valla benim aklıma geldi de yatmadım. ben dalınca kalkcak iice salak olcam die. keşke yatarken deseler şu kadar saat uyucam haberin olsun anne die :)))
başım çok ağrıyo 2 den beri uyumadım :S
çömel kalk yapıyor musun?
hurma ya da ahududu yaprağı çayı içiyor musun?
kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam
bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:
kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
bugün bebek şekerlerimiz geldi. çok güzel olmuşlar. mira bonbondan sipariş vermiştim. çok memnun kaldım. artık eksiğimiz kalmadı. oğlumuzu bekliycez:)
ne almıştınız yazarkasa?
afiyet olsun herkese şimdiden
kızlarrr ev biraz boşaldı bende fırsatını buldum bakayim dedim bebişle birlikte son saartlerimiz:) dışarı çıktım saçlarımı maşa yaptırdım sabah telaş olur dedik :) akşamada ablam geliyor doğuma girecek fotoğraf çekecek bende doğuma saatler kaldı hala karar veremedim genel mi olsun belden mi uyşturulsun yorumlarıda sürekli okuyorum birçok arkadaş epudural yaptırdı herkes de memnun :) bilemiyorumm
anladım,bazı siteler böyle işte,elini verince kolunu kaptırıyosun.Ama geri iade etme hakkın var sonuçta,istemezsen geri gönder gitsin
Allah yardimcin olsun canim..Sağlikla kolaylikla geçsin inşallah doğumun.
kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
kızlar kızımla bugun evimize geldik. 2 gundur 10 dk lık uykuyla duruyorum.azcık uyuyım detayları anlatıcam
bu arada kızım 8 kasımda 4 40 da normal dogum ile dogdu.
tekrar geleceğim:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?