lady nin yazdığı gibi bütün gece uyuyamazsınız. yani arada uyuduğunuz 1 saatten de olursunuz. oğluma çok gaz yaptı 1 tabak mercimek yemeğiniye mercimek yemicez bijoux?
aynen öyle canım. tamam tşk verdiğin bilgi için ama bir daha uzun süre bakliyat yemem heralde..çok gaz yapıyo dimi
Aklında bulunsun canım birdaha gaz yapabilecek şeyler yerken içine mutlaka kimyon koy.Benim burdaki ebem söyledi banada,mercimek çorbasının içine,börülcenin,fasulyenin içine bir tutam kimyon koyupta ye,gazını alıyor diye
ben de daha yemicem iştevallahi ya
ne zaman mercimek yesem gece uyutmuyodu sıpam
daha yemiyom
cıks uyumuyolar.. heeep meme istiyolar :Sya bu kadar sıkmı uyanıp acıkıyo bu oburlar gerçekten? yani 2-3 saat uyumuyolarmı? Hep mememi istiyolar?
ah bi hayirla saglikla gelse hepsine raziyimdaaaaaaaaamrb taze anneler ve anne adayları.....
ben eylül annesiyim prensesim şu an 2 aylık oldu kucagımda ve tek elle mücadele halirıde size yazıyoum....
öle bi topiğinizi görünce bakmak istedim wallahi hamileliği özlemişim onu düşünüyodum şimdi...cok şükür prensesim geldi ama geldi geleli de ne kocamla bi sohbetim ne dışarı gezmelerim ne de gece uykularımkaldıı...olsun doğurduysak bakacaz da tabi...
yeni anneler bool sabır diliyoum sizler için çünki bnm ilk haftalarım cok zor gecti resmen psikoloji gitti geldi ama gecti tabi allah yardımcınız olsun melekler yawrularınızı korusun..
şafak sayan hamişler lütfen bnm yerime de booooooooool booooooool uyuyun ..
bu yaramazlar yakanızda olucak artık....
allah sizi de hayırlı bi şekilde kurtarsın yawrularınızı bağışlasın.....
HERŞEY YAWRULARIMIZ İÇİİİNN...
merhabalarr
sizi okudukça 9ay öncesine geri gittim, ne büyük mutlululktu...
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..
doğurmayanlar, bol bol uyuyun.. bu yaramazlar gece çokkk kaldıracak sizleri sıcak yatağınızdan..
benim kızım 9 aylık, 9 aydır deliksiz uykuya hasretim..
onlar sağlıklı olsun gerçi, razıyım ama valla uykusuzluk çok zor..
kendinize iyi bakın..
hayırlı doğumlar tekrar!
bijoo dün mercimekmi yedinn yoksamm
gogus kalkani nasil kullaniliyor? ilkdefa duyuyorum.
demek mercimek gaz yapiyor hmm billmiyordum ya iyi oldu soylediginiz
gripin sana da böyle otururkene falan bi rahatlama geldi mi yaw ..
eskiden bacakları batıydu böğrüme şimdi bacaklarının olduğu yer boş elimle yokluyom
sağ kasığımın orda pıt pıt atardı şimdi ortada atıyo sanki yaw
bu iyi bişy mi anlamadım :S
seninle günlerimiz aynı sende durumlar nasıl?
he yaa öle bi hataya düştüm sezoş
yok canım olmadı,bazen bacaklarını çekiyo ama bazen tam kaburgama dayıyo. Pozisyonuna göre değişiyo yani.Belki inmiştir seninki aşağıya,bi bilene sorsana
yok uyumadı sezen valla. gazını kendisi çıkarabiliyo da şükürbenimde cnm kuru fasulye istiyo ama cesaret edip yapamıyorumm ee ne oldu uyumadımı topyakk cnmm çokmu gazı vardı kıyamam ben ona
bu kadar meme istiyolarsa,sizin memelerin halini düşünemiyorum benyara olmadımı,nasıl geçiriyosunuz acısını?
bu kadar meme istiyolarsa,sizin memelerin halini düşünemiyorum benyara olmadımı,nasıl geçiriyosunuz acısını?
yok uyumadı sezen valla. gazını kendisi çıkarabiliyo da şüküryine de dırt dırt rahatsız oldu yavrum. hep huzursuzdu uyumadı adam gibi.. şimdi bile mıyk mıyk
yok valla ne kuru ne mercimek ne nohut ne de bulgur yemem artık..
selam kizlar..
5 kasim saat 18:32 de minik meleğim Tutku'yu kucağima aldim..
Tamamen normal yollarla (köy usulü diyorum ben buna) doğum yaptim Allaha şükürler olsun..
Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.
Bebeğim dünyaya alişmaya çalişiyor şimdilik..
Sık sık giremem artik saniyorum.
Çok duygu yüklüyüm çoooookkk
selam kizlar..
Tamamen normal yollarla (köy usulü diyorum ben buna) doğum yaptim Allaha şükürler olsun..
aynen öle.. yeleginin yakası agzına degse onu bile emmeye çalışıyo. iliğimizi kurutacak bunlar az kaldı :)benim olmadı çok şükür ama memenin ucu evrim değiştirdi emilmekten sürekli ağzı meme arıyo kucağımdayken yanağımı bile emmeye çalışıyo yakında saldırıcak bize
aa hadi bakalım çok sevindim. çok istiyodun normal doğumu. allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine. sana da çok geçmiş olsun canım..selam kizlar..
canım normalde şükürler olsun bizim hiç gaz sorunumuz yokbijo marul falan da gaz yapıyor diye biliyorum ama en çok mercimek gaz yapar derler
lahana da yeme sakın
bebekler için rezene çayı oluyor böyle kutuda balık yemi gibi . bnm 7 yaşında bir kardeşim var saolsun annemle ona bakarken bayağı bi tecrübe kazandım. annem alırdı papatya rezene falan çok ii geliyordu. bi de yüzüstü yatırıyordu annem rahat uyusun diye. hemen kafasını yana atardıı.. ahhh ahhh şimdi kocaman oldu da okula başladı kuzuşum
selam kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?