2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esra bebeğin çok tatlı darısı başımıza inşallah Sertur gözünaydın sende kavuşmuşsun bebeğine ne güzel

ağırlaştım bir de gerginim hep bi mutsuzluk halidir gidiyo. eşim yanımdayken daha iyi hissediyorum.
kayınvalıden inşallah destek olur sana. benım kayınvalıdem de telefondan beri diyoki annenler torunuma iyi baksınlar diyo beni düşünen yok yani yada ben cok alınganım bugunlerde:( senınkı de en kotu ıhtımal torunu ıcın rahat etmenı saglar heralde . hayırlısı olsun hepimiz için :))

merhaba kızlar bir gün girmedim üç tane normal doğum olmuş maşallahh yaaadarısı bizim başımıza...

fairylike,esra,sertur maşallah bebişlerinize tebrik ediyorum kızlar sizi allah sağlıkla,sevgiyle büyütmek nasip etsin,doğum hikayelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...

fairylike nasıl sabırsızlanıyordun hala doğurmadım diye ne zaman bende doğurdum diye haber vericem size diyordun bak o gün geldi işte,gözünaydın canım...

slm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...

fairylike,esra,sertur,prenses_35 Allah bebeklerinize sağlıklı, hayırlı, güzel ömürler versin.

prophetic Allah yardımcın olsun canım, inşallah uyur miniğin.

esracim gözün aydin masallah güzel kizina dogumun nasil oldu zorlandinmi darisi basimiza
sağol canım darısı başına inşallah, 7 cm açılmaya kadar hiç hissetmedim ama ondan sonrasını hissettim. ıkınırken karnıma bastırdılar o anda zorlandım.. kızım çıktıktan sonrası mükemmeldi onca sancıya dğer diyorsun..

bende dogurmak istiyorum:95::95::95::84::84::84:
az kaldı canım zamanını bilir yavrun..

esra allah analı babalı büyütsün,maşallah prensesine
Amin cnm Allah razı olsun..

allah bağışlasın çok tatlı maşşallah
Amin cnm sağolasın..

esra maşallah çok tatlı...... allah bagışlasın....
Aminnnn Allah herkezi n yavrusunu bağışlasın...

bende dogurmak istıyorum:))))))))))))
sabırrr :) zamanını çok iyi biliyor yavrularımız...

esra kızın çok güzel maşaAllah
Allah bağışlasın.... Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu bir ömür versin ikinize de inşaAllah
darısı başımıza.....
Sağol cnm Allah razı olsun... cümlemize inşallahh

suni sancı yerine sancıyı evde çekmek daha mantıklı.. doktor eve gitsende sabaha kalmaz dedi ben de suni sancıyı kabul ettim.. yoksa evde beklerdim yani....

Esracım maşallah, allah nazarlardan saklasın.. çok sevindim böyle kısa sürede doğum yapıp kurtulmana maşallah cnm
Sağol canım, cümlemizi inşallahh... doktor bile ne zaman geldin açılman oldu da doğurdun anlamadım diyor :))

esra hayırlı olsun. maşallah bebişin çooookk tatlı darısı başımaa. kaç kilo doğdu bu tatlı şey.
sağol cnm, Aminnnnnn
49cm 2960 doğdu ultrasonda 3300 çıkmıştı...

sağol cnm teşekkür ederim...

Maaşallah subhanallahhh Allah analı babaşı sağlıklı hzuurlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallahh

normal dogum yapanlar kanama ne kadar oluyor.. çok mu oluyor. dogumdan sonra
ilk gün fazlaydı şimdi daha az normal adet kanamamdan fazla ama...

esra bebeğin çok tatlı darısı başımıza inşallah Sertur gözünaydın sende kavuşmuşsun bebeğine ne güzel
Sağol cnm Aminnn inşallahh

teşekkür ederim cnm hayırlı zamanda sizlerde kavuşursunuz inşallahhhh

slm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
Maaşalahhhh subhanallahhhh Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Aksam ezanindan beri ayaktayiz, toplamda 2 saat uyumamistir herlde gebermek uzereyim..allahim sen yardim et
Aminnn canım benimki de öyle valla daha yeni 1uyudu canım çıktı, 1 saat bile uyumadım doğru düzgün... sütüm de gelmiyor henüz boş boş emiyor.. bugün doktora gidicez işitme testi ve sarılık testi yaptırıcaz...

fairylike,esra,sertur,prenses_35 Allah bebeklerinize sağlıklı, hayırlı, güzel ömürler versin.

prophetic Allah yardımcın olsun canım, inşallah uyur miniğin.
Amin cnm cümlemizinkine inşallahh

kuzum hazır uyuyorken ben de kestireyim birazcık..
bu arada kucağımda uyumaya bayılıyor dalana kadar bekletiyorum kucağımda napıyım..

kucağına almak için o kadar bekledin annesi, o da seni özlemiş demek ki, ne güzel uyusun kucağında şeker

Benimkide butun gece kucagimda uyudu yerine koyunca aglmaya basladi ama artik kucagimda tutamiyorum basim dusuo uykusuzluktan napcami sasirdim hala uyumadi : s

canım fön makinesi veya musluk sesinde rahatlıyorlarmış diye okumuştum ama bir dene istersen. bir de Buziki Orhan Osman ın müziklerinde bebek kolayca uyuyormuş ama ben internetten bulamadım.

herkese günaydınnn
ben bugün doğuma gidiyorum 12de alacaklar sanırım 9da hastaneye gideceğiz
sizden oğlum ve benim için dua istiyorum...

son yazıdan gördüm sakın bebişleri fön makinasına alıştırmayınen çok radyasyon saç kurutma makinasındaymış...

tamam canım ben sadece okumuştum bir yerde , çok ağlayınca susuyorlarmış diye, yanlış bir şey söylediysem affola.

Allah yardımcın olsun, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

sağolun kızlar darısı bekleyenlerın başına çok başka bi duyguymuş benımde sutum gelmıyo çok zor oluyo mamayla idare ediyoruz artık ama bebişim acıkınca bende sütümü veremeyınce içim kahroluyo...

canım fön makinesi veya musluk sesinde rahatlıyorlarmış diye okumuştum ama bir dene istersen. bir de Buziki Orhan Osman ın müziklerinde bebek kolayca uyuyormuş ama ben internetten bulamadım.

canım aynısını dün denedim fön makinasını hemen sustu ama radyosyon yaydığını bilmiyordum bi daha denemem ama çok ağlayınca da insanın içi acıyo... sütüm gelse biran once yaa

herkese merhaba
4 kasım günü suyum geldi acil olarak 1 saat içinde doğuma aldılar. kızım daha fazla beklemedi. sağlığımız iyi ama hiç de kolay değilmiş, daha toparlayamadım. geçmişi okuyamadığım gibi sanırım bir süre bakamayabilirim de. bunları da kısa kısa yazayım dedim.
melis 2800 g, 47 cm 36+3te epidural sezeryanla doğdu.
başka doğum yapanlar varsa herkese gözünüz aydın diyorum...

canım hem geçmiş olsun hem allah analı bablı buyutsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…