2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merak etme indiyse bile hemen doğurmazsın,olmazsa ebeye göster,mutlaka vardır sağlık ocaklarında

lady nin yazdığı gibi bütün gece uyuyamazsınız. yani arada uyuduğunuz 1 saatten de olursunuz. oğluma çok gaz yaptı 1 tabak mercimek yemeği

ben de daha yemicem işte

şimdi daha dikkat ediyorum gaz yapan bişi yemiyorum
süt içmiyorum gaz yapar diye :26: yapar mııı
patates yemeği yapar dediler anlamadım gitti

gözünaydın canım,allah analı babalı büyütsün.İyimi kızın,kaç kilo doğdu,kime benziyo? Maşallah

Son düzenleme:
çok teşekkür edeim kizlar..

38+2 de doğdu meleğim..
Doğum hikayemi yazmaya çalişicam müsait olduğum en kisa zamanda..fotoda yüklicem mutlaka.
umarim herkes çok iidir..öpüyorum hepinizi..

merak etme indiyse bile hemen doğurmazsın,olmazsa ebeye göster,mutlaka vardır sağlık ocaklarında

valla iyi düşündün hiç aklıma gelmemişti. zaten sağlık ocağındaki ebe tanıyor artık beni
aile hekimliği var malum arada arayıp hatrımı bile soruyorlar. yarın hava güzel olursa biraz da yürüyüş yapmayı planlıyordum. gidiim sağlık ocağına içim rahatlasın biraz..
daha erken yaa bir hafta daha beklemiyorum ben danamı kusura bakmasın ama
ctesi doktor randevum var mersinde .o zamana kadar bi sıkıntı yaşamam inşaAllah

38+2 de doğdu meleğim..
Doğum hikayemi yazmaya çalişicam müsait olduğum en kisa zamanda..fotoda yüklicem mutlaka.

iyiyiz cnm yoğun tempoda gidiyoruzz sende bu yoğunluğa katıldınn şimdi

çok sevindi ya darisi basimiza :) Allah anali babali buyutsun canim

yuzustu yatirmak çok tehlikeli sakin yapmayin bogulma tehlikesi var canim. biraz buyuynce yatiriliyor oyle.

38+2 de doğdu meleğim..

bekliyoruz en kisa zamanda :)

yereim ben onun dırtlayan totosunu kısss:76: bazen zart diye bi ses geliyoki diyorum eyvah batırdı bezden bile çıkar kakası bu sese açıyorum 1 damla yapmışş gülermisin ağlarmısın:82:
haha aynısı bize de oluyo.. koca adam dötleri var bizim oğlanların :)))

şimdi daha dikkat ediyorum gaz yapan bişi yemiyorum
süt içmiyorum gaz yapar diye :26: yapar mııı
patates yemeği yapar dediler anlamadım gitti
süt bana gaz yaptı hep dikişlerime baskı yaptı :S ama oğluma bişe yapmadı. ha geçen gün sütlaç yedim o yapmıştı toprağa gaz.
patates yapmadı ikimize de..

kayra napıo kız sezoş geceleri? hiç mi oturmadı düzeniniz yaa :S

lady burdaysan kuzey napıyo geceleri sana da sorim

yok cnm hala aynıyız ilk günkü gibi 2 satte 1 kalkıyo ağlıyo emiyo bazen uyuyo bazen karanlıkta bile etrafa bakıyor uyanık kalıyo 1 saat sonra sıkılıyo beni gene kaldırıyo tekrar meme bakıyorum altından bir koku geliyo açıyorum altını gecenin sessizliğini çığlıkları bozuyo sabah 7 de uyanıyo memur olucak benim oğlum çok erkencii

tebrik mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum,hem güzel hem yorucu bir duygu annelik inş. Allah ım herkese nasip etsin,sık sık giremiyorum nete fırsat buldukça yaşadıklarımı yazarım,şimdilik kızımla emzir yatır vaziyetindeyiz,ağrılarım devam ediyor..Allah ım hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın:)))))))

bak şimdi sütlaç da yediydimm
onu da yemicim
ama sütlü muhallebi filan rahatsız etmedi sanki
patates yapmamalı bence arkadasım demişti bana

geceleri değişen bişey yok gündüz nasılsa gece de öyle :s
sürekli kalkıyorum bide sessiz ağlıyo ya bebefonla uyanamıyoruz
hala telefonuma saat kuruyorum öyle kalkıp bakıyorum ne olur ne olmaz diye
kalkarım emziririm altını değiştiririm bunda sorun yok da
gazını çıkaramıyorum yaa :s

bugün 11. gün canım rahim kasılmam hiç olmadı hiçde duymadım öyle bişey ama bi doktoruna sor istersen bana rahim toplayıcı ilaç verdi doktrorum bilmiyorum sen kullanıyormusun belki ondan olmamıştır ama ağrım sızım oldu tabiki

benden yaklaşık 10 kilo kadar gitti ilk etapta öylede kaldı şimdilik

göbeğim eskisi gibi hamile kalmadan önce olan çirkin ve yağlı göbüşüm kaldı yani e biraz sarkıklık çatlak matlak derken banada pek estetik görünmüyo

acele etmeyelim bakalım zamanla düzelicek sanırım heerşey

aynıyız demek ki :S bu anlattıklarını tıpatıp yaşıyoruz.. bi dünden önceki gece çok güzel uyudu, arada kıyak geçiyo sağolsun :))

ayrı odalarda mısınız? gazını nie cıkaramıyosun ki, keşke sen de nar yapsaydın ben gaz maz hiç uğraşmıyorum ben odasına aldığım çekyatta yatıyorum. ık dese uyanıyorum annelik böle bişeymiş öğreniyoruz..

yaa ben ne zaman doğurucam beeeeee :84: :84::84::95:
kız senin sonun da bafo ya benzicek galiba

Bijooo, bugün fasulye yedim bu gece uyku yok bize desene! tüh bea!

bu kadar meme istiyolarsa,sizin memelerin halini düşünemiyorum ben yara olmadımı,nasıl geçiriyosunuz acısını?
Sorma gripin, sağ memem yara oldu ama acıya dayana dayana veriyorum. lasinoh sürüyorum. rahatlatıyor ama sürmeyi unutunca acıyor gene.

Fairycim Allah bağışlasın.. sen debenim gibi normal doğurmuşsun ne güzel. kaç saat sancı çektin? ben 15 saat çektim ilk önce suyum geldiği için, öldüm öldüm dirildim ama doğunca geçti
kendimi hala rüyada gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…