2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah bağışlasın çok tatlı maşşallah

benim başımda iki bebek var.işim çok zor kızlar.15 aylık bi oğlum daha var.daha oda bebk sayılır.daha iki hafta önce sütten kestim.doğumuma iki hafta kalıncaya kadar emzirdim.iyiki de emzirmişim.bi onu uyutuyorum bi diğerini.bi onun altını değiştiriyorum bi diğerini.inanın iki saatlik bi uykum bile olmuyo.ama tatlı bi uykusuzluk ve yorgunluk.sezeryan oldum.hiç yatmadım.büyük oğlum kıskanmaya başladı ve hatta hasta bile oldu.allah herkese kolaylık versin

esra kızın çok güzel maşaAllah
Allah bağışlasın.... Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu bir ömür versin ikinize de inşaAllah
darısı başımıza.....

ay canım senin işin baya zor ya,allah kolaylık versin

maşallah doğuranlar arttı. esra dilemma fairy helin ve diğerleri maşallah yavrularınıza. darısı başımıza.
dilemma ayın 30unu beklememiş senin kuzular:))
esra kolay oldu mu doğumun. suni sancı nasıl zor mu?

Son düzenleme:
bu hafta okulda sınav var.. gidecegım sınava.. çok tuhaf olacak ama ne yapalım artık..

asenam bı dur azıcık yaa.. bak benım yavrumu erkenden almak zorunda kaldık anca kendıne gelıo, 37den snr dogar laflarına bakma 39dan once gelmesınler yanı

asenam bı dur azıcık yaa.. bak benım yavrumu erkenden almak zorunda kaldık anca kendıne gelıo, 37den snr dogar laflarına bakma 39dan once gelmesınler yanı

doktor 38 de gelır dedi.. tam da bayram ortası yanı.. normal istiyorum zaten.. gunum belırsız yanı...

yıkamadık hala gobek yolu beklıoruz düşsün diye..
su tabı kı vermıoz anacım ne suyu, gunde 1 öğün mamayı ya alıyo ya almıyo, mamayla beslenen bebeklere su verin diolar ann e sütünde gerek yok ki

esra hayırlı olsun. maşallah bebişin çooookk tatlı darısı başımaa. kaç kilo doğdu bu tatlı şey.

yıkamadık hala gobek yolu beklıoruz düşsün diye..
su tabı kı vermıoz anacım ne suyu, gunde 1 öğün mamayı ya alıyo ya almıyo, mamayla beslenen bebeklere su verin diolar ann e sütünde gerek yok ki

benımde kafam karıştı açıkçası... veren de varmış.. vermeyende...

benımde kafam karıştı açıkçası... veren de varmış.. vermeyende...

ee gerek yok ki verilmesine veren gerek olmadığı halde veriodur bi faydası yok, zararı oldugunu da sanmıyorum gerçi.. amaaaannnnn...

kızlar ben göğüs kalkanı ne güzel yazmıştım siz o ne ki bilmioruz öyle bişi yazmışsınız, bu işte göğüs kalkanı, fazla süt içine damlıo alıp onu ıcırebılıosun bebege bosa gıtemıs oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…