canım biz ramazanda fıtresını bile verdık.. kurbanda dogmuş olmayacak ama bebek için ayrıca kurban kesilecek.. ama akıka degil, kurban olacak.. akıka ise uygun zamanda kesilecek.. dogunca 3.gun camıde mevlut okunacak... ama evde mevlut 40. da okunacak... kulagına ezan okunduktan sonra camıde şeker ve su dagıtılacak...
oo senın günün belliymiş ne güzell .
gün belli olmayınca beklemek çok sıkıcı . sırf bu yuzden sezeryan olsaydı dedim .
herşeyın hayırlısı tabii . sağlıkla doğsunlarda nasısa gelecekler . hep orda durmucakya :87:
iyiyiz hazalcım,çok durgun burası bugün,herkes bebişiyle ilgileniyo sanırım.Benim gibi henüz doğurmayanlarda,dinleniyo veya geziyo
eyy analar ve ana olacaklar
sakın doğurduktan sonra mercimek yemek gibi bir hataya düşmeyin :S
o nası bişi ilk defa duydum hegunaydın mıllet..
allah bu gogus kalkanını bulandan razı olsun, bosuna pedlere gıdıo akan damla damla sutlerım, ıkı damlası bıle degerlı bu sutun sonucta, kalkanda bırıktırıorum koyuyom bıberona doymazsa onu ııcırıorum :)
hadi gözün aydın sağlıkla al bebişini kucağına inşallahbenim sezeryan 22sinde,15 günümüz kaldı yani.
İnşallah seninkide çok bekletmeden gelir
eyy analar ve ana olacaklar
sakın doğurduktan sonra mercimek yemek gibi bir hataya düşmeyin :S
evet ya cok sessizlesmis ama su sipalar bi duzeldimi yine kalabaliklasir artik simdi surekli emzir altini degistir gazini cikar yatir poff kendimize bile vakit ayiramiyoruz valla yaa sizde yakinda firsat bulamicakisiniz bir sure daha sessizlesecek artik burasi.
valla 1 hafta oncesine kadar ne zaman dogacak die sabirsislaniyordum simdi dogurdum vakit bulamiyorum yawwbugunde misafirlerim var eltim gelecek bugunde boylr gececek artik :26:
ya bu kadar sıkmı uyanıp acıkıyo bu oburlar gerçekten? yani 2-3 saat uyumuyolarmı? Hep mememi istiyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?