eyvahh yandınBijooo, bugün fasulye yedim bu gece uyku yok bize desene! tüh bea!
yaa ben ne zaman doğurucam beeeeee :84: :84::84::95:
bendeeeee :84::84::84::84:[/QUOT
hiç güleceğim yoktu çok komiksiniz kızlar bende yarın kontrole gidicem bakalım bana ne diyeck dr. 38 haftalık oldum bugün birazda korkuyorum
selam kizlar..
5 kasim saat 18:32 de minik meleğim Tutku'yu kucağima aldim..
Tamamen normal yollarla (köy usulü diyorum ben buna) doğum yaptim Allaha şükürler olsun..
Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.
Bebeğim dünyaya alişmaya çalişiyor şimdilik..
Sık sık giremem artik saniyorum.
Çok duygu yüklüyüm çoooookkk
canımmm cok sevndım hayırlı ugurlu olsun, sen de uykusuzlar kervanına katıldın deseneselam kizlar..
Tamamen normal yollarla (köy usulü diyorum ben buna) doğum yaptim Allaha şükürler olsun..
cnm cok ayakta kaldıysan olabılır belkı, ekım annelerınde yazmıstı bı kadın 5. haftada evde temızlık yapılmıs acayıp agrısı olmus snr ıkı gun.. hemencecık ıyıleş işallah..kızlar nasılsınız bebeğim uyurken bir hatrınızı sorayım dedim. bizde gece 3 kere uyanıyoruz zaten ben saat kurup 2.5 saatte bir kalkıp besliyorum bazen meme bazen mama .. malesef geceleri emmeyş fazla tercih etmiyor cıyaklamaya baslıyor... kızlar dikişleri dokununca acıyan var mı benim cok olmamakla beraber biraz şiş gibi geliyor bana .. 10. günümde doktor dikişlerime bakmıştı gayet iyi demişti 2 gündür bir acıma var
bendeeeee :84::84::84::84:[/QUOT
hiç güleceğim yoktu çok komiksiniz kızlar bende yarın kontrole gidicem bakalım bana ne diyeck dr. 38 haftalık oldum bugün birazda korkuyorum
biz 39 u bitiriyoruz ondan sabirsizlaniyoruz :86:
bendeeeee :84::84::84::84:
ya kızlar bu nişan nasıl geliyor birdenmi yoksa ben geliyorum diye işaret veriyormu?
canım doğum nişanı gelen biri ben varım ama şöle bişey var,bende de 1 hafta sonra doğum oldu.yani nişan geldi dişye hemen doğurmadım
nişan gelemden önce hiç sancım olmadı ama son 3 günü gayet enerjiktim,çamaşırımda baya baya bi ıslaklık hissettim bir de baktım ki kahverengi tonlarında böle yapış yapış sümüksü(baliyi andıran) böle toplamda avuç dolusu kadar falan bi akıntı
canım doğum nişanı gelen biri ben varım ama şöle bişey var,bende de 1 hafta sonra doğum oldu.yani nişan geldi dişye hemen doğurmadım
nişan gelemden önce hiç sancım olmadı ama son 3 günü gayet enerjiktim,çamaşırımda baya baya bi ıslaklık hissettim bir de baktım ki kahverengi tonlarında böle yapış yapış sümüksü(baliyi andıran) böle toplamda avuç dolusu kadar falan bi akıntı
teşekür ederim cevabın için her dakika kendimi kontrol etmekten artık yoruldum:96:demek belirtisiz gelebiliyor:44:
selam kizlar..
kızlar geçmişi okumadım henüz ne zaman fırsatım olur onu da bilemiyorum...
06 kasım 2010 16:22 de normal doğum yaparak kızıma kavuştum...
muayeneye gittim 5cm açılmam vardı 10:45 de suni sancı verildi 16:22de doğum yaptım dikişlerim var ama çok şükür kızım kollarımda. darısı isteyenlerin başına inşallahh
bu küçük hanım da benim kızım...
ayyyyyyyyyyy kurban olsun ablasiiiii, masaallah ne tatli. çok sevindim ya insaallah bende hayirlisiyla dogum yaparimmm. hikayeni sabirsizlikla bekliyorummmm
kızlar geçmişi okumadım henüz ne zaman fırsatım olur onu da bilemiyorum...
06 kasım 2010 16:22 de normal doğum yaparak kızıma kavuştum...
muayeneye gittim 5cm açılmam vardı 10:45 de suni sancı verildi 16:22de doğum yaptım dikişlerim var ama çok şükür kızım kollarımda. darısı isteyenlerin başına inşallahh
bu küçük hanım da benim kızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?