2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BAfo cum gözünaydın Rabbim bebişini sana bağışlasın.
figencim canım Allah yardımcın olsun.ben genele naestezi yaptırdım

selam kızlar bugün 1 haftamız oldu dikişlerii aldırdım,artık bir nebze daha ii olmaya çalışcam inşallah sezciler Rabbim yardım etsin hepinize de.

bafo sen de sezeryan beklerken demek normal doğum yaptın. hayırlı olsun çok sevindim. bebişin de hayırlı uğurlu olsun .Allah çok güzel bi ömür versin, analı babalı büyütsün.

bir süt annesi bulsam rahat ederdim herhalde... Sütüm artana dek memeye abone benim oğlan

şükür bafo doğurmuş hem de normal. Maşallah kızına ve sana bafooo.

doğuran arkadaşlar maşallah size ve bebişlerinize kilo konusu konuşulmuş ben 14 kilo vermişim 2 kilom kaldı ama sanırım verdiklerim ödem di çünkü çok şişmiştim... benim lokumum meme emerken önce bir savaşıyor sonra emiyor kızlar inşallah alışır emmeye bu durum beni cok zorluyor..

yanında kalmadı ya o yüzden zorlanıyordur üzülmee düzelirr foto göremedik

kızlar 3 kasımda kızım dünyaya geldi 3965 gr 50 cm dogdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşllh adını Öykü Duru koyduk :)
canim gözün aydin güle güle büyüt bebegini

masallah canim iyi kilo vermissin darisi basimiza

Gözünaydın bafo o kadar beklemene değmiş normal doğum yapmışsın . çok sevindim. maşallah bebişinle sana doğum hikayeni bekliyoruz

Biraz önce ilk kasılmamı hafif sancıyla hissettim ne kadar mutlu oldum yavastan baslasın artık dimi:))

duyguss ve bafo bebişleriniz hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün..

Ya hanımlar gündüz kahverengi akıntım olmuş. Akşam gördüm acaba nişan dedikleri mi ki bu ? Nişanı gelenler bilgilendirebilir mi ? Sancı falan hissetmiyorum..Sabaha kadar bekleyeceğiz inşaAllah..Sular gelirse doktora gideceğiz..Gelmezse beklemeye devam İlk doğumun bilgisizliği de ne kötü yaa..

canım ben de pek bilmiyorum ama burdakılerın dedıgıne gore avuc ıcı kadar yazmıstı birisi. haftan da ilerideymiş bayaa olabilir yanii..

heralde nişanın gelmiş senin,doğum yakındır hayırlısıyla kucağınada al işallah.darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…