ben hep diyorum bayramda gelsin oğlum 38de 39da kucağıma almayı çok istiyorum
inşaAllah uzatmaları beklemem 40a 41e sarkmasın istiyorum ben bayramda kayınvalideme gidices eşim dönecek ben kalıcam orda bekleyecem doğumu kendi ailem de çok uzakta o yüzden çok beklemek istemiyorum
asenacım senin ne kadar var?
allah yardımcın olsun canım asenamla aynısınız o zamann gününde sağlıklı gelsinler inşallah ..
zeyn77 canım bizimkiler niye gelmiyor.her gün ha bu gün ha yarın diye diye geldik bu zamana kadar.
Selam kızlar 5 Kasım sabah saat 04:45'te normal doğumla kızım Ilgım dünyaya gözlerini açtı. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Allaha şükürler olsun şimdi kucağımda minik kuzucuğum.
ay hic sorma tatlim bende biranönce gelsin istiyorum ama tik yok 10gün önce rahim 1cm acilmis dedi doktorum erken gelir dedim ama nerde persembe randevum var bakalim nediycek doktor
taaaa perşembeyemi gidecen çok varmış ya daha.bende cuma günü kasılmayla gittim hast.muayene ettiler açılmam yoktu sanırım halada yok.senin nişan geldimi peki?
bende ayni durumdayim ne açilma var ne bisi. randevumda teee cuma gunu.
40 haftayı beklemez di mi yaw
36da başladıysa inmeye 1-2 haftaya kucağımdaolur inşaAllah yaa
taaaa perşembeyemi gidecen çok varmış ya daha.bende cuma günü kasılmayla gittim hast.muayene ettiler açılmam yoktu sanırım halada yok.senin nişan geldimi peki?
evet canim persembe gidicem nisan yokta iki kere kahveregi lekelenmem oldu bekliyorum öylece
işallah perşembeye kadar doğar oğluşun
inşallah canım gönlüne göre olur,inşallah en hayırlı ve güzel zmanda olur.bebeğin inşallah kendini hazır hissettiğinde gelir dünyaya,çünkü beni,mki ceee yaptı döndü sonra sezeryan oldum mecburen
ben hep diyorum bayramda gelsin oğlum 38de 39da kucağıma almayı çok istiyorum
inşaAllah uzatmaları beklemem 40a 41e sarkmasın istiyorum ben bayramda kayınvalideme gidices eşim dönecek ben kalıcam orda bekleyecem doğumu kendi ailem de çok uzakta o yüzden çok beklemek istemiyorum
ben de şu an kendi annemlerdeyim eşim cuma günü gelcek 10 gün burda olcak , o burdayken dogurmak ıstıyorum yani bayramda. kendi ailem de olsa eşim burdayken dogum olsun istiyorum. sonra 2 hafta daha kalıp eşimle evımıze donmek ıstıyorum. ne çokkk şey istiyorumm inşallah olur :)) sen de ben de daha nice bayramda dogurmak ısteyenler de saglık bır sekılde bayramda dogururlar inşallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?