Doğum yapan arkadaslar, bebeklerınıze aldıgınız kıyafetler yettı mı? en cok lazım olan sey ne oluyor? bebek bezı kaç numara kullandınız kullanıyorsunuz? :)) ne çok şey merak ediyormusum meger:))
ben çok az kıyafet almıştım yeni doğan için o bile yetti..hergün yıkanıyor ütüleniyor...40 ı çıktıktan sonra alıcam bebişin gelişimine göre....ama kıyafet çok harcanıyor kusuyor..işiyor sıçıyor...bugun elime sıçtı mesela...yarın öbürgün ne yapar bilemem..:)
ne lazım oldu dersen....en çok ağız mendili lazım oldu bana...çünkü emdikten hemen sonra kusuyor....teyzem yapmıştı bana saolsun epey gereklli bişeymiş...
birde hastanede eldiven çok gerekti bana..sürekli yere düştü bende tekrar kullanmadım....evdeki tüm eldivenleri getirttim annemlere.....:)
hiç uykum yok okan bayülgeni bekliyorum daha bir saat var kimsede konuşmuyor ne sessiz bu gece....
ben akşam üstü uyudum o yüzden konuklar iyise izlerim ama bende fazla dayanamıyorum en fazla ikiye kadar...
akça ben yürüyüş yapamıyorum o yüzden evde çömel kalk yapıyorum kendi çapımda
ilk defa bugün otururken oğluşumun ayakları böğrüme batmadı.. hayırdır inşaAlllaaaahhh hayırdır inşallah :)
kızlar sitede herkes doğumda dağıtılacak şekerlerden kapıya asılacak süslerden bahsediyor ama merak ettim kimse mevlüt yapmıyor mu çacuğa.. bizim orda bebek mevlütü yapılır şeker dağıtılır ya da küçük yasinler dağıtılıp kapağına etiketle bebeğin ismi yazılır kuran okurken yawrumuza da dua edin denir. bbi de akik kesilir bebek için . kesmeyi düşünenler var mı merak ettim
ben mevlüt yapmayı planlıyorrum kısmetse bayramdan sonra....
akik dediğin kurban oluyor dimi...onu kurban bayramında kessek olurmu..yoksa bayramdan önce yada sonramı kesmek lazım...
valla ben heryerini öpüyorum ama benim de eşim sakal makal dinlemeden öpüyo annemle kızıyoruz ama ipleyen yok :)saol cnm.. benım de yıyesım gelıo ama backları dısında hıc bıyerını opmedım sımdıye kdr, ama babası utanmadan sakallarına fln bakmadan yumuluyo yanaklarına :S işimiz var
amin canım inşallah biz de o günleri görürüz..sagolasin canim öyle cabuk büyüyorlarki bazen ben bile diyorum bu kizi benmi yetistirdim diye rabbim herkese evlatlarinin büyüdügü günleri göstersin
ben en çok tulum kullanıyorum. bi de çıtçıtlı badi ve alt pijama çok lazım oluyor.. tulum giyince kıçı başı açılmıyor eline geliyor çocuk rahat oluyor yani. ben de primanın 2 numarasını kullanıyoruz..Doğum yapan arkadaslar, bebeklerınıze aldıgınız kıyafetler yettı mı? en cok lazım olan sey ne oluyor? bebek bezı kaç numara kullandınız kullanıyorsunuz? :)) ne çok şey merak ediyormusum meger:))
dur kız bi bismillah daha yeni dikiş acılarımız geçiyor ne mevlüdü :) okunacak tabi de önce biraz kendimize gelmemiz lazım. akikayı de kesicez allah nasip ederse..kızlar sitede herkes doğumda dağıtılacak şekerlerden kapıya asılacak süslerden bahsediyor ama merak ettim kimse mevlüt yapmıyor mu çacuğa.. bizim orda bebek mevlütü yapılır şeker dağıtılır ya da küçük yasinler dağıtılıp kapağına etiketle bebeğin ismi yazılır kuran okurken yawrumuza da dua edin denir. bbi de akik kesilir bebek için . kesmeyi düşünenler var mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?