gögüs kalkanını nasıl kullanıorsun merak ettim emzirdikten sonramıı
yok hep göğüste kalıyo yatarken , emzirirken, otururken fln, damla damla akıo birikiyo içine, mesela bı memeyı verırken dıgerınden bayag sut gelıo ve bosa gıdıodu onlar sımdı kalkanda bırıkıyo ıste, 2 saatte bır fln bı bıberona boşaltıorum içindeki sütü, azıcık azıcık bırıkıyo ıste, camın onunde tutuyorum bozulmuo, daha cok gelınce dolaba kaldırıp saklıcam sımdılık az gelıo toplamda 10-20 cc fln gelıo bı emzırme sonrası onu da ıcırıyorum ıyıce karnı doymus oluyo
Selam kızlar 5 Kasım sabah saat 04:45'te normal doğumla kızım Ilgım dünyaya gözlerini açtı. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Allaha şükürler olsun şimdi kucağımda minik kuzucuğum.
Selam kızlar 5 Kasım sabah saat 04:45'te normal doğumla kızım Ilgım dünyaya gözlerini açtı. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Allaha şükürler olsun şimdi kucağımda minik kuzucuğum.
hım çok güzel bişimmiş o zaman bilgilendirdiğin için tşkkk bence en gerekli şey bu
şu ana kadar en çok işe yarayan şey bu oldu, ıkıncı de ana kucagı..
erkenden kanala gırmesı de cok ıyı bişi degil, ben de onu yasadım :S oğlum kanala gırmemıs olsaydı yıne sezeryan olsam bıle 2 hafta sonra olucaktım ama kafayı tamamen soktuu ıcın acılen gırmek zorunda kaldı.. vakıtlerınde gelsınler işallah..
ya bu kadar sıkmı uyanıp acıkıyo bu oburlar gerçekten? yani 2-3 saat uyumuyolarmı? Hep mememi istiyolar?
bende aldım herkes senin gibi düşünüyorr birçok arkadaşımda çok memnun kaldılarr süt boşa gitmiyormuş bişi sorcam prop bavula kaç tane hastane çıkışı koydun hepsini kullandın mı üç tane az mı yeterli mi?
iki tane 10lu takım koydum hemen hemen hepsını kullandım yeterlı geldi.. ama bızım hastanede alt degıstırme fln işlerini biz yapmadık bebegı goturup halledıp getırdıler hep, belkı ben yapsaydım daha cok kıyafet batardı ..
yazarkasa bakalım hangımız önce doguracak... aynı sayılır gunler..
normal dogum yapanlar kanama ne kadar oluyor.. çok mu oluyor. dogumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?