aamiinnn
kendi ailenin yanında da olsan insan son zamanlar ağırlaşıyor o haliyle de bi tek kocasına naz yapabiliyor. ben bi de çekinirim kayınvalidemlerde tek başıma olcam...
Rabbim yardımcımız olsun ne diimmm
herkesin gönlüne göre olsun..
sağol canım darısı başına inşallah, 7 cm açılmaya kadar hiç hissetmedim ama ondan sonrasını hissettim. ıkınırken karnıma bastırdılar o anda zorlandım.. kızım çıktıktan sonrası mükemmeldi onca sancıya dğer diyorsun..esracim gözün aydin masallah güzel kizina dogumun nasil oldu zorlandinmi darisi basimiza
az kaldı canım zamanını bilir yavrun..bende dogurmak istiyorum:95::95::95::84::84::84:
Amin cnm Allah razı olsun..esra allah analı babalı büyütsün,maşallah prensesine
Amin cnm sağolasın..allah bağışlasın çok tatlı maşşallah
Aminnnn Allah herkezi n yavrusunu bağışlasın...esra maşallah çok tatlı...... allah bagışlasın....
sabırrr :) zamanını çok iyi biliyor yavrularımız...bende dogurmak istıyorum:))))))))))))
Sağol cnm Allah razı olsun... cümlemize inşallahhesra kızın çok güzel maşaAllah
Allah bağışlasın.... Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu bir ömür versin ikinize de inşaAllah
darısı başımıza.....
suni sancı yerine sancıyı evde çekmek daha mantıklı.. doktor eve gitsende sabaha kalmaz dedi ben de suni sancıyı kabul ettim.. yoksa evde beklerdim yani....maşallah doğuranlar arttı. esra dilemma fairy helin ve diğerleri maşallah yavrularınıza. darısı başımıza.
dilemma ayın 30unu beklememiş senin kuzular:))
esra kolay oldu mu doğumun. suni sancı nasıl zor mu?
Sağol canım, cümlemizi inşallahh... doktor bile ne zaman geldin açılman oldu da doğurdun anlamadım diyor :))Esracım maşallah, allah nazarlardan saklasın.. çok sevindim böyle kısa sürede doğum yapıp kurtulmana maşallah cnm
sağol cnm, Aminnnnnnesra hayırlı olsun. maşallah bebişin çooookk tatlı darısı başımaa. kaç kilo doğdu bu tatlı şey.
sağol cnm teşekkür ederim...kızlarr iyi akşamlarr bayadır paylaşımlara katılamıyorum koşuşturuyoruzz son hazırlıklarımızı tamamladık şakak 3 heyacan arttı :) esracım maşallah bebişine hayırlı olsun, fairy arkadaşım seninde bebeğine maşallah melike arkadaşımızda doğum yapmışş bebişlerin hepsi çok tatlı hepsine kocaman maşallah, hayırlı olsun melikecimm:)
Başka planlı doğum yapacak varmı fıkfık salı günü ben çarşamba başka var mıı günü belli olan?
Maaşallah subhanallahhh Allah analı babaşı sağlıklı hzuurlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallahhSelam kızlar 5 Kasım sabah saat 04:45'te normal doğumla kızım Ilgım dünyaya gözlerini açtı. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Allaha şükürler olsun şimdi kucağımda minik kuzucuğum.
ilk gün fazlaydı şimdi daha az normal adet kanamamdan fazla ama...normal dogum yapanlar kanama ne kadar oluyor.. çok mu oluyor. dogumdan sonra
Sağol cnm Aminnn inşallahhesra bebeğin çok tatlıdarısı başımıza inşallah Sertur gözünaydın sende kavuşmuşsun bebeğine ne güzel
teşekkür ederim cnm hayırlı zamanda sizlerde kavuşursunuz inşallahhhhmerhaba kızlar bir gün girmedim üç tane normal doğum olmuş maşallahh yaaadarısı bizim başımıza...
fairylike,esra,sertur maşallah bebişlerinize tebrik ediyorum kızlar sizi allah sağlıkla,sevgiyle büyütmek nasip etsin,doğum hikayelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...
Maaşalahhhh subhanallahhhh Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...slm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
Aminnn canım benimki de öyle valla daha yeni 1uyudu canım çıktı, 1 saat bile uyumadım doğru düzgün... sütüm de gelmiyor henüz boş boş emiyor.. bugün doktora gidicez işitme testi ve sarılık testi yaptırıcaz...Aksam ezanindan beri ayaktayiz, toplamda 2 saat uyumamistir herlde gebermek uzereyim..allahim sen yardim et
Amin cnm cümlemizinkine inşallahhfairylike,esra,sertur,prenses_35 Allah bebeklerinize sağlıklı, hayırlı, güzel ömürler versin.
prophetic Allah yardımcın olsun canım, inşallah uyur miniğin.
herkese günaydınnn
ben bugün doğuma gidiyorum 12de alacaklar sanırım 9da hastaneye gideceğiz
sizden oğlum ve benim için dua istiyorum...
son yazıdan gördüm sakın bebişleri fön makinasına alıştırmayınen çok radyasyon saç kurutma makinasındaymış...
canım fön makinesi veya musluk sesinde rahatlıyorlarmış diye okumuştum ama bir dene istersen. bir de Buziki Orhan Osman ın müziklerinde bebek kolayca uyuyormuş ama ben internetten bulamadım.
herkese merhaba
4 kasım günü suyum geldi acil olarak 1 saat içinde doğuma aldılar. kızım daha fazla beklemedi. sağlığımız iyi ama hiç de kolay değilmiş, daha toparlayamadım. geçmişi okuyamadığım gibi sanırım bir süre bakamayabilirim de. bunları da kısa kısa yazayım dedim.
melis 2800 g, 47 cm 36+3te epidural sezeryanla doğdu.
başka doğum yapanlar varsa herkese gözünüz aydın diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?