ya benim burda kimsem yokki.. komşularıma da soramam arkamdan olmadık şeyler söylerler kesin :S
eşime de baktırdım o da farketti boşluğu.önceden göğüs kafesime kadar sertlik vardı şimdi 4.5 parmak aşağıya inmiş sanki o kısım boş yumuşacık :)
ya daha erken bi de ben mi kuruntu yapıyorum acaba diyorum yawrum zaten başaşağıydı
2 gündür bi de arada kasıklarıma ince bi sancı giriyo :S
lady nin yazdığı gibi bütün gece uyuyamazsınız. yani arada uyuduğunuz 1 saatten de olursunuz. oğluma çok gaz yaptı 1 tabak mercimek yemeği
ben de daha yemicem işte
selam kizlar..
5 kasim saat 18:32 de minik meleğim Tutku'yu kucağima aldim..
Tamamen normal yollarla (köy usulü diyorum ben buna) doğum yaptim Allaha şükürler olsun..
Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.
Bebeğim dünyaya alişmaya çalişiyor şimdilik..
Sık sık giremem artik saniyorum.
Çok duygu yüklüyüm çoooookkk
şimdi daha dikkat ediyorum gaz yapan bişi yemiyorum
süt içmiyorum gaz yapar diye :26: yapar mııı
patates yemeği yapar dediler anlamadım gitti
merak etme indiyse bile hemen doğurmazsın,olmazsa ebeye göster,mutlaka vardır sağlık ocaklarında
çok teşekkür edeim kizlar..
38+2 de doğdu meleğim..
Doğum hikayemi yazmaya çalişicam müsait olduğum en kisa zamanda..fotoda yüklicem mutlaka.
umarim herkes çok iidir..öpüyorum hepinizi..
selam kizlar..
Tamamen normal yollarla (köy usulü diyorum ben buna) doğum yaptim Allaha şükürler olsun..
bijo marul falan da gaz yapıyor diye biliyorum ama en çok mercimek gaz yapar derler
lahana da yeme sakın
bebekler için rezene çayı oluyor böyle kutuda balık yemi gibi . bnm 7 yaşında bir kardeşim var saolsun annemle ona bakarken bayağı bi tecrübe kazandım. annem alırdı papatya rezene falan çok ii geliyordu. bi de yüzüstü yatırıyordu annem rahat uyusun diye. hemen kafasını yana atardıı.. ahhh ahhh şimdi kocaman oldu da okula başladı kuzuşum
çok teşekkür edeim kizlar..
38+2 de doğdu meleğim..
Doğum hikayemi yazmaya çalişicam müsait olduğum en kisa zamanda..fotoda yüklicem mutlaka.
umarim herkes çok iidir..öpüyorum hepinizi..
ben süt içtim yaomadı lady denendi onaylandı patates kızartmasıda yedim oda yapmadıı
haha aynısı bize de oluyo.. koca adam dötleri var bizim oğlanların :)))yereim ben onun dırtlayan totosunu kısss:76: bazen zart diye bi ses geliyoki diyorum eyvah batırdı bezden bile çıkar kakası bu sese açıyorum 1 damla yapmışş gülermisin ağlarmısın:82:
süt bana gaz yaptı hep dikişlerime baskı yaptı :S ama oğluma bişe yapmadı. ha geçen gün sütlaç yedim o yapmıştı toprağa gaz.şimdi daha dikkat ediyorum gaz yapan bişi yemiyorum
süt içmiyorum gaz yapar diye :26: yapar mııı
patates yemeği yapar dediler anlamadım gitti
kayra napıo kız sezoş geceleri? hiç mi oturmadı düzeniniz yaa :S
lady burdaysan kuzey napıyo geceleri sana da sorim
haha aynısı bize de oluyo.. koca adam dötleri var bizim oğlanların :)))
süt bana gaz yaptı hep dikişlerime baskı yaptı :S ama oğluma bişe yapmadı. ha geçen gün sütlaç yedim o yapmıştı toprağa gaz.
patates yapmadı ikimize de..
kayra napıo kız sezoş geceleri? hiç mi oturmadı düzeniniz yaa :S
lady burdaysan kuzey napıyo geceleri sana da sorim
yaa ben ne zaman doğurucam beeeeee :84: :84::84::95:
canım 1 hafta oldu mu amelaiyat olalı?rahim kasılmaların oluo mu? göbeğin hala duruyo mu? kaç kilo gitti şu ana kadar?benim 4. günüm rahim kasılmalarım var müthiş,çok çirkin armut gibi göbeğim var ve sadece 5 kilo falan verdim
aynıyız demek ki :S bu anlattıklarını tıpatıp yaşıyoruz.. bi dünden önceki gece çok güzel uyudu, arada kıyak geçiyo sağolsun :))yok cnm hala aynıyız ilk günkü gibi 2 satte 1 kalkıyo ağlıyo emiyo bazen uyuyo bazen karanlıkta bile etrafa bakıyor uyanık kalıyo 1 saat sonra sıkılıyo beni gene kaldırıyo tekrar meme bakıyorum altından bir koku geliyo açıyorum altını gecenin sessizliğini çığlıkları bozuyo sabah 7 de uyanıyo memur olucak benim oğlum çok erkencii
ayrı odalarda mısınız? gazını nie cıkaramıyosun ki, keşke sen de nar yapsaydın ben gaz maz hiç uğraşmıyorumgeceleri değişen bişey yok gündüz nasılsa gece de öyle :s
sürekli kalkıyorum bide sessiz ağlıyo ya bebefonla uyanamıyoruz
hala telefonuma saat kuruyorum öyle kalkıp bakıyorum ne olur ne olmaz diye
kalkarım emziririm altını değiştiririm bunda sorun yok da
gazını çıkaramıyorum yaa :s
kız senin sonun da bafo ya benzicek galibayaa ben ne zaman doğurucam beeeeee :84: :84::84::95:
Sorma gripin, sağ memem yara oldu ama acıya dayana dayana veriyorum. lasinoh sürüyorum. rahatlatıyor ama sürmeyi unutunca acıyor gene.bu kadar meme istiyolarsa,sizin memelerin halini düşünemiyorum benyara olmadımı,nasıl geçiriyosunuz acısını?
selam kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?