2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kesinlikle ya hele ağlarken korkuosun gaz mı yok sıkıntısı mı var acıktı m ı die,kucağa bi gelio gülmeye başlıo:) ah bu bebişler çok numaracı,onları kendi oyunları ile kandırmak lazım

mutlaka deneyin yoksaa çok zorr sürekli kucakta tutmakk

dene dene faydasını görüceksinn:97:

İnşallah canım

sezo olacam nalancım ondan korkuyorum :S genel yaptıracam ama kocam yanımda olacak
Foto koyarım tabikide aman çirkin ördek yavrusu olacak işte:90
:

Olsun kız senin çirkin ördek yavrun olcek, bende öle seviyom duruyu suratını ekşitip ağlıyınca...

Ameliyattan da korkma, 2-3 güne hiç bi şi kalmıyo, bebeğine bakıcan diye hemen ayaklanıyosun valla...Dikiş yerleri de sanki çok hafif iğne batıyomuş gibi acıyo o kadar, ben ilk gece hemen kalkmıştım yataktan valla...

Allah yardımcın olsun canım ya ...propp beni de kesicekler perşembe günü plesanta aşağıya inmeye başlamış yine

kuzum allah yardımcınız olsun hayırlısıyla al bebişini inşallah

geçmiş çoookk birikmiş ya okuyamadım :S son hazırlıklarımız yapılıyor bugün yarın bu saatlerde Allahın izniyle bende kızımı alacam kucağıma inşallah çok acayip hissediyorum :S:S

sendemi bürütüs bi ben kaldım yaaa :84:
o değil damadın kızından küçük olcekk
allah yardımcınız olsun bebem bana dua et la çıksın artık bu velet

Selam kızlar, duru hanım kucağımda pineklerken bende size bi bakim dedim...

Ay açım valla daha kahvaltı yapamadım, ama kuzumu doyurdum...))

oyy nalanım özlettin kendini yaa
önceden temizlik derdine pek uğramazdın şimdi cimcimenden uğrayamıyon
yerim onun dötünü
ben hala beklemedeyim ya kof çıktı bizim oğlan çok ağır kanlı oliciikk çoookkk

ilona Rabbim seni en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kolayca yawruna kavuştursun inşaAllah..
bafoyla topic bekçisi oldunuz valla.. bafodan da ses çıkmıyor 2 gündür ama.. hayırlısı artık..

ilona Rabbim seni en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kolayca yawruna kavuştursun inşaAllah..
bafoyla topic bekçisi oldunuz valla.. bafodan da ses çıkmıyor 2 gündür ama.. hayırlısı artık..

amiinn canım hepimizi inşallah
bafo hafta sonu doğurmadıysa bugün sezeryandı kesin doğurmuştur artık

sağol iloşum darısı hayırlısıyla şöyle en normalinden ağrısız sızısız sana iinş.

sendemi bürütüs bi ben kaldım yaaa :84:
o değil damadın kızından küçük olcekk
allah yardımcınız olsun bebem bana dua et la çıksın artık bu velet

inşallah yavrim hadi bi gayret bugün çıkar şu veleti ki bari kızdan bir gün büyük olsun
yav benim velette normali beklesem gelmeye niyetli değil doktor öyle dedi eğer normali beklerim dersen 15 20 gün daha bekleyebiliriz dedi ama kesin normal olur demedi :S
bende darlandım zaten kes al dedim :86: ha birde çaprazmış tam başı aşağıda değil üfff ne bilim ya işte :S

en iyisi kuzum beklemek çok sinir bozucu
bizim velet girdi kanala ama çıkası yok
yarın 12 de rendevum var zaten demiştim 9 kasım son tarihim die baksın açılma varmı yokmu die yoksa bende beklemicem versin sezeryan tarihi

bencede ya hep normal olsaydı diye istedim ama hep de hayırlısı olsun dedim demekki hayırlısı böyleymiş..
Seninde hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun yavrum valla açıkçası özgülün hikayesinden sonra normal doğumdan acayip soğudum birazda ani kararım bu yüzden oldu..

normal dogum yapanlar kanama ne kadar oluyor.. çok mu oluyor. dogumdan sonra
benim adet kanamamın ikinci günü gibi geliyor hala. 6 gün oldu.

Biz hala uyumadik cildircam... Biraz daha uyumazsa poliklinige goturcem yanda canim cikti canimmmmm
Burcuu, yatarak emzirmeyi denesen diyorum. ben çok yorulunca yan yatarak veriyorum meme, ikimizde uyuyakalıyoruz. sonra kaldırıp yerine yatırıyorum. bir de sıcaklık aradıkları için, battaniyesine hep sarılı oluyor çok sıkı olmayan kundak gibi emzirirken falan.. o battaniyeyle bomadan sıcaklığıyla yatağına yatırıyorum. üzerine bir battaniye daha örtüyprum sıcağıyla uyuyor. şimdilik işe yarıyor

iphone 4 um geldikten sonra bende dogurmak istiyorum aninda resimlerini annemlere istanbula gondermek için. 3 gun sonra elimde olur insaallah bakalim.

Anaaaammmm iloşum gelmiş ben emzirirken, nasılsın iloşum, senin oğlan öle hemen gelmeye niyetli değil herhalde, son ana kadar bekleyecek anlaşılan, neyse sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil...

Bu arada bana ve duru ya hastaneden çıkana kadar şeker testi yaptılar sürekli haberin olsun, bi de onu ekstradan mal ettiler bize yani doğum paketine şeker testleri dahil değilmiş, sen onu bi sor istersen tatlım...

Benim şekerim 91 e kadar düşmüş, boşuna kendimi o kadar kastım yani 2 ay boyunca, duru da şeker çıkmadı Allahıma şükür...

Ama hamilelikte şeker çıkması bile 50 yaşından sonra diyabet hastası olabileceğimin işaretiymiş öle dediler, hadi len dedim bende, boşuna gerip duruyolar beni, hele bi şeker hastası olim onun çözümüne o zaman bakarım dedim...

Görüşemezsek sana hayırlı doğumlar iloşum, kendine çok ii bak, hiç heycanlanma, dünyanın en güzel duygusu anne olmakmış, onun yüzünü görünce her şeyi unutuyorsun, ben hüngür hüngür ağladım duru yu ilk kucağıma verdiklerinde , belkide ilk defa mutluluktan ağladım, Allah bütün herkese bu duyguyu yaşatsın inş.

Foto koymayı unutma iloşum...

bende de gebelik şekeri çıktı ama uzun zamandır artık bakmıyorum bile şekerime
yediğime içtiğime dikat ediyorum kasmıyorum o kadar sıkıldım iyice
eşim de saolsun kızıp duruyor onu yeme bunu yeme diye. doktorlar biraz korkutyor gibime geliyor benim de. bebişimde de ultrason takiplerinde şekerden etkilenmemiş gözüküyor şimdilik. iri değil suyu normal..eşim diyor doğsun bişy çıkarsa bebekte senden bilirim :S
insan şitres oluyor resmen.. hayırlısı olurinşaAllah...
demek şeker tahliline devam doğumdan sonra da..
nalan bişy sorcam : eşimin bana szü var doğumdan sonra ahstaneye kocaman bi çikolatalı pasta alcak tek başıma yiicemmm bunun hayali beni tutuyor valla :) doğumdan hemen sonra şeker geçiyor mu yoksa bi süre daha diete devam mı?

hayirli olsun canim
allah yardimcin olsun tatlim
geçmiş çoookk birikmiş ya okuyamadım :S son hazırlıklarımız yapılıyor bugün yarın bu saatlerde Allahın izniyle bende kızımı alacam kucağıma inşallah çok acayip hissediyorum :S:S
finfikcik hadi safak1 hayirlisiyla kavusursun kizina insallah
iphone 4 um geldikten sonra bende dogurmak istiyorum aninda resimlerini annemlere istanbula gondermek için. 3 gun sonra elimde olur insaallah bakalim.

canim insallah bebegin bekler ozamana kadar

Kıızlaar bende yarın sabah doğuma gidiyom 7:30 da,

Doktorlar kaç cm kesiyo göbüşümüzü :18:

Fınfık aynı korku bende de var, masada kalp atışlarım çok hızlanacak diye korkuyom.

Salı günüde geçer mi acaba ?

nalancim hosgeldin canim hic görünmüyorsun artik durucuk nasil yerime öp tatli kizini dogumu sormussun valla bende hic bilmiyorum bugün 39.haftamiz heran gelicek gibi bekliyorum oglumu hakkimizda hayirlisi olsun

beni biçtiklerinden beri karnım bantlı pansuman da da görmedim dikilerimi yarın alcaklar o zaman belli olcak ama annem en fazla 10 cm falandır heralde dedi,o gördü çünkü.masaya yatınca elbet adrenalişn tavan yapıo bende yaptı ama ben tüm gün ha doğdu ha doğcak die ıkınıp sancılandıktan sonra 5 dk içinde ani bi jkararla sezeryana alındım.çok çok heyecanlanıp yapamıcağınızı dğşünürseniz genel anestezi isteyin kızlar

ya kıyamam canım benim ya benim arkadaşımın da hamilelik şekeri vardı diyetle geçridi hamileliği,inşallah bebiş doğduktan sonra mahrum kaldığın her şeyden doya doya yiyebilirsin

ayyy annesi ya inaşşallah artık çekip çekip koayrsın öyle bişey oluyoki sen seyretmekten ona doyamadığın için resim çekmeyi çoğu kez düşünmüosun eşin yanındakiler hatırlatıo :) ah ah ben de i phone 4 istiodrum ama eşimden doğum hediyesini daha doğurmadan almıştım hakkımı kaybettim çakma i phone samsung dokunmatikle sürüncem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…