masallah canim güle güle büyüt bebeginislm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
kiyamam propcum ama senin oglanin durmayacagi belliydi dimi hemsireler bile cok hareketli demislerdi sana allah kolaylik versin canimAksam ezanindan beri ayaktayiz, toplamda 2 saat uyumamistir herlde gebermek uzereyim..allahim sen yardim et
ay esracim o mis kokuluya sarilip yatmasi nasil güzel olur benim icinde kokla tatli kizinikuzum hazır uyuyorken ben de kestireyim birazcık..
bu arada kucağımda uyumaya bayılıyor dalana kadar bekletiyorum kucağımda napıyım..
canim allah yardimcin olsun hayirlisiyla kavusursun insallah bebegineherkese günaydınnn
ben bugün doğuma gidiyorum 12de alacaklar sanırım 9da hastaneye gideceğiz
sizden oğlum ve benim için dua istiyorum...
son yazıdan gördüm sakın bebişleri fön makinasına alıştırmayınen çok radyasyon saç kurutma makinasındaymış...
herkese merhaba
4 kasım günü suyum geldi acil olarak 1 saat içinde doğuma aldılar. kızım daha fazla beklemedi. sağlığımız iyi ama hiç de kolay değilmiş, daha toparlayamadım. geçmişi okuyamadığım gibi sanırım bir süre bakamayabilirim de. bunları da kısa kısa yazayım dedim.
melis 2800 g, 47 cm 36+3te epidural sezeryanla doğdu.
başka doğum yapanlar varsa herkese gözünüz aydın diyorum...
bu arada herkese günaydin bugün 39.haftama girdimnezaman dogcak benim sipam acaba:87:
herkese merhaba
4 kasım günü suyum geldi acil olarak 1 saat içinde doğuma aldılar. kızım daha fazla beklemedi. sağlığımız iyi ama hiç de kolay değilmiş, daha toparlayamadım. geçmişi okuyamadığım gibi sanırım bir süre bakamayabilirim de. bunları da kısa kısa yazayım dedim.
herkese günaydınnn
ben bugün doğuma gidiyorum 12de alacaklar sanırım 9da hastaneye gideceğiz
sizden oğlum ve benim için dua istiyorum...
son yazıdan gördüm sakın bebişleri fön makinasına alıştırmayınen çok radyasyon saç kurutma makinasındaymış...
kızlar geçmişi okumadım henüz ne zaman fırsatım olur onu da bilemiyorum...
06 kasım 2010 16:22 de normal doğum yaparak kızıma kavuştum...
muayeneye gittim 5cm açılmam vardı 10:45 de suni sancı verildi 16:22de doğum yaptım dikişlerim var ama çok şükür kızım kollarımda. darısı isteyenlerin başına inşallahh
bu küçük hanım da benim kızım...
gözün aydın cnmm normal doğumlar artıyo ne güzellSelam kızlar 5 Kasım sabah saat 04:45'te normal doğumla kızım Ilgım dünyaya gözlerini açtı. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Allaha şükürler olsun şimdi kucağımda minik kuzucuğum.
allah yardımcın olsun alışırsın bez bağlamayada şimdi bağlarken ağladığı için panik yapıyosundur bende bana gülücük atıcağı günü dört gözle bekliyorum ama hala yabancı gibi bakıyo suratımıza ama başkası kucağına alınca kayınvaldem eltim filan gözümün içine bakıyo onların kucağından bırakma beni der gibi anlıyo yabancı kucağı oğluşumvalla korkutmak gibi olmasında benimkki genelde az uyuyor....bazen 2.5 saat uyuyor....oda banyo yapınca...işiyor üstüne kadar.....bez bağlamayı beceremiyorum sanırım...göbeği düştükten sonra biraz kanadı bende yukarı kadar çekemiyorum bezi...şimdi üstünü ıslatmış...komple soyup popoyu yıkadık....sabah banyo yapmıştı aslında....ama pişik olmasın diye günde bir kaç kez popo yıkanıyor......
meme meme meme......emmesede memede uyuyo benimki.....:) iilk günler kapatmayı unutuyordum ben...
bana gülücük atıcağı günleri bekliyorum sabırsızlıkla....
gözün aydın cnmmslm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
gunaydin zeyn bende yarin 40. haftama giriyorum :)
kızlar geçmişi okumadım henüz ne zaman fırsatım olur onu da bilemiyorum...
06 kasım 2010 16:22 de normal doğum yaparak kızıma kavuştum...
muayeneye gittim 5cm açılmam vardı 10:45 de suni sancı verildi 16:22de doğum yaptım dikişlerim var ama çok şükür kızım kollarımda. darısı isteyenlerin başına inşallahh
bu küçük hanım da benim kızım...
herkese merhaba
slm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
slm kızlar bende sonunda prensesımı kucağima aldım..6 kasım saat 11 de normal doğumla dünyaya geldi.. allah herşeyi gönlünüze göre versin.. hiç merak etmeyin bebekler vaktıını saatını biliyo...
herkese merhaba
ağırlaştım bir de gerginim hep bi mutsuzluk halidir gidiyo. eşim yanımdayken daha iyi hissediyorum.
kayınvalıden inşallah destek olur sana. benım kayınvalıdem de telefondan beri diyoki annenler torunuma iyi baksınlar diyo beni düşünen yok yani yada ben cok alınganım bugunlerde:( senınkı de en kotu ıhtımal torunu ıcın rahat etmenı saglar heralde . hayırlısı olsun hepimiz için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?