2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
masallah canim güle güle büyüt bebegini
Aksam ezanindan beri ayaktayiz, toplamda 2 saat uyumamistir herlde gebermek uzereyim..allahim sen yardim et
kiyamam propcum ama senin oglanin durmayacagi belliydi dimi hemsireler bile cok hareketli demislerdi sana allah kolaylik versin canim
kuzum hazır uyuyorken ben de kestireyim birazcık..
bu arada kucağımda uyumaya bayılıyor dalana kadar bekletiyorum kucağımda napıyım..
ay esracim o mis kokuluya sarilip yatmasi nasil güzel olur benim icinde kokla tatli kizini
canim allah yardimcin olsun hayirlisiyla kavusursun insallah bebegine

canim gözün aydin masallah kizina

bu arada herkese günaydin bugün 39.haftama girdim nezaman dogcak benim sipam acaba:87:

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun

Allah yardimcin olsun canim, insaallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini saglikli birsekilde.

esracım çok tatlı maşallah kızına geçmiş olsun kurtuldun sende

gözün aydın cnmm normal doğumlar artıyo ne güzell
allah yardımcın olsun alışırsın bez bağlamayada şimdi bağlarken ağladığı için panik yapıyosundur bende bana gülücük atıcağı günü dört gözle bekliyorum ama hala yabancı gibi bakıyo suratımıza ama başkası kucağına alınca kayınvaldem eltim filan gözümün içine bakıyo onların kucağından bırakma beni der gibi anlıyo yabancı kucağı oğluşum
slm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
gözün aydın cnmm

günaydın kızlar doktordan geliyorum 11 kasım perşembe günü sezeryan oluyorum bebeğin kendisi ineceğine eşi aşağıya inmeye başlamış yine doktor bugün bile alsak olur dedi ama ben hiç kendimi hazır hissetmedim ggörümcem falan gelecek hem ankaradan bana o bakacaktı bakalım inş.perşembeye kadar kanama falan olmaz..bu arada esra da doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun ESRAcım Allah analı babalı büyütsün başka doğum yapan oldu mu haftasonu bilmiyorum geçmişe bakamadım hiç..

esra, prenses,linden hayırlı oolsun bebişlerinizz ne güzel aldınız yavrularınızı kucaklarınıza bn hala bekleyenlerdenimmm

MAŞŞALLLLAAAAH BEBİŞİME Esracım çok gzel bir bebek getirmişsin dünyaya, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Allah nasip ederse yarın sabah bende kızımı kucagıma almış olacağım bu saatlerde.

Günaydın akadaşlaar:80:

dün aklıma geldin,ne zamandaır görünmüyo diye,noldu acaba diye,demek doğurdun
Sen, yazarkasa ve beni geçtin ,allah analı babalı büyütsün Lindencim,gözünaydın.Maşallah kızına

Son düzenleme:

maşallah canım benim hayırlı olsun bebişine sağlık ve güzel ömürler versin Rabbim

hadi gözün aydın linden kavuştun yawruşuna
kızına maşaAllah diyeyim önce nazar boncuğumu da takayım
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli huzurlu uuuzuuunn bir ömür versin ikinize de beraber..
en yakın zamanda topalrnırsın inşaAllah...
bakalım hangimizönce doğuracak diyordun biraz erken oldu yaw seninki bizimki 38e kadar bekler inşaAllah...
hadi gripin ikimiz kaldık iyi olan kazansın

ya bnm kyaınvalidem de fazla iyidir. evlilik yıldönümümüzde kocamı arayı kızı yemeğe gçtür diyecek kadar ince düşünür. gidince bana iş yaptırmaz hatta bayramda kocama evi süpürtüp bana hiç iş yaptırmamıştı.

ama öyle yapınca ben daha çok kasıyorum işte :26:

slm kızlar,kasım da baya uğurlu oldu ya herkes patır patır dığuruyo maşallah,hem ne güzel bebişlerimiz de ufak tefek şeyler dışında hep çok sağlıklılar,Rabbim acılarını göstermesin asla..
bebişimin popişini özgür bıraktım muşamba ve havlu serdim üstünde uzanıo sere serpe:) erkek çocuklar biraz yaramaz oluomuş ya,bezini çıakrınca çok güzel yapıo çişini:) şu ana kadar 3 defa mok 2 defa midik yaptı altı açılınca:) bence bez alcaklar fazla masrafa girmesinler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…