2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar, bebeklerine kavuşan anneleri tebrik ediyorum.

ben de bugün 38. haftamı bitirdim, bebeğimin günlüğüyle uğraştım biraz, onunla şimdiye kadar yaşadıklarımızdan birkaç anı ve anneden mesaj diye bir bölüm vardı, ona bir şeyler yazdım, çok duyguluyum ya anne olmama az kaldı, inanamıyorum.

doğumdan sonra ciddi bir rejim bizi bekliyor, hem emzirip hem rejim yapmak ve sağlıklı kalmak konusunda biraz meraklanıyorum, minikler olmasa aç kalmak o kadar da dert değil ama düzenli bir diyet uygularız artık.

valla benim aklıma geldi de yatmadım. ben dalınca kalkcak iice salak olcam die. keşke yatarken deseler şu kadar saat uyucam haberin olsun anne die :)))
başım çok ağrıyo 2 den beri uyumadım :S

hahaahahah evet ya konusmayı bılselerdı kesın soylerlerdı anne bak 2 saat uyucam sen de dınln o arada dıye :)) biz gece uyanıktık saat 3.5 da fln hala, sbh uyuduk 8de uyandık :)

ben bıraz uzanıcam valla sımdı, uyumıcam ama dınlenmıs olurum.. hadı gorusuruz kızlar..

çömel kalk yapıyor musun?
hurma ya da ahududu yaprağı çayı içiyor musun?

çömel kalk yapıyorum akşamları egzersiz gibi,çayı içmiyorum çünkü doktorum tavsiye etmedi içindeki etken madde zararlıda olabilir her bitki çayı içilmez dedi,sadece nane ve ıhlamur iç dedi o yüzden içmiyorum

kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam

bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:

maşallahh canım o kadar bekledin beklediğine değmiş,allah bağışlasın

kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)

maşallah canım senin bebişinede doğum hikayelerinizi heyecanla bekliyoruz

göbek bağı konusunda gecen tv de uzman a sordu sunucu;bizim dr.muz düşene dek yıkamayın,bebeğinizi gerekirse silin demişdi,biz de düşene dek sildik.yıkanmalı mı yıkanmamalı mı?hangisi doğru dedi. uzman;bu konu da farklı görüşler olabiliyor,biz küçük bir havluyla göbek kısmını tutarak yıkayabilirsiniz diyrz baş aşağı yanı,kuru tutulmalı göbek kısmı dedi,artık göbek bağına kurusun diye yapılan bakımlar sağlık bak. kaldırıldı dedi.yaz bebekleri hergün,kış bebekleri 3günde 1 yeterli dedi.

ben de hep göbek bağı düşene dek kuru tutulmalı diye duyarım ama ablamın bebişinde ne yapdık hatırlamıyrm 2006 doğumlu ayy ne çabuk unutuyrz

doğum yapan anneleri tebrik ediyorum......uykusuz günlere merhaba dediler yani...
oğlumun göbeği 7. gününde düştü hergün yıkadık bizde oğlumu. artık kendim tek başıma yıkıyorum kimse yok yanımda çünkü pazar günü babasıyla yıkayayım dedim kocaman bir hata yapmısım kan ter içinde kaldık valla oğlumu iyi tut boğuldufalan filan sanki ben doğurmadım.
nar suyunu eve gelince iki damla damlattım çok şükür azda olsa aman aman bir sancımız yok uyumuyoruz.herkes teselli ediyor 40 gün uyumayan cocuk 40 ından sonra uyurmuş inş.
yüzümüz minik mink sivilcelerimiz var ne yapcağımı şaşırdım biraz okuduklarımla kendi haline bırakmaya karar verdim.
oğlumun kilosunu bende merak ediyorum. ben tam 12 kilo verdim. 20 kilo almıştım.
annelere allah kolaylık vesin hamişlere biran önce bebelerine kavuşmak dileğiyle.

hepsiburada.comdan nefret ediyorum yaaa
bir haftadır ürünleriniz tedarik sürecinde. siparişimi iptal edin zaten araya bayram giriyor ben bayramdan sonra eve dönmeyeceğim dedim bir gün sonra cevap verdiler ürünleriniz 2 iş gübü sonra elimizde olcak en yakın zamanda kargoya verecez diyolar
kardeşim istemiyorum yawdandik sitelerden alsaydım bu kadar uğraştırmazlardı heralde
ayyyyy çok sinir oldum

bugün bebek şekerlerimiz geldi. çok güzel olmuşlar. mira bonbondan sipariş vermiştim. çok memnun kaldım. artık eksiğimiz kalmadı. oğlumuzu bekliycez:)

selam kizlar..geçmişi okiim dedim ama namümkün :)
kuzum yanimda uyuyo şimdi bende firsattan istifade bi giriim bakiim dedim.
Bebişini kucağina alan annişlere hayirli olsun.Maşallah
bekleyenlerede allah kolayliklar wersin.

uyku düzenimiz yok bizimde henüz.yarin kontrolümüz war bakalim neler olmuş.

Çok enteresan bi hismiş anne olmak.Soruyorlar ama anlatamiorum.Kelimelerim yetmiyor,bildiklerim yetersiz geliyor.Allah herkese nasip etsin inşallah hayirlisiyla..

anladım,bazı siteler böyle işte,elini verince kolunu kaptırıyosun.Ama geri iade etme hakkın var sonuçta,istemezsen geri gönder gitsin

kızlarrr ev biraz boşaldı bende fırsatını buldum bakayim dedim bebişle birlikte son saartlerimiz:) dışarı çıktım saçlarımı maşa yaptırdım sabah telaş olur dedik :) akşamada ablam geliyor doğuma girecek fotoğraf çekecek bende doğuma saatler kaldı hala karar veremedim genel mi olsun belden mi uyşturulsun yorumlarıda sürekli okuyorum birçok arkadaş epudural yaptırdı herkes de memnun :) bilemiyorumm

Allah yardimcin olsun canim..Sağlikla kolaylikla geçsin inşallah doğumun.

anladım,bazı siteler böyle işte,elini verince kolunu kaptırıyosun.Ama geri iade etme hakkın var sonuçta,istemezsen geri gönder gitsin

ya zaten evde olmayacağızki bayramdan sonra ben yokum eşim de işte olacak kargo geri gidecek. hevesim de kalmadı zaten istemiyorum ürünleri

kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)

Öykü duruya maşallah:) bafocummm gözünaydın seninde bebişine maşallah:) kızlar çıkıyorum internete giremiyebilirim dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum sizi :) hepinize iyi akşamlarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…