2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim sezeryan 22sinde,15 günümüz kaldı yani.
İnşallah seninkide çok bekletmeden gelir

oo senın günün belliymiş ne güzell .
gün belli olmayınca beklemek çok sıkıcı . sırf bu yuzden sezeryan olsaydı dedim .
herşeyın hayırlısı tabii . sağlıkla doğsunlarda nasısa gelecekler . hep orda durmucakya :87:

siz bayağı ayrıntılı düşünmüşsünüz ben o kadar düşünmemiştim
biz araştırdık bebeğe fitre verilmezmiş die fitresini vermedik. kurban yerine de akik kesmeyi düşünüyoruz erkeğe 2 kıza 1 kurban oluyor ama biz taksitle keseriz heralde :)
cami mevlütünü ve eşekr su dağıtıldığını bilmiyordum...

bugün eşim babası vefat eden bir arkadaşının mevlütüne gitti mevlüt şekeri olarak portakallı kremini dağıtmışlar bi paket. çok modern geldi bana :)
bizde mevlüt için külah gibi bişyin içinde şekerler olur.

aynnenn insan merak ediyor bir de bayram girince araya acaba doktor olcak mı bayramda mı doğuracam şitresi sarıyor insanı...
bir de iki gündür oğluşumun ayakları böğrüme batmıyor eşime de gösterdim karnımın üst tarafı yumuşamış aşağı inmiş resmen. otururken daha rahat hissediyorum kendimi.. acaba yawaş yawaş aşağı mı iniyor oğluşum anlamıyorum zaten başaşağıydı ama :18:

selam kızlar.çok fazla aranıza katılamıyorum.bildiğiniz gibi iki küçük bebeğim olunca değil pc başına oturmak oturacak zaman bile bulamıyorum.sanırım çalışmaya başlayınca daha çok katılıtrım aranıza.şubat ayında çalışmaya başlıyorum.hepinizi öpüyorum

asenacim masallah siz bayagi ayrintili düsünmüssünüz biz o planlari daha yapmadik bende mutlaka mevlüt okutucam ama biraz toparlandiktan sonra akika kurbaninida izine gidince kesmeyi düsünüyorum insallah

slm guzeller nasilsiniz ben giremiyorum artik nete vaktim hic olmuyor oglum simdi uyuyor bende size bi bakiim dedim.

iyiyiz hazalcım,çok durgun burası bugün,herkes bebişiyle ilgileniyo sanırım.Benim gibi henüz doğurmayanlarda,dinleniyo veya geziyo

eyy analar ve ana olacaklar
sakın doğurduktan sonra mercimek yemek gibi bir hataya düşmeyin :S

merhabalarr
sizi okudukça 9ay öncesine geri gittim, ne büyük mutlululktu...
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..
doğurmayanlar, bol bol uyuyun.. bu yaramazlar gece çokkk kaldıracak sizleri sıcak yatağınızdan..
benim kızım 9 aylık, 9 aydır deliksiz uykuya hasretim..
onlar sağlıklı olsun gerçi, razıyım ama valla uykusuzluk çok zor..
kendinize iyi bakın..
hayırlı doğumlar tekrar!

of yatiyorum belim sirtim heryerim agriyo. oturuyorum yine ayni. laptopu bile alamiyorum kucagima. neyse

niye mercimek yemicez bijoux?

iyiyiz hazalcım,çok durgun burası bugün,herkes bebişiyle ilgileniyo sanırım.Benim gibi henüz doğurmayanlarda,dinleniyo veya geziyo

evet ya cok sessizlesmis ama su sipalar bi duzeldimi yine kalabaliklasir artik simdi surekli emzir altini degistir gazini cikar yatir poff kendimize bile vakit ayiramiyoruz valla yaa sizde yakinda firsat bulamicakisiniz bir sure daha sessizlesecek artik burasi.

valla 1 hafta oncesine kadar ne zaman dogacak die sabirsislaniyordum simdi dogurdum vakit bulamiyorum yaww bugunde misafirlerim var eltim gelecek bugunde boylr gececek artik :26:

çok gaz yapıyo dimi
Aklında bulunsun canım birdaha gaz yapabilecek şeyler yerken içine mutlaka kimyon koy.Benim burdaki ebem söyledi banada,mercimek çorbasının içine,börülcenin,fasulyenin içine bir tutam kimyon koyupta ye,gazını alıyor diye

o nası bişi ilk defa duydum he
benim sezeryan 22sinde,15 günümüz kaldı yani.
İnşallah seninkide çok bekletmeden gelir
hadi gözün aydın sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

vallahi ya
ne zaman mercimek yesem gece uyutmuyodu sıpam
daha yemiyom

ya bu kadar sıkmı uyanıp acıkıyo bu oburlar gerçekten? yani 2-3 saat uyumuyolarmı? Hep mememi istiyolar?

gripin sana da böyle otururkene falan bi rahatlama geldi mi yaw ..
eskiden bacakları batıydu böğrüme şimdi bacaklarının olduğu yer boş elimle yokluyom
sağ kasığımın orda pıt pıt atardı şimdi ortada atıyo sanki yaw
bu iyi bişy mi anlamadım :S
seninle günlerimiz aynı sende durumlar nasıl?

ya bu kadar sıkmı uyanıp acıkıyo bu oburlar gerçekten? yani 2-3 saat uyumuyolarmı? Hep mememi istiyolar?

valla benimki doymuyo ki agliyo iki saatte bir uyaniyor yawww dakka tutuyor sanki haa bide benim gogus ucum kucuk ememiyor pilastik ucla veriyorum bazen hastaneden verdikleri kucuk bardaklara doldurup veriyorum zor gercekten yaa

aha yine
basiyor cigligi sipam gidiimde bakiimm :26:

gogus kalkani nasil kullaniliyor? ilkdefa duyuyorum.

demek mercimek gaz yapiyor hmm billmiyordum ya iyi oldu soylediginiz

mrb taze anneler ve anne adayları.....

ben eylül annesiyim prensesim şu an 2 aylık oldu kucagımda ve tek elle mücadele halirıde size yazıyoum....

öle bi topiğinizi görünce bakmak istedim wallahi hamileliği özlemişim onu düşünüyodum şimdi...cok şükür prensesim geldi ama geldi geleli de ne kocamla bi sohbetim ne dışarı gezmelerim ne de gece uykularımkaldıı...olsun doğurduysak bakacaz da tabi...

yeni anneler bool sabır diliyoum sizler için çünki bnm ilk haftalarım cok zor gecti resmen psikoloji gitti geldi ama gecti tabi allah yardımcınız olsun melekler yawrularınızı korusun..

şafak sayan hamişler lütfen bnm yerime de booooooooool booooooool uyuyun ..
bu yaramazlar yakanızda olucak artık....
allah sizi de hayırlı bi şekilde kurtarsın yawrularınızı bağışlasın.....

HERŞEY YAWRULARIMIZ İÇİİİNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…