2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınız bebeğim uyurken bir hatrınızı sorayım dedim. bizde gece 3 kere uyanıyoruz zaten ben saat kurup 2.5 saatte bir kalkıp besliyorum bazen meme bazen mama .. malesef geceleri emmeyş fazla tercih etmiyor cıyaklamaya baslıyor... kızlar dikişleri dokununca acıyan var mı benim cok olmamakla beraber biraz şiş gibi geliyor bana .. 10. günümde doktor dikişlerime bakmıştı gayet iyi demişti 2 gündür bir acıma var

canımmmmmmm çok çok çok sevinbdim ne güzel ya,Rabbim size sağlık ve güzel ömürler versin inşallah.böle kolay ve güzel doğum yapanları görünce teselli buluorum

canımmm cok sevndım hayırlı ugurlu olsun, sen de uykusuzlar kervanına katıldın desene öperım ıkınızı de..
cnm cok ayakta kaldıysan olabılır belkı, ekım annelerınde yazmıstı bı kadın 5. haftada evde temızlık yapılmıs acayıp agrısı olmus snr ıkı gun.. hemencecık ıyıleş işallah..

ya kızlar bu nişan nasıl geliyor birdenmi yoksa ben geliyorum diye işaret veriyormu?

canım doğum nişanı gelen biri ben varım ama şöle bişey var,bende de 1 hafta sonra doğum oldu.yani nişan geldi dişye hemen doğurmadım
nişan gelemden önce hiç sancım olmadı ama son 3 günü gayet enerjiktim,çamaşırımda baya baya bi ıslaklık hissettim bir de baktım ki kahverengi tonlarında böle yapış yapış sümüksü(baliyi andıran) böle toplamda avuç dolusu kadar falan bi akıntı

Selam kızlar,pek çok arkadaş doğum yapmış buralar da tenhalaşmış sanırım.Ben 26 ekimde doğum yaptım..Kızım da oğlum da iyi çok şükür..Sadeec oğlum 8 gün küvezde kaldı,solunum sıkıntısı olmuş,bir buçuk dakika geç doğdu.Önce kızım dünyaya geldi...Genel aneztezi ile sezeryan oldum..

Çok güzel bir duygu,ikiz olduğu için zor elbette ama güzel.Hergün 3,4 saat uyku idare edebiliyorum,anelik böyle bişey sanırım.Şikayet bile edemiyorsun.
Prop mesaj atmışsın dün,sağol merak etmişsiniz ama anlamışsınızdır sanırım..Sen de doğum yapmışsın okudum ama sezeryan mı oldun kız,Bebeğin sağlıklıysa gerisi boş amannnn..Aso,helin,hilal ,barays,......Doğum yapan yapana..Fınfık,iloş doğurdu mu ki..
Fırsat bulup gelemiyorum buraya ama aklımda herkes..Bebeğini kucağına alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum...Doğum yapacaklar da hayırlısı olsun....

doğuracağın zaman bir enerci gelirmiş diyorlar doğru mu o?
bir de doğuracağın gün mışıl mışıl uyursun çok rahat hissedersin kendini dedi arkadaşım
demek doğruymuş

teşekür ederim cevabın için her dakika kendimi kontrol etmekten artık yoruldum:96:demek belirtisiz gelebiliyor:44:

canim gözün aydin güle güle büyüt bebegini

kızlar geçmişi okumadım henüz ne zaman fırsatım olur onu da bilemiyorum...
06 kasım 2010 16:22 de normal doğum yaparak kızıma kavuştum...
muayeneye gittim 5cm açılmam vardı 10:45 de suni sancı verildi 16:22de doğum yaptım dikişlerim var ama çok şükür kızım kollarımda. darısı isteyenlerin başına inşallahh

bu küçük hanım da benim kızım...

ayyyyyyyyyyy kurban olsun ablasiiiii, masaallah ne tatli. çok sevindim ya insaallah bende hayirlisiyla dogum yaparimmm. hikayeni sabirsizlikla bekliyorummmm

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyy kurban olsun ablasiiiii, masaallah ne tatli. çok sevindim ya insaallah bende hayirlisiyla dogum yaparimmm. hikayeni sabirsizlikla bekliyorummmm

sağol canım bol bol dua ettim sizlere de :98:Allah kolaylıklar versinnnnnn, ilk fırsatta yazıcam hikayemi..

esracim gözün aydin masallah güzel kizina dogumun nasil oldu zorlandinmi darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…