2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fınfık lan 2 gun mu kaldı dogumuna? bu arada Dora da dogurcaksın dımı? persembe cocuk doktorunda randevumuz var geleyım mı yanına ha orda olursun heralde sbh :)

hmmm
göğüs kalkanını listeme ekliyorum :)

ekle anacım o goğüs pedlerıne ne para dayanır, ne de o gıden sut gerı gelır.. sureklı degıstırmek gerekıo o pedlerı damlaya damlaya göl oluomuş o kdr sut bosa gıdıomuş gorunce cok uzuldum yavrumun rızkı cope gıdıo dıye

doğuracağın zaman bir enerci gelirmiş diyorlar doğru mu o?
bir de doğuracağın gün mışıl mışıl uyursun çok rahat hissedersin kendini dedi arkadaşım
demek doğruymuş

bende evet doğurcağım gün enerji vardı ama sancılarımın şiddeti ve açılmamın geç olması bütün enerjimi yok ettidoğumdan bi gün önce durduk yere hıçkırıklara boğuluodum resmen aşırı biş duyugusallık saramıştı beni(normal hamilelik duygusallığından hariç)

ayyy doğuracam da sütüm olacak mı acaba diye geçiyo içimden

hamileyken verdiğin süt öbür çocuğuna yaramaz diolar seninki nasıl aldı benim dayımın çocuğu hamile kaldığı günden sonraa istemedi süttü drlarda vermeyin diyolar zaten seninki ii almışş

ya bnm karnım aşağı inmeye başladı 2 gündür fark ediyorum göğsümün altında ayakalrı batıyordu şimdi 4-5 parmak boşluk var
bu iyi bişy mi onu bilmiyorummm :S

yazarkasa az ya da cok herkesın sutu gelıo bı sekılde merak etme, yetmezse mama da verırsın, ac kalcak degıl ya bebegın, gunde bı kere emzırsen bıle bebegıne fayda sonucta sütün olur mrk etme sen

ya bnm karnım aşağı inmeye başladı 2 gündür fark ediyorum göğsümün altında ayakalrı batıyordu şimdi 4-5 parmak boşluk var
bu iyi bişy mi onu bilmiyorummm :S

tabiki çok ii bişey çünkü bebeğin artık doğuma hazırlanıo,doğum kanalına doğru inmeye başlıo ne güzel.benim bebeğim inmeye ne zaman başlamıştı bilmiorum doktorum söylememişti heralde son gün falan inmeye başlamıştı benimki ve bu benim için çok kötü oldu çünkü son anlarda doğurcam artık 10 cm açıklık var ölcem nerdeyse ama bebek tam inmedi ve çıkamadı ıkınmamam rapmen((

yazarkasa az ya da cok herkesın sutu gelıo bı sekılde merak etme, yetmezse mama da verırsın, ac kalcak degıl ya bebegın, gunde bı kere emzırsen bıle bebegıne fayda sonucta sütün olur mrk etme sen

gögüs kalkanını nasıl kullanıorsun merak ettim emzirdikten sonramıı

sütüm olur inşaAllah da insan şimdi ne zman doğuracam ben die düşünüyor işte
doğuracam daaa sütüm olcak daaaa ooff off
melankoli oldum yine

40 haftayı beklemez di mi yaw
36da başladıysa inmeye 1-2 haftaya kucağımdaolur inşaAllah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…