- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
selam kızlar bugün 1 haftamız oldu dikişlerii aldırdım,artık bir nebze daha ii olmaya çalışcam inşallah sezciler Rabbim yardım etsin hepinize de.
selam kızlar bugün 1 haftamız oldu dikişlerii aldırdım,artık bir nebze daha ii olmaya çalışcam inşallah sezciler Rabbim yardım etsin hepinize de.
sen sezeryan olmamışmıydın ne dikişi...benim ertesi gün bantı çıkardılar...ve ben duş bile aldım..
şükür bafo doğurmuş hem de normal. Maşallah kızına ve sana bafooo.
doğuran arkadaşlar maşallah size ve bebişlerinize kilo konusu konuşulmuş ben 14 kilo vermişim 2 kilom kaldı ama sanırım verdiklerim ödem di çünkü çok şişmiştim... benim lokumum meme emerken önce bir savaşıyor sonra emiyor kızlar inşallah alışır emmeye bu durum beni cok zorluyor..
canim gözün aydin güle güle büyüt bebeginikızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
doğuran arkadaşlar maşallah size ve bebişlerinize kilo konusu konuşulmuş ben 14 kilo vermişim 2 kilom kaldı ama sanırım verdiklerim ödem di çünkü çok şişmiştim... benim lokumum meme emerken önce bir savaşıyor sonra emiyor kızlar inşallah alışır emmeye bu durum beni cok zorluyor..
duyguss ve bafo bebişleriniz hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün..
Ya hanımlar gündüz kahverengi akıntım olmuş. Akşam gördüm acaba nişan dedikleri mi ki bu ? Nişanı gelenler bilgilendirebilir mi ? Sancı falan hissetmiyorum..Sabaha kadar bekleyeceğiz inşaAllah..Sular gelirse doktora gideceğiz..Gelmezse beklemeye devamİlk doğumun bilgisizliği de ne kötü yaa..
duyguss ve bafo bebişleriniz hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün..
Ya hanımlar gündüz kahverengi akıntım olmuş. Akşam gördüm acaba nişan dedikleri mi ki bu ? Nişanı gelenler bilgilendirebilir mi ? Sancı falan hissetmiyorum..Sabaha kadar bekleyeceğiz inşaAllah..Sular gelirse doktora gideceğiz..Gelmezse beklemeye devamİlk doğumun bilgisizliği de ne kötü yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?