dur kız bi bismillah daha yeni dikiş acılarımız geçiyor ne mevlüdü :) okunacak tabi de önce biraz kendimize gelmemiz lazım. akikayı de kesicez allah nasip ederse..
evet canım öyle oldu ama çok şükür rabbime yanımda artık,hatta şimdi yanımda yatıo ninnni dinlio beni seyredio
kızlar ilk çatı muayenem oldu cıglık atılacak kadar varmıs ama acılma falan yoktu h.sonu olmazsa pzts alıcaklar
yani pazartesi sonunda hastaneye yatısım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne güzel göğsünde uyumak istemesikızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....
geçmiş olsun canımcım Allah analı babalı büyütsüniyi akşamlar arkadaşlar. şükür kavuşturana. 1 kasımdan beri hastanedeyiz bu akşam evimize geldik. 2 kasım 11 45 de 3390 gr 51 cm olan oğlum ali tuna dünyaya geldi. kalbindeki durumu gözlemlenmek üzere yenidoğan yoğun bakıma yatırıldı. yanıma gelmedi oğlum. ilk gün serumla beslendi miğdesi yıkandı küvezde kaldı hiç göremedim. ertesi gün uzaktan seyrettim. üçüncü gün yanına girip ilk defa kucağıma aldım ve dün güzel bebeğim yanıma geldiiii. bugün birlikte evimize geldik. kalbinde delik mevcut ama ilk başlarda söylendiği gibi çok kötü bir tablo ALLAHA şükür yok. takipte olucaz kardiyolog randevuları alındı bile. ama iyiyiz şimdi şükürler olsuun. hepinizizn duaları için çok teşekkür edrim. şimdilik çok hızlı haber vermek için bunları yazdım. aslında anlatılacak çook şey var. çok yoğun bir tempodayız.en kısa zamnda anlatırım inşallah. doğum yapanları tebrik ederim.oğlumun resminide kısa zamanda eklicemm.
yetmediğini şöyle anlıyoruz cnm,, her akşam belli bir saatte emmeye başlıyor, iki memeyi de sömürüyor gazı çıkartılıo altı temizleniyo ve ağlamaya başlıyo, saatlerce durmadan emmeye dvm ediyo ama süt tamamen bitmiş oluo yenısını uretcek vaktım olmuo dun 4.5 saat aralıksız emdi, agladı, emdi, ağladı.. tabı ılk basta aldıgı sutu de coktan tuketmıs oluo o kdr surede tekrar acıkmıs oluo aglamaktan, kısır bır donguye gırıyoruz yanıbabası dun fecı azarladı benı mama vermek ıcın ne beklıosun dıye mamayı alıp uyuyo sonra yıne normal duzenımıze donuyoruz ben uretıme baslıorum ona da yetıo rahatlıo ama akşamları 3 aksamdır bu vazıyetteyız..
evet ya bı yıkasam yaglasam rahatlıcak ccugum.. gobegı dusmek uzere 2 gune duser ısalla kurumus bayag..
kızlar sezeyana girmeden yemek yemeyi kesiyoruz ya bana gece 12 den sonra yeme dedi sormayı unuttum su içilebiliyor mu
ben mevlüt yapmayı planlıyorrum kısmetse bayramdan sonra....
akik dediğin kurban oluyor dimi...onu kurban bayramında kessek olurmu..yoksa bayramdan önce yada sonramı kesmek lazım...
kızlar sitede herkes doğumda dağıtılacak şekerlerden kapıya asılacak süslerden bahsediyor ama merak ettim kimse mevlüt yapmıyor mu çacuğa.. bizim orda bebek mevlütü yapılır şeker dağıtılır ya da küçük yasinler dağıtılıp kapağına etiketle bebeğin ismi yazılır kuran okurken yawrumuza da dua edin denir. bbi de akik kesilir bebek için . kesmeyi düşünenler var mı merak ettim
akça ben yürüyüş yapamıyorum o yüzden evde çömel kalk yapıyorum kendi çapımda
ilk defa bugün otururken oğluşumun ayakları böğrüme batmadı.. hayırdır inşaAlllaaaahhh hayırdır inşallah :)
kızlar sitede herkes doğumda dağıtılacak şekerlerden kapıya asılacak süslerden bahsediyor ama merak ettim kimse mevlüt yapmıyor mu çacuğa.. bizim orda bebek mevlütü yapılır şeker dağıtılır ya da küçük yasinler dağıtılıp kapağına etiketle bebeğin ismi yazılır kuran okurken yawrumuza da dua edin denir. bbi de akik kesilir bebek için . kesmeyi düşünenler var mı merak ettim
Doğum yapan arkadaslar, bebeklerınıze aldıgınız kıyafetler yettı mı? en cok lazım olan sey ne oluyor? bebek bezı kaç numara kullandınız kullanıyorsunuz? :)) ne çok şey merak ediyormusum meger:))
akça ben yürüyüş yapamıyorum o yüzden evde çömel kalk yapıyorum kendi çapımda
ilk defa bugün otururken oğluşumun ayakları böğrüme batmadı.. hayırdır inşaAlllaaaahhh hayırdır inşallah :)
yaren seninde epey az kaldı bakıyorumda,belki haftaya gelir.Çatı muayenesi falan yapılmışmıydı senin,normal bekliyorsun sanırım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?