2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gögüs kalkanını nasıl kullanıorsun merak ettim emzirdikten sonramıı

yok hep göğüste kalıyo yatarken , emzirirken, otururken fln, damla damla akıo birikiyo içine, mesela bı memeyı verırken dıgerınden bayag sut gelıo ve bosa gıdıodu onlar sımdı kalkanda bırıkıyo ıste, 2 saatte bır fln bı bıberona boşaltıorum içindeki sütü, azıcık azıcık bırıkıyo ıste, camın onunde tutuyorum bozulmuo, daha cok gelınce dolaba kaldırıp saklıcam sımdılık az gelıo toplamda 10-20 cc fln gelıo bı emzırme sonrası onu da ıcırıyorum ıyıce karnı doymus oluyo

Selam kızlar 5 Kasım sabah saat 04:45'te normal doğumla kızım Ilgım dünyaya gözlerini açtı. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Allaha şükürler olsun şimdi kucağımda minik kuzucuğum.

erkenden kanala gırmesı de cok ıyı bişi degil, ben de onu yasadım :S oğlum kanala gırmemıs olsaydı yıne sezeryan olsam bıle 2 hafta sonra olucaktım ama kafayı tamamen soktuu ıcın acılen gırmek zorunda kaldı.. vakıtlerınde gelsınler işallah..

hım çok güzel bişimmiş o zaman bilgilendirdiğin için tşkkk bence en gerekli şey bu

gözün aydın

Rabbim hayırlı bir ömür versin kızına inşaAlah
sağlıkla sıhhatle uzun bir ömür geçirirsiniz beraber inşaAllahhh
normal doğum yaptığın için de seni tebrik ediyorum ..
darısı başımıza artık...

şu ana kadar en çok işe yarayan şey bu oldu, ıkıncı de ana kucagı..

bende aldım herkes senin gibi düşünüyorr birçok arkadaşımda çok memnun kaldılarr süt boşa gitmiyormuş bişi sorcam prop bavula kaç tane hastane çıkışı koydun hepsini kullandın mı üç tane az mı yeterli mi?

saol prop moral verdin yaw ben beklemiyorum 1-2 hafta daha yaa
ama otururken daha rahatım artık böğrüme batmıyor o iyi oldu :)

allah bagışlası canım... ne guzel..

ya bu kadar sıkmı uyanıp acıkıyo bu oburlar gerçekten? yani 2-3 saat uyumuyolarmı? Hep mememi istiyolar?

valla korkutmak gibi olmasında benimkki genelde az uyuyor....bazen 2.5 saat uyuyor....oda banyo yapınca...işiyor üstüne kadar.....bez bağlamayı beceremiyorum sanırım...göbeği düştükten sonra biraz kanadı bende yukarı kadar çekemiyorum bezi...şimdi üstünü ıslatmış...komple soyup popoyu yıkadık....sabah banyo yapmıştı aslında....ama pişik olmasın diye günde bir kaç kez popo yıkanıyor......
meme meme meme......emmesede memede uyuyo benimki.....:) iilk günler kapatmayı unutuyordum ben...

bana gülücük atıcağı günleri bekliyorum sabırsızlıkla....

iki tane 10lu takım koydum hemen hemen hepsını kullandım yeterlı geldi.. ama bızım hastanede alt degıstırme fln işlerini biz yapmadık bebegı goturup halledıp getırdıler hep, belkı ben yapsaydım daha cok kıyafet batardı ..

oğlum zortladı, hadı ıyı geceler herkese.. daha dogrusu hamılelere ıyı geceler, yenı annelere de iyi talimler allah kolaylık versin..

sağol cnm:) ben şimdilik üç takım koydum zaten ertesi günü çıkıyorsun hastaneden yeterli olur sanırım :)

kayınvalidemler yoldalar geliyorlar ben bütün işlerimi hallettim bugün, hiç iş güç kalmadı yataklarını bile hazırladım uzun yoldan geliyorlar gelince uyurlar yemeklerimide yaptım bugünden hazırladım herşeyi :)

yazarkasa bakalım hangımız önce doguracak... aynı sayılır gunler..

ben hep diyorum bayramda gelsin oğlum 38de 39da kucağıma almayı çok istiyorum
inşaAllah uzatmaları beklemem 40a 41e sarkmasın istiyorum ben bayramda kayınvalideme gidices eşim dönecek ben kalıcam orda bekleyecem doğumu kendi ailem de çok uzakta o yüzden çok beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…