Biz hala uyumadik cildircam... Biraz daha uyumazsa poliklinige goturcem yanda canim cikti canimmmmm
ya bnm kyaınvalidem de fazla iyidir. evlilik yıldönümümüzde kocamı arayı kızı yemeğe gçtür diyecek kadar ince düşünür. gidince bana iş yaptırmaz hatta bayramda kocama evi süpürtüp bana hiç iş yaptırmamıştı.
ama öyle yapınca ben daha çok kasıyorum işte :26:
Biz hala uyumadik cildircam... Biraz daha uyumazsa poliklinige goturcem yanda canim cikti canimmmmm
ağlıyomu propp bizde gece huzursuzduk ya
bi sıkıntısı mı var keyfinden mi uyumuyor :)
kız zombie mi doğurdun sen yoksa :92:
valla kızlar 6.günümüz şu ana kadar gece 1 saat kadar bile uyuduğunu görmedim.sabah biz kalktığımız satte şöle uyumaya bi başlıo arada uyanıp emio,sonra gece biz ne zaman yatalım diye yatak hazırlamaya başlıoz düğmesine baılmış gibi yırtınmaya başlıo:)
ve gece hep aynı saatlerde gaz yüzünden çok huzursuzlanıo
ayyy ne güzel canımcım ne şanslısın:)
maşallah de
benim de iidir aslında ama yaşı baya büyük olunca çok kafa dengi değil artı ben çalıştığım için kafa yapılarımız çok çok başka oluo,eh biraz iş beklio tabi ama biliorum ki hep iiliğimi istio o da
herkese merhaba
4 kasım günü suyum geldi acil olarak 1 saat içinde doğuma aldılar. kızım daha fazla beklemedi. sağlığımız iyi ama hiç de kolay değilmiş, daha toparlayamadım. geçmişi okuyamadığım gibi sanırım bir süre bakamayabilirim de. bunları da kısa kısa yazayım dedim.
melis 2800 g, 47 cm 36+3te epidural sezeryanla doğdu.
başka doğum yapanlar varsa herkese gözünüz aydın diyorum...
aynen cnm bide ne zaman yemeğe otursam uyanıp ağlıyoo
kızlar siz böyle diince doğurasım kaçıyo valla
Allahtan ilk zamanlar kayınvalidemde olcam onlara havale ederim çocuğu ben uyurum diyorum :)
başına eğilip onu seyretsem yanında olduğumu hissedio sanki susuyo,ben onu seyrederken veya onunla ilgilenirken mışıl mışıl uyuyo umursamadan ama dediğin gibi yemeğe otursam ya da yanından kalksam ya da başka bişeyle ilgilensem sanki bi düğme alarm verio bebişe başlıo yaygara koparmaya:)) hepimiiznki aynı demekki teyzesi
kızlar siz böyle diince doğurasım kaçıyo valla
Allahtan ilk zamanlar kayınvalidemde olcam onlara havale ederim çocuğu ben uyurum diyorum :)
evet yanında biri olunca çok rahat oluyo benimde annem vardı gece emzirip ona veriyodum süperdii
aynı cnm aynı benim 1 ay biticek nerdeyse ama değişme yok daha
aman çok kalamam doğumdan sonra bir iki haftada evime dönerim ben diyodum ama siz böyle yapınca orda olmanın keyfini çıkarmayı planlıyorum valla
baksınlar torunlarına kardeşim ben de sinemaya giderim artık
bnm bir de 7 yaşında kardeşim var o bebekken çok usluydu hamdolsun ondan biraz pratiğim var die avutuyorum kendimi bakalım hayırlısı..
3 haftam kaldı dile kolay valla heyecan basmaya başladı iyice :26:
hehe yok kız öle deme annesi yarın herkes oflasa bile bi sen sıkılmıcan.uykusuzu kalıoz ama gece ağlarken bile o yüzüne bakıosun o büzük dudaklara falan diosun ki dünyalara değer her şeye razıyım sağlıkla kollarımda ya diye şükrediosun.hele herkesler uyuyo ama bebişin sana muhtaç şekilde annenin memesini arıo ve bulunca da curk curk başlıo ya iştahla insanın bi kez daha doğurası gelir:)))
sen doğur gene annesi o her şeye değcek doğunca
ay maşşallah ya,teyzesi biz de görcez mi o günleri ya:) nasıl toparlanıo mu annesi?yarıodur inşallah sütün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?