kızlar geçmişi okumadım henüz ne zaman fırsatım olur onu da bilemiyorum...
06 kasım 2010 16:22 de normal doğum yaparak kızıma kavuştum...
muayeneye gittim 5cm açılmam vardı 10:45 de suni sancı verildi 16:22de doğum yaptım dikişlerim var ama çok şükür kızım kollarımda. darısı isteyenlerin başına inşallahh
bu küçük hanım da benim kızım...
bende dogurmak istıyorum:))))))))))))
sen kaç haftaliksin asenam?
benim başımda iki bebek var.işim çok zor kızlar.15 aylık bi oğlum daha var.daha oda bebk sayılır.daha iki hafta önce sütten kestim.doğumuma iki hafta kalıncaya kadar emzirdim.iyiki de emzirmişim.bi onu uyutuyorum bi diğerini.bi onun altını değiştiriyorum bi diğerini.inanın iki saatlik bi uykum bile olmuyo.ama tatlı bi uykusuzluk ve yorgunluk.sezeryan oldum.hiç yatmadım.büyük oğlum kıskanmaya başladı ve hatta hasta bile oldu.allah herkese kolaylık versin
ayyyyyyyyyyy kurban olsun ablasiiiii, masaallah ne tatli. çok sevindim ya insaallah bende hayirlisiyla dogum yaparimmm. hikayeni sabirsizlikla bekliyorummmm
asenam bı dur azıcık yaa.. bak benım yavrumu erkenden almak zorunda kaldık anca kendıne gelıo, 37den snr dogar laflarına bakma 39dan once gelmesınler yanı
kızlar geçmişi okumadım henüz ne zaman fırsatım olur onu da bilemiyorum...
06 kasım 2010 16:22 de normal doğum yaparak kızıma kavuştum...
muayeneye gittim 5cm açılmam vardı 10:45 de suni sancı verildi 16:22de doğum yaptım dikişlerim var ama çok şükür kızım kollarımda. darısı isteyenlerin başına inşallahh
bu küçük hanım da benim kızım...
yıkamadık hala gobek yolu beklıoruz düşsün diye..
su tabı kı vermıoz anacım ne suyu, gunde 1 öğün mamayı ya alıyo ya almıyo, mamayla beslenen bebeklere su verin diolar ann e sütünde gerek yok ki
benımde kafam karıştı açıkçası... veren de varmış.. vermeyende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?