gogus kalkanı guzelmiş.. :)))
bu hafta okulda sınav var.. gidecegım sınava.. çok tuhaf olacak ama ne yapalım artık..
hmmm
göğüs kalkanını listeme ekliyorum :)
doğuracağın zaman bir enerci gelirmiş diyorlar doğru mu o?
bir de doğuracağın gün mışıl mışıl uyursun çok rahat hissedersin kendini dedi arkadaşım
demek doğruymuş
sen doğum iznine çıkmadın mı ki? ne sınavı??
ekle anacım o goğüs pedlerıne ne para dayanır, ne de o gıden sut gerı gelır.. sureklı degıstırmek gerekıo o pedlerı damlaya damlaya göl oluomuş o kdr sut bosa gıdıomuş gorunce cok uzuldum yavrumun rızkı cope gıdıo dıye
benim başımda iki bebek var.işim çok zor kızlar.15 aylık bi oğlum daha var.daha oda bebk sayılır.daha iki hafta önce sütten kestim.doğumuma iki hafta kalıncaya kadar emzirdim.iyiki de emzirmişim.bi onu uyutuyorum bi diğerini.bi onun altını değiştiriyorum bi diğerini.inanın iki saatlik bi uykum bile olmuyo.ama tatlı bi uykusuzluk ve yorgunluk.sezeryan oldum.hiç yatmadım.büyük oğlum kıskanmaya başladı ve hatta hasta bile oldu.allah herkese kolaylık versin
bende evet doğurcağım gün enerji vardı ama sancılarımın şiddeti ve açılmamın geç olması bütün enerjimi yok ettidoğumdan bi gün önce durduk yere hıçkırıklara boğuluodum resmen aşırı biş duyugusallık saramıştı beni(normal hamilelik duygusallığından hariç)
evraklar eksik kalmiştı.. bırde donemı bıtırmek istıyorum.. tek ders kalsın istemedım...
sen kendin mi sınava gireceksin? ben de öğretmensin de görev var sandım.
evet ögrencı olarak... ayrıca çalişiyordum bıraktım hamile olunca
ya bnm karnım aşağı inmeye başladı 2 gündür fark ediyorum göğsümün altında ayakalrı batıyordu şimdi 4-5 parmak boşluk var
bu iyi bişy mi onu bilmiyorummm :S
kızlar geçmişi okumadım henüz ne zaman fırsatım olur onu da bilemiyorum...
06 kasım 2010 16:22 de normal doğum yaparak kızıma kavuştum...
muayeneye gittim 5cm açılmam vardı 10:45 de suni sancı verildi 16:22de doğum yaptım dikişlerim var ama çok şükür kızım kollarımda. darısı isteyenlerin başına inşallahh
bu küçük hanım da benim kızım...
[/QUOT
kızlarr iyi akşamlarr bayadır paylaşımlara katılamıyorum koşuşturuyoruzz son hazırlıklarımızı tamamladık şakak 3 heyacan arttı :) esracım maşallah bebişine hayırlı olsun, fairy arkadaşım seninde bebeğine maşallah melike arkadaşımızda doğum yapmışş bebişlerin hepsi çok tatlı hepsine kocaman maşallah, hayırlı olsun melikecimm:)
Başka planlı doğum yapacak varmı fıkfık salı günü ben çarşamba başka var mıı günü belli olan?
yazarkasa az ya da cok herkesın sutu gelıo bı sekılde merak etme, yetmezse mama da verırsın, ac kalcak degıl ya bebegın, gunde bı kere emzırsen bıle bebegıne fayda sonucta sütün olur mrk etme sen
yazarkasa az ya da cok herkesın sutu gelıo bı sekılde merak etme, yetmezse mama da verırsın, ac kalcak degıl ya bebegın, gunde bı kere emzırsen bıle bebegıne fayda sonucta sütün olur mrk etme sen
tabiki çok ii bişey çünkü bebeğin artık doğuma hazırlanıo,doğum kanalına doğru inmeye başlıo ne güzel.benim bebeğim inmeye ne zaman başlamıştı bilmiorum doktorum söylememişti heralde son gün falan inmeye başlamıştı benimki ve bu benim için çok kötü oldu çünkü son anlarda doğurcam artık 10 cm açıklık var ölcem nerdeyse ama bebek tam inmedi ve çıkamadı ıkınmamam rapmen((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?