ya kesinlikle ya hele ağlarken korkuosun gaz mı yok sıkıntısı mı var acıktı m ı die,kucağa bi gelio gülmeye başlıo:) ah bu bebişler çok numaracı,onları kendi oyunları ile kandırmak lazım
Saol tatlım Allah sizinde yardımcınız olsun, insanın canının bi parçası işte napcen her şeyden önce o geliyo, öperim teyzesi uyanınca, insan öpmeye doyamıyo valla...
Amin inş.))
Yok şu ana kadar zorlanmdım bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak, ben suyum yanıma almıştım Allahtan...
Bi denemekte fayda var bence, bugün fırsatım olursa denerim...
İnşallah canım
sezo olacam nalancım ondan korkuyorum :S genel yaptıracam ama kocam yanımda olacak
Foto koyarım tabikide aman çirkin ördek yavrusu olacak işte:90:
Allah yardımcın olsun canım ya ...propp beni de kesicekler perşembe günü plesanta aşağıya inmeye başlamış yine
geçmiş çoookk birikmiş ya okuyamadım :S son hazırlıklarımız yapılıyor bugün yarın bu saatlerde Allahın izniyle bende kızımı alacam kucağıma inşallah çok acayip hissediyorum :S:S
Selam kızlar, duru hanım kucağımda pineklerken bende size bi bakim dedim...
Ay açım valla daha kahvaltı yapamadım, ama kuzumu doyurdum...))
ilona Rabbim seni en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kolayca yawruna kavuştursun inşaAllah..
bafoyla topic bekçisi oldunuz valla.. bafodan da ses çıkmıyor 2 gündür ama.. hayırlısı artık..
kuzum allah yardımcınız olsun hayırlısıyla al bebişini inşallah
sendemi bürütüs bi ben kaldım yaaa :84:
o değil damadın kızından küçük olcekk
allah yardımcınız olsun bebem bana dua et la çıksın artık bu velet
oyy nalanım özlettin kendini yaa
önceden temizlik derdine pek uğramazdın şimdi cimcimenden uğrayamıyon
yerim onun dötünü
ben hala beklemedeyim ya kof çıktı bizim oğlan çok ağır kanlı oliciikk çoookkk
inşallah yavrim hadi bi gayret bugün çıkar şu veleti ki bari kızdan bir gün büyük olsun
yav benim velette normali beklesem gelmeye niyetli değil doktor öyle dedi eğer normali beklerim dersen 15 20 gün daha bekleyebiliriz dedi ama kesin normal olur demedi :S
bende darlandım zaten kes al dedim :86: ha birde çaprazmış tam başı aşağıda değil üfff ne bilim ya işte :S
en iyisi kuzum beklemek çok sinir bozucu
bizim velet girdi kanala ama çıkası yok
yarın 12 de rendevum var zaten demiştim 9 kasım son tarihim die baksın açılma varmı yokmu die yoksa bende beklemicem versin sezeryan tarihi
benim adet kanamamın ikinci günü gibi geliyor hala. 6 gün oldu.normal dogum yapanlar kanama ne kadar oluyor.. çok mu oluyor. dogumdan sonra
Burcuu, yatarak emzirmeyi denesen diyorum. ben çok yorulunca yan yatarak veriyorum meme, ikimizde uyuyakalıyoruz. sonra kaldırıp yerine yatırıyorum. bir de sıcaklık aradıkları için, battaniyesine hep sarılı oluyor çok sıkı olmayan kundak gibi emzirirken falan.. o battaniyeyle bomadan sıcaklığıyla yatağına yatırıyorum. üzerine bir battaniye daha örtüyprum sıcağıyla uyuyor. şimdilik işe yarıyorBiz hala uyumadik cildircam... Biraz daha uyumazsa poliklinige goturcem yanda canim cikti canimmmmm
kuzum allah yardımcınız olsun hayırlısıyla al bebişini inşallah
oyy nalanım özlettin kendini yaa
önceden temizlik derdine pek uğramazdın şimdi cimcimenden uğrayamıyon
yerim onun dötünü
ben hala beklemedeyim ya kof çıktı bizim oğlan çok ağır kanlı oliciikk çoookkk
hayirli olsun canimgünaydın kızlar doktordan geliyorum 11 kasım perşembe günü sezeryan oluyorum bebeğin kendisi ineceğine eşi aşağıya inmeye başlamış yine doktor bugün bile alsak olur dedi ama ben hiç kendimi hazır hissetmedim ggörümcem falan gelecek hem ankaradan bana o bakacaktı bakalım inş.perşembeye kadar kanama falan olmaz..bu arada esra da doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun ESRAcım Allah analı babalı büyütsün başka doğum yapan oldu mu haftasonu bilmiyorum geçmişe bakamadım hiç..
allah yardimcin olsun tatlimMAŞŞALLLLAAAAH BEBİŞİMEEsracım çok gzel bir bebek getirmişsin dünyaya, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Allah nasip ederse yarın sabah bende kızımı kucagıma almış olacağım bu saatlerde.
finfikcik hadi safak1 hayirlisiyla kavusursun kizina insallahgeçmiş çoookk birikmiş ya okuyamadım :S son hazırlıklarımız yapılıyor bugün yarın bu saatlerde Allahın izniyle bende kızımı alacam kucağıma inşallah çok acayip hissediyorum :S:S
iphone 4 um geldikten sonra bende dogurmak istiyorum aninda resimlerini annemlere istanbula gondermek için. 3 gun sonra elimde olur insaallah bakalim.
Kıızlaar bende yarın sabah doğuma gidiyom 7:30 da,
Doktorlar kaç cm kesiyo göbüşümüzü :18:
Fınfık aynı korku bende de var, masada kalp atışlarım çok hızlanacak diye korkuyom.
Salı günüde geçer mi acaba ?
ya kıyamam canım benim ya benim arkadaşımın da hamilelik şekeri vardı diyetle geçridi hamileliği,inşallah bebiş doğduktan sonra mahrum kaldığın her şeyden doya doya yiyebilirsinbende de gebelik şekeri çıktı ama uzun zamandır artık bakmıyorum bile şekerime
yediğime içtiğime dikat ediyorum kasmıyorum o kadar sıkıldım iyice
eşim de saolsun kızıp duruyor onu yeme bunu yeme diye. doktorlar biraz korkutyor gibime geliyor benim de. bebişimde de ultrason takiplerinde şekerden etkilenmemiş gözüküyor şimdilik. iri değil suyu normal..eşim diyor doğsun bişy çıkarsa bebekte senden bilirim :S
insan şitres oluyor resmen.. hayırlısı olurinşaAllah...
demek şeker tahliline devam doğumdan sonra da..
nalan bişy sorcam : eşimin bana szü var doğumdan sonra ahstaneye kocaman bi çikolatalı pasta alcak tek başıma yiicemmm bunun hayali beni tutuyor valla :) doğumdan hemen sonra şeker geçiyor mu yoksa bi süre daha diete devam mı?
iphone 4 um geldikten sonra bende dogurmak istiyorum aninda resimlerini annemlere istanbula gondermek için. 3 gun sonra elimde olur insaallah bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?