2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaaanııınnnn.... allah yardım etsın cnm ya :S 5. gunden snr hıc bısı kalmıo da ılk gunler hapsurmak tıksırmak cok zor..

yapıcam lan bugun, korkanın cocugu olmazmış tmm yapcam ogleden snr

sağol propcum bakalım inş.geçer hemen yoksa şimdi bile rahatsız oluyorum hapşırmaktan öksürmekten kasılıp kalıyorum öle dikişler varken düşünemiyorum

resmen yanıyorum.. terlıyorum sankı temmuz ortası gibi...

ama dıkkat et, geçen kış bızım bır tanıdıklar çok ufo yaktıkları için kuru havadan bebegın bogazları kurumuş, epey sorun yaşadılar...

üşümesin diye yakınında yakmışlar bırde..

sadece 15 dk önce kahvaltı yaptım.. ve şu an açlıktan başım dönmeye başladı.. sıze normal bu

sadece 15 dk önce kahvaltı yaptım.. ve şu an açlıktan başım dönmeye başladı.. sıze normal bu

ooff sorma bende aynı durumdayım,kahvaltımı yaptım üstüne meyve yedim,yarım saat sonra bir paket bisküviyi mideye indirdim ve hala gözüm doymadı,sürekli yemek istiyorum.Artık tartılmıyorumda,moralim bozuluyo çünkü.Ya napcaz bu iştahı biz yaa

ben de diyorum sabah eşime : sanki içimde yaratık var :S
sabah o kadar aç uyandımki midem bulanıyordu açlıktan yiyorum yiyorum aynı gurultu yaow

benim kahvaltı yemek falan hiç gözüme yok,aklım hep tatlılarda,keklerde,kurabiyerlerde hep canım böyle şeyler istiyor

amaaanııınnnn.... allah yardım etsın cnm ya :S 5. gunden snr hıc bısı kalmıo da ılk gunler hapsurmak tıksırmak cok zor..

yapıcam lan bugun, korkanın cocugu olmazmış tmm yapcam ogleden snr

hehe helalllllll ama annesi evin sıcaklığına iii dikkat et,tam güneş görmüodsa soba faln yak mutlaka

bende çok çabuk acıkıyorum yaaa
biraz önce yedim tansiyonum düştü galıba acıktım yıneee
bişiyler yıyımm barii :s

herkes arıyor oldumu bebek diye pöffff
teyzem aradı biraz önce rüyasında bebeğim olmuş ama zenciiiii:90:
bende gördüm rüyamda , bebeğim olmuş yatağa yatırmışım uyanmış mı diye bakıyorum kendi kalkıyor emekliyooorr gördümmmm :89::86:

yaren senin profilde küllü kurabiye tarifi var fecii canım çekti,yaparsam hepsini yerim bari kalabalık olduğumuzda yapim aklıma yazdım,çok güzel bir kurabiyeye benziyor...

bende dün ıslak kek yaptım,eşim sadece 2 dilimini yedi,geri kalanını akşama kadar bitirdim.Birde 2 gündür nutella al diyorum eşime,ekmeğe sürüpsürüp yemek istiyorum,ama almıyo,sana bu kötülüğü yapamam diyo iyide ediyo aslında,en son nutella maceram 1 haftada 2buçuk kilo ile sonlanmıştı

ben nutellayı bir kere yedim hamileliğimde o da kreple yemiştim ama bir doğurayım kaşıkla bir kavanozu yicem

bnm annem de akşmaları arayınca : niye aramadın bugün doğurdun sandım diyo

bana daha bir asır varmış gibi geliyor hatta hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…