2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah yardımcın olsun canım asenamla aynısınız o zamann gününde sağlıklı gelsinler inşallah ..

zeyn77 canım bizimkiler niye gelmiyor.her gün ha bu gün ha yarın diye diye geldik bu zamana kadar.

ay hic sorma tatlim bende biranönce gelsin istiyorum ama tik yok 10gün önce rahim 1cm acilmis dedi doktorum erken gelir dedim ama nerde persembe randevum var bakalim nediycek doktor

canim gözün aydin masallah size

ay hic sorma tatlim bende biranönce gelsin istiyorum ama tik yok 10gün önce rahim 1cm acilmis dedi doktorum erken gelir dedim ama nerde persembe randevum var bakalim nediycek doktor

taaaa perşembeyemi gidecen çok varmış ya daha.bende cuma günü kasılmayla gittim hast.muayene ettiler açılmam yoktu sanırım halada yok.senin nişan geldimi peki?

Son düzenleme:
40 haftayı beklemez di mi yaw
36da başladıysa inmeye 1-2 haftaya kucağımdaolur inşaAllah yaa

inşallah canım gönlüne göre olur,inşallah en hayırlı ve güzel zmanda olur.bebeğin inşallah kendini hazır hissettiğinde gelir dünyaya,çünkü beni,mki ceee yaptı döndü sonra sezeryan oldum mecburen

taaaa perşembeyemi gidecen çok varmış ya daha.bende cuma günü kasılmayla gittim hast.muayene ettiler açılmam yoktu sanırım halada yok.senin nişan geldimi peki?

evet canim persembe gidicem nisan yokta iki kere kahveregi lekelenmem oldu bekliyorum öylece

ben de şu an kendi annemlerdeyim eşim cuma günü gelcek 10 gün burda olcak , o burdayken dogurmak ıstıyorum yani bayramda. kendi ailem de olsa eşim burdayken dogum olsun istiyorum. sonra 2 hafta daha kalıp eşimle evımıze donmek ıstıyorum. ne çokkk şey istiyorumm inşallah olur :)) sen de ben de daha nice bayramda dogurmak ısteyenler de saglık bır sekılde bayramda dogururlar inşallah:)))

yarın kuaföre gidip ağda işimi halledicem, bir kaç gun sonra ancak kendıme gelırım o arada da 37. haftamı bıtırmıs olurum. dogum olsun diye ööööyyyyleee beklerim artık:))

aamiinnn
kendi ailenin yanında da olsan insan son zamanlar ağırlaşıyor o haliyle de bi tek kocasına naz yapabiliyor. ben bi de çekinirim kayınvalidemlerde tek başıma olcam...
Rabbim yardımcımız olsun ne diimmm
herkesin gönlüne göre olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…