2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emzirdim uyuttum geldim. :87:
sütüm fışkırsın istiyorum :) deliler gibi boza içiyorum. kocam süt yaptığını bilmeden seviyorum diye almış. kocacığıma malum olmuş herhalde meğer süt yapıyormuş.

dur kız bi bismillah daha yeni dikiş acılarımız geçiyor ne mevlüdü :) okunacak tabi de önce biraz kendimize gelmemiz lazım. akikayı de kesicez allah nasip ederse..

ne bilimm ben böyle ilk hafta hemen okutulur mevlüt falan diye hatırlıyorum 40ı çıkmadan..
şimdiden heyecan yapıyorum herşeye yaw daha 37.haftaya girmedim

günaydın kızlaarrrr
artık son haftalar olunca bütün hamişler yarı baygın oluyor sanırım
bebeklerini kucaklarına alan annler de uğramaz oldu foruma
biz bize kaldık iyi mi

günaydınn
dün akşam yine sancım oldu (
yarın ne dicek doktor bakalım merakla bekliyorum
hava süpperrr eşimle çarşıya gitçez doğuracam hala geziyorumm ..
rüyamda pizza gördüm. pizza yemeğe götür beni dedim son defa başbaşa yiyelim dışarda:79:
banyo yapim saçımı düzliyim kokoş olayım bugun kaç gündür çıkmıyorum :92:

selam taze annişler hamişler
dün netim yoktu evde bozmuşum naptıysam bugun kurcaladım açabildim
bizde tempo aynen devam emzir gazını çıkar altını değiştir

evet canım öyle oldu ama çok şükür rabbime yanımda artık,hatta şimdi yanımda yatıo ninnni dinlio beni seyredio

maşallah
kızlar ilk çatı muayenem oldu cıglık atılacak kadar varmıs ama acılma falan yoktu h.sonu olmazsa pzts alıcaklar
yani pazartesi sonunda hastaneye yatısım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi bakalım bekliyoruz buyuk günü son 1 gun

ne güzel göğsünde uyumak istemesi
Allah analı babalı buyutsun

geçmiş olsun canımcım Allah analı babalı büyütsün

ya bazen ben anlamıyorum altına bakıyom temiz emziriyom emmiyo doydu diyom gazını çıkartmaya çalışıyoz olmuyo tekrar emzirmeye çalışıyorum emiyo sonra kıyameti koparıyo acaip bişi oluyo ya
kocem de sürekli doyurmadın ki sussun diyo ne kadar emzircemö ki kaç saattir uğrasıyorum diyorum .. sütün yağı az ise doymuyo sıpalar ..
kızlar sezeyana girmeden yemek yemeyi kesiyoruz ya bana gece 12 den sonra yeme dedi sormayı unuttum su içilebiliyor mu

ben mevlüt yapmayı planlıyorrum kısmetse bayramdan sonra....

akik dediğin kurban oluyor dimi...onu kurban bayramında kessek olurmu..yoksa bayramdan önce yada sonramı kesmek lazım...

istediğin zaman kesebilirmişin kurban bayramında da kesebilirsin
kestiğin kurban etini mevlütte verebilirsin güzel olur ben öyle yapacağım inşallah

kaç haftadır eşime bu son hafta sonumuz çıkalım gezelım bidaha çıkamayız diyorum ama bızım kız gelmıyor :)
başbaşa gezelım dıye rahatsız etmek ıstemıyor heralde
ama bu soon artık benceee :90:

ben mevlüt sekerini kuzeyim doğmadan hallettim sonra ilgilenemem diye
kapı süsü falan da öyle hazır..
20 gününde de yapıyolar ama ben 40 ında yapıcam anca toparlanırım

canım biz ramazanda fıtresını bile verdık.. kurbanda dogmuş olmayacak ama bebek için ayrıca kurban kesilecek.. ama akıka degil, kurban olacak.. akıka ise uygun zamanda kesilecek.. dogunca 3.gun camıde mevlut okunacak... ama evde mevlut 40. da okunacak... kulagına ezan okunduktan sonra camıde şeker ve su dagıtılacak...

Doğum yapan arkadaslar, bebeklerınıze aldıgınız kıyafetler yettı mı? en cok lazım olan sey ne oluyor? bebek bezı kaç numara kullandınız kullanıyorsunuz? :)) ne çok şey merak ediyormusum meger:))

ya canım neler neler almıştım ama yetmedi:) herşey büyük gelio yeni doğan olduğu için pantolonlar bacağının 2 katı boyda kalıo,bezler popişine büüyk gelio,tek alt ve tek üst pijamalar al bol bol,çünkü mok kusmuk sğt derken çok kirlenio,kundak şu ana kadar 5 tane batırdık:S eğer sütünü sağmayı falan da düşünüosan 3-4 biberon kesin olsun çünkü dolapta falan saklamak gerekio.beze gelince ben yenidoğan 2-5 kg molfix kullanıorum ama memnun değilim

ben 40 ı çıkınca mevlüt yapcam,bebek şekerim var,kapı süsüm var,tatlım var ve bi de 7. gününde akika kurbanı kescez ,inşallah):

gunaydın mıllet..
allah bu gogus kalkanını bulandan razı olsun, bosuna pedlere gıdıo akan damla damla sutlerım, ıkı damlası bıle degerlı bu sutun sonucta, kalkanda bırıktırıorum koyuyom bıberona doymazsa onu ııcırıorum :)

akca sormus en cok ne lazım oluo dıye bak valla kalkan cok lazım oluomuş :) bızım de kıyafetlerımız yetmedı babası gıdıp bıkac takım daha aldı geldı, ona ragmen ıkı gunde bır yıkanıo bı makına :) premıum care 1 numara kullanıoruz hala acayıp memnunuz cıdden sıvı kakayı fln emıyo

bugun oğlumu zıyarete gelıo ankaradan arkadaslarım sırf bızım ıcın gunubırlık gelıolar saolsunlar .. oh bıraz kafam dagılır.. kayınvalıdem de arkadaslarımla ve kocamla olayım dıye dun aksamdan gıttı bu geceye kdr yok, valla basbasa olmayı ozlemısım kocamla sefam olsun

benm kıyafet konusunda korkum yok baya var kıyafeti çünkü .
bez olarak prima 2 numara aldım . 2 numara 3 kilodan başlıyor.
bebek şekeride doğduktan sonra yaptırcam ben . tarihi falan yazılı olcak çünkü.
kapı süsümüzde hazıırrr .. mevlüt 20 si yada 40 ı yaparız . ozmana şekerimiz de olurr.
herşey hazır prensesimm gel artıkkkkk :82::81:

yaren seninde epey az kaldı bakıyorumda,belki haftaya gelir.Çatı muayenesi falan yapılmışmıydı senin,normal bekliyorsun sanırım dimi?

amann kimseciikler konuşmuyor ne gelen varr ne gidenn
bızım bebişlerde doğsun bızde onlarla ilgilenelım artık pööffffffffff

yaren seninde epey az kaldı bakıyorumda,belki haftaya gelir.Çatı muayenesi falan yapılmışmıydı senin,normal bekliyorsun sanırım dimi?

yok canım çatı muayenesi yapılmadı hiç.
yarın gidicez doktora . belki yarın bakar.
inşallah yarın doğuma alır artık . iice stres oldum . normal bakalım .
senınde mi normal ? yoksa günün belli mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…