kızlar düşen göbekleri ne yapmayı düşünüyorsunuz...??
Geçmiş olsun... inşallah çabuk gecer...
amaaanııınnnn.... allah yardım etsın cnm ya :S 5. gunden snr hıc bısı kalmıo da ılk gunler hapsurmak tıksırmak cok zor..
yapıcam lan bugun, korkanın cocugu olmazmış tmm yapcam ogleden snr
sadece 15 dk önce kahvaltı yaptım.. ve şu an açlıktan başım dönmeye başladı.. sıze normal bu
kızlar hastaneden figenin yanından geliyorum. bebiş doğdu çok iyi haber vereyim dedim :)
ooff sorma bende aynı durumdayım,kahvaltımı yaptım üstüne meyve yedim,yarım saat sonra bir paket bisküviyi mideye indirdim ve hala gözüm doymadı,sürekli yemek istiyorum.Artık tartılmıyorumda,moralim bozuluyo çünkü.Ya napcaz bu iştahı biz yaa
amaaanııınnnn.... allah yardım etsın cnm ya :S 5. gunden snr hıc bısı kalmıo da ılk gunler hapsurmak tıksırmak cok zor..
yapıcam lan bugun, korkanın cocugu olmazmış tmm yapcam ogleden snr
benim kahvaltı yemek falan hiç gözüme yok,aklım hep tatlılarda,keklerde,kurabiyerlerde hep canım böyle şeyler istiyor
herkes arıyor oldumu bebek diye pöffff
teyzem aradı biraz önce rüyasında bebeğim olmuş ama zenciiiii:90:
bende gördüm rüyamda , bebeğim olmuş yatağa yatırmışım uyanmış mı diye bakıyorum kendi kalkıyor emekliyooorr gördümmmm :89::86:
ben nutellayı bir kere yedim hamileliğimde o da kreple yemiştim ama bir doğurayım kaşıkla bir kavanozu yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?