2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok tatlı heyecan bunlar canım benim neye benz,io bebişin seni neler beklio bunları düşünmek harika,kıymetini bil her anın

daha 1 hafta öncesine kadar aynı heyecanı sen de yaşıyordun değil mi :)
aahh ahh ben nasıl olacam 1 hafta sonra bakalım...

Selam Fınfıkcım nasılsın, umarım en yakın zamanda siz de bebişlerinizi kucağınıza alırsınız cnm..

Duru ii maşallah, keyfine göre takılıyo, bazen gündüz çok ii uyuyo gece uyumuyo, bazende gece uyuyo gündüz canımıza okuyo, eşim bugün iş başı yaptı, artık duru ile yalnız kaldık bakalım nasıl olacak...

C.tesi konmtrolümüz vardı, kilo almış ve boyuda uzamış kızımın, maşallah ona...

Bizde durumlar böle tatlım, umarım yakında senin hayırlı haberlerini alırız, ben ve duru seni kocaman öpüyoz ...

canim bizde seni merak ettik durucuk nasil masallah güzel kilo vermissin darisi basimiza insallah

Fazla giremiyorum cnm ya bizim ufaklık benim bütün vaktimi alıyo valla, sen nasılsın doğum ne zaman hayırlısıyla...

Benimkide butun gece kucagimda uyudu yerine koyunca aglmaya basladi ama artik kucagimda tutamiyorum basim dusuo uykusuzluktan napcami sasirdim hala uyumadi : s

Benimki gündüz öle yapıyo gece yanıma yatırıyorum o zaman uyuyo sıpa...

Hayırlı doğumlar olsun cnm, Allah yardımcınız olsun...

Oy maşallah kızına cnm, gözün aydın, Allah analı babalı büyütmeği nasip etsin inş.

günaydınlarr dün gece bizde 3 saat uyuduk benim sıpa gündüz uyudu gece oturdu resmen

Selam sezenim, nabersin tatlım...

Bu arada esra cnm gözün aydın, maşallah kuzuna çok tatlı yavrum benim, yirim ben onu...

oy oy nalanım gelmiş cnmmmmmmm benimmm napıyın gece uyutmadı kayra şimdide koynumda yatıyoo duru napıyoo uyuyomu tek kaldın bugün tolga giitti onunda aklı sizdedir şimdii

geçmiş çoookk birikmiş ya okuyamadım :S son hazırlıklarımız yapılıyor bugün yarın bu saatlerde Allahın izniyle bende kızımı alacam kucağıma inşallah çok acayip hissediyorum :S:S

Selam kızlar, duru hanım kucağımda pineklerken bende size bi bakim dedim...

Ay açım valla daha kahvaltı yapamadım, ama kuzumu doyurdum...))

Selam kızlar, duru hanım kucağımda pineklerken bende size bi bakim dedim...

Ay açım valla daha kahvaltı yapamadım, ama kuzumu doyurdum...))

emzirirken nasıl kilo veriyor hatunlar daha iyi alıyorum şimdi... yemek düzeni yok uyku düzen yok ...

Allah yardımcınız olsun ...

duru çok güzel bebek şimdi daha da güzelleşmiştir kesin... biraz kokla öp bnm için de

oy oy nalanım gelmiş cnmmmmmmm benimmm napıyın gece uyutmadı kayra şimdide koynumda yatıyoo duru napıyoo uyuyomu tek kaldın bugün tolga giitti onunda aklı sizdedir şimdii

Sezenimmmm nabersin tatlım, senin yaramazda uyutmadı mı, benimki mızmızlandı uyumadan önce, sonra dalınca ii uyudu allahtan, bakalım bu gece allah kerim ne olacak..

He valla tolga gitti ama aklı evde kaldı valla, tebrikleri kabul etmiş bugün, arkadaşlaa fotorafları falan gösterecem diyodu, akşamı iple çekiyomuş öle dedi...

Duru da kucağımda uyuyo, bende tek elle yazı yazmaya çalışıyom...((

aynen bende tek elle yazıyorumm susadım su içmeye kalkamıyorum umarım bu sıpalar bu fedakarlıklarımızı ilerde göz ardı etmezlerr sen tek ilk gününde nasılsın zorlandınmı?

bu kucagınızda uyuyan bebeişlerr sizin kokunuza alışmış ve bu böyle gidicek size sölimm ama yatırdığınıda üstünüzdeki penyenizi yanına bırakırsanızz yanında gibi hisseder benden sölemesi bende oğluumu kucakta uyuyo die bırakmadım bi baktım çocuk durmuo biri dedi bana gerçektende doğru duruyoo

geçmiş çoookk birikmiş ya okuyamadım :S son hazırlıklarımız yapılıyor bugün yarın bu saatlerde Allahın izniyle bende kızımı alacam kucağıma inşallah çok acayip hissediyorum :S:S

İNŞ. HAYIRLIISYLA SENDE KAVUŞURSUN KIZINA ..valla haklıısn fınfık hem deli gibi doğsun istiyorum hemde bi garip oldum tarihi belli olunca niyeyse içim burkuldu...neyse canım yarına ii haberlerinizi bekliyoruz inş.

Aman boşver geçmişi sen yarını düşün, sezeryan mı olcen? Ben konulardan uzak kaldım da..

Yarın su gibi akıp geçecek cnm, sen heycan yapamadan güzel kızın kucağında olacak..

Foto koymayı unutma kız...Ay ne heycanlısındır sen şimdi...

sezenim bu içinde bulunduğum ruh hali ne adını koymıyorum :S garip bir duygu ama heyecanda var tabi birazda ameliyat korkusu var

yarın bu saatlerde kızın koynunda olucakk ameliyat heyecanı onu ne desem engelleyemem doğuma girene kadar kafanda 40 tilki gezicek maleseff

İNŞ. HAYIRLIISYLA SENDE KAVUŞURSUN KIZINA ..valla haklıısn fınfık hem deli gibi doğsun istiyorum hemde bi garip oldum tarihi belli olunca niyeyse içim burkuldu...neyse canım yarına ii haberlerinizi bekliyoruz inş.

İnşallah canım

sezo olacam nalancım ondan korkuyorum :S genel yaptıracam ama kocam yanımda olacak
Foto koyarım tabikide aman çirkin ördek yavrusu olacak işte:90
:

daha 1 hafta öncesine kadar aynı heyecanı sen de yaşıyordun değil mi :)
aahh ahh ben nasıl olacam 1 hafta sonra bakalım...

ay inşallah sen de bunları yaşıor olursun canımcım,yazarsın artık emzirdim gazını çıkardım mokunu temizledim uyuttum die:) hehe ama çok tatlı olcak annesiiiiii

ay kimler gelmiş

Saol tatlım Allah sizinde yardımcınız olsun, insanın canının bi parçası işte napcen her şeyden önce o geliyo, öperim teyzesi uyanınca, insan öpmeye doyamıyo valla...

aynen bende tek elle yazıyorumm susadım su içmeye kalkamıyorum umarım bu sıpalar bu fedakarlıklarımızı ilerde göz ardı etmezlerr sen tek ilk gününde nasılsın zorlandınmı?

Amin inş.))

Yok şu ana kadar zorlanmdım bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak, ben suyum yanıma almıştım Allahtan...

Bi denemekte fayda var bence, bugün fırsatım olursa denerim...

ya kesinlikle ya hele ağlarken korkuosun gaz mı yok sıkıntısı mı var acıktı m ı die,kucağa bi gelio gülmeye başlıo:) ah bu bebişler çok numaracı,onları kendi oyunları ile kandırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…