kıyafetler yettı mı? en cok lazım olan sey ne oluyor? bebek bezı kaç numara kullandınız kullanıyorsunuz? :)) ne çok şey merak ediyormusum meger:))
ben en çok tulum kullanıyorum. bi de çıtçıtlı badi ve alt pijama çok lazım oluyor.. tulum giyince kıçı başı açılmıyor eline geliyor çocuk rahat oluyor yani. ben de primanın 2 numarasını kullanıyoruz..

dur kız bi bismillah daha yeni dikiş acılarımız geçiyor ne mevlüdü :) okunacak tabi de önce biraz kendimize gelmemiz lazım. akikayı de kesicez allah nasip ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…