2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye mercimek yemicez bijoux?
lady nin yazdığı gibi bütün gece uyuyamazsınız. yani arada uyuduğunuz 1 saatten de olursunuz. oğluma çok gaz yaptı 1 tabak mercimek yemeği

aynen öyle canım. tamam tşk verdiğin bilgi için ama bir daha uzun süre bakliyat yemem heralde..

vallahi ya
ne zaman mercimek yesem gece uyutmuyodu sıpam
daha yemiyom
ben de daha yemicem işte

ya bu kadar sıkmı uyanıp acıkıyo bu oburlar gerçekten? yani 2-3 saat uyumuyolarmı? Hep mememi istiyolar?
cıks uyumuyolar.. heeep meme istiyolar :S

ah bi hayirla saglikla gelse hepsine raziyimdaaaaaaaaa

senin uykuna kavuşmana az kalmış cnmm biz daha yolun başındayızz :84:

yok canım olmadı,bazen bacaklarını çekiyo ama bazen tam kaburgama dayıyo. Pozisyonuna göre değişiyo yani.Belki inmiştir seninki aşağıya,bi bilene sorsana

bu kadar meme istiyolarsa,sizin memelerin halini düşünemiyorum ben yara olmadımı,nasıl geçiriyosunuz acısını?

ben hamilelere ve emziren annelere mercimek çok faydalı ve anneye süt yapıyor diye okumuştum; gaz bebeği de rahatsız ediyorsa kötüymüş ya:26:

yok canım olmadı,bazen bacaklarını çekiyo ama bazen tam kaburgama dayıyo. Pozisyonuna göre değişiyo yani.Belki inmiştir seninki aşağıya,bi bilene sorsana

ya benim burda kimsem yokki.. komşularıma da soramam arkamdan olmadık şeyler söylerler kesin :S
eşime de baktırdım o da farketti boşluğu.önceden göğüs kafesime kadar sertlik vardı şimdi 4.5 parmak aşağıya inmiş sanki o kısım boş yumuşacık :)
ya daha erken bi de ben mi kuruntu yapıyorum acaba diyorum yawrum zaten başaşağıydı
2 gündür bi de arada kasıklarıma ince bi sancı giriyo :S

benimde cnm kuru fasulye istiyo ama cesaret edip yapamıyorumm ee ne oldu uyumadımı topyakk cnmm çokmu gazı vardı kıyamam ben ona
yok uyumadı sezen valla. gazını kendisi çıkarabiliyo da şükür yine de dırt dırt rahatsız oldu yavrum. hep huzursuzdu uyumadı adam gibi.. şimdi bile mıyk mıyk
yok valla ne kuru ne mercimek ne nohut ne de bulgur yemem artık..

bu kadar meme istiyolarsa,sizin memelerin halini düşünemiyorum ben yara olmadımı,nasıl geçiriyosunuz acısını?

benim olmadı çok şükür ama memenin ucu evrim değiştirdi emilmekten sürekli ağzı meme arıyo kucağımdayken yanağımı bile emmeye çalışıyo yakında saldırıcak bize

selam kizlar..

5 kasim saat 18:32 de minik meleğim Tutku'yu kucağima aldim..
Tamamen normal yollarla (köy usulü diyorum ben buna ) doğum yaptim Allaha şükürler olsun..
Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.
Bebeğim dünyaya alişmaya çalişiyor şimdilik..
Sık sık giremem artik saniyorum.
Çok duygu yüklüyüm çoooookkk

yara olmadı canım benimkiler şükür yazmıştım daha önce, emzirme hemşiresi öğretmişti bana. ağzına verirken sadece meme ucunu değil kahverengi kısmın hepsini verin. o zaman yara olmuyor. ben hiçbişe sürmüyorum ara sıra sütümü sürüyorum o kadar..

memelerin haline gelince valla hasbelkader 2-3 saat uyuyunca çocuk taş gibi oluyolar acıyolar.. süt doluyo tabi. idare ediyoruz artık, zaten yaşaya yaşaya öğreniyosunuz :)

bijo marul falan da gaz yapıyor diye biliyorum ama en çok mercimek gaz yapar derler
lahana da yeme sakın
bebekler için rezene çayı oluyor böyle kutuda balık yemi gibi . bnm 7 yaşında bir kardeşim var saolsun annemle ona bakarken bayağı bi tecrübe kazandım. annem alırdı papatya rezene falan çok ii geliyordu. bi de yüzüstü yatırıyordu annem rahat uyusun diye. hemen kafasını yana atardıı.. ahhh ahhh şimdi kocaman oldu da okula başladı kuzuşum

yereim ben onun dırtlayan totosunu kısss:76: bazen zart diye bi ses geliyoki diyorum eyvah batırdı bezden bile çıkar kakası bu sese açıyorum 1 damla yapmışş gülermisin ağlarmısın:82:

gözün aydın cnmm kavuştun kızına resim bekliyoruZ artık sendende

ayy gözün aydınnnnn sen de kurtuldun sonunda bu şitresten çok sevindim
Rabbim saplıklı sıhhatli hayırlı bir ömür versin bebişine ..
normal doğum yapman da bana ayrıca güç verdi çok hoşuma gidiyor normal doğum yapanları görmek topikte... seni bu konuda da tebrik ediyorum ...
ayyy darısı başıma valla heyecan yaptımmm yine..
doğum hikayeni bekliyorum en yakın zamanda inşaAllah
38de mi doğum yaptın şimdi sen?

benim olmadı çok şükür ama memenin ucu evrim değiştirdi emilmekten sürekli ağzı meme arıyo kucağımdayken yanağımı bile emmeye çalışıyo yakında saldırıcak bize
aynen öle.. yeleginin yakası agzına degse onu bile emmeye çalışıyo. iliğimizi kurutacak bunlar az kaldı :)

aa hadi bakalım çok sevindim. çok istiyodun normal doğumu. allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine. sana da çok geçmiş olsun canım..

canım normalde şükürler olsun bizim hiç gaz sorunumuz yok olsaydı vericektim ben de papatya rezene.

ay cnm benim sende saglikla kurtulup bebgini kucagina aldin gozun aydin masallah bebegine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…