2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy ne güzel canımcım ne şanslısın:)
maşallah de
benim de iidir aslında ama yaşı baya büyük olunca çok kafa dengi değil artı ben çalıştığım için kafa yapılarımız çok çok başka oluo,eh biraz iş beklio tabi ama biliorum ki hep iiliğimi istio o da

ağlıyomu propp bizde gece huzursuzduk ya

valla kızlar 6.günümüz şu ana kadar gece 1 saat kadar bile uyuduğunu görmedim.sabah biz kalktığımız satte şöle uyumaya bi başlıo arada uyanıp emio,sonra gece biz ne zaman yatalım diye yatak hazırlamaya başlıoz düğmesine baılmış gibi yırtınmaya başlıo:)
ve gece hep aynı saatlerde gaz yüzünden çok huzursuzlanıo

aynen cnm bide ne zaman yemeğe otursam uyanıp ağlıyoo

bi de bnm kayınvalide tam bir karadeniz hatunudur. fıldır fıldır dönüyor o yaşına rağmen valla ben utanıyorum. sabah 7 de kalkıyor içerde tıkır tıkır seslerini duyunca ben de yatamıyorum bana sen yat diyo ama olmuyo öyle de ..
kayınpederim hiç kıyamıyor herkesi tembihliyor buna iş yaptırmayın diye
Allah onlardan razı olsun ne diim ama böyle olunca ben daha çok sıkılıyorum bir de orda doğum bekliicem o kötü bu ağır halimle. hadi doğumdan sonra bebek bahanem olur diyorum ama... amaaannn sıkıldım bak yine :S

kızlar siz böyle diince doğurasım kaçıyo valla
Allahtan ilk zamanlar kayınvalidemde olcam onlara havale ederim çocuğu ben uyurum diyorum :)

Allah bebeğine sağlıklı, uzun, güzel ömürler versin canım.

aynen cnm bide ne zaman yemeğe otursam uyanıp ağlıyoo

başına eğilip onu seyretsem yanında olduğumu hissedio sanki susuyo,ben onu seyrederken veya onunla ilgilenirken mışıl mışıl uyuyo umursamadan ama dediğin gibi yemeğe otursam ya da yanından kalksam ya da başka bişeyle ilgilensem sanki bi düğme alarm verio bebişe başlıo yaygara koparmaya:)) hepimiiznki aynı demekki teyzesi

aynı cnm aynı benim 1 ay biticek nerdeyse ama değişme yok daha

kızlar siz böyle diince doğurasım kaçıyo valla
Allahtan ilk zamanlar kayınvalidemde olcam onlara havale ederim çocuğu ben uyurum diyorum :)

hehe yok kız öle deme annesi yarın herkes oflasa bile bi sen sıkılmıcan.uykusuzu kalıoz ama gece ağlarken bile o yüzüne bakıosun o büzük dudaklara falan diosun ki dünyalara değer her şeye razıyım sağlıkla kollarımda ya diye şükrediosun.hele herkesler uyuyo ama bebişin sana muhtaç şekilde annenin memesini arıo ve bulunca da curk curk başlıo ya iştahla insanın bi kez daha doğurası gelir:)))
sen doğur gene annesi o her şeye değcek doğunca

evet yanında biri olunca çok rahat oluyo benimde annem vardı gece emzirip ona veriyodum süperdii

aman çok kalamam doğumdan sonra bir iki haftada evime dönerim ben diyodum ama siz böyle yapınca orda olmanın keyfini çıkarmayı planlıyorum valla
baksınlar torunlarına kardeşim ben de sinemaya giderim artık
bnm bir de 7 yaşında kardeşim var o bebekken çok usluydu hamdolsun ondan biraz pratiğim var die avutuyorum kendimi bakalım hayırlısı..
3 haftam kaldı dile kolay valla heyecan basmaya başladı iyice :26:

çok tatlı heyecan bunlar canım benim neye benz,io bebişin seni neler beklio bunları düşünmek harika,kıymetini bil her anın

şuan bnm durumumu anlatan söz şudur : bekara hanım boşamak kolay gelir

ayyhh bi doğsun da artıkın ben de yaziim buraya uykusuzummm hiç durmuyo oğluşummmm die :) hamdolsun hamileliğimde de hareketleri çok değil karnımda bakalım doğunca ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…