ben de tahin pekmez yiyorum sabahları kahvaltıda çikolata niyetine :)
yaren senin profilde küllü kurabiye tarifi var fecii canım çekti,yaparsam hepsini yerim bari kalabalık olduğumuzda yapim aklıma yazdım,çok güzel bir kurabiyeye benziyor...
çok faydalı tahin pekmez hem süt yapıyormuş ama ben sevmiyorum tadını onun yerine beyaz helva yiyorum arada...bende eskiden kansızlık sınırda çıkmıştı pekmez içmiştim sabahları nasıl kilo almıştım dikkat et...
oyyy kıyamamm
bide o çok çıkıyor 2 tepsi :)
yarı malzemeyle yaparsan 1 tepsi çıkar . kalabalıkta ii oluyor .
eveet gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ederimm:82:
bende kilo almadım başlarda son ay almışım bayaa. amaa çok yiyorumm ..
doktor tuzlu yiyormusun dedi bende yok yemıyorum dedim. turşu yiyomusun dedi evet dedim:92:
yemicekmişim :95:
peki hem katı yağ hem sıvı yağ çok gelmiyormu ki?
birde hep tariflerde katı yağ oda sıcaklığında olur sen eritiyorsun daha değişik
ben normalde turşuya bayılırım,hatta yataktan kalkıp gecenin bir körü turşuya saldırdığımı biliyorum ama hamile kaldıktan sonra nerdeyse hiç yemedim,hiç istemiyo canım.Bazen eşim yerken bakıyorum anım isticekmi diye ama yok,varsa yoksa tatlı,kek,pasta,çikolata
bende deneyeyim bi ara,un kurabiyesi tarzı kurabiyeleri çok severim.Güzel görünüyor
ver canım onuda ver,bayılırım beenallaaaa gözüm döndü yinde,tutmayın beni,mutfağa dalıyorum ben :86:
napıyosunuz kızlar toprak yıkandı hergünkü gibi. şimdi de kafası hariç vücudu güneşte, yatıyor :) artık birkaç saat uyur fırsattan istifade uyumam lazım ama uykum da yok :S
prop nabcan göbek için kaçırdım orayı ben. merak ettim
bişe yapcakmışsın öğleden sonra denicem demişsin gaz için miydi neydi onu anlamadım..göbeği mi napcam,? galatasaray lisesine gömcem :))
bişe yapcakmışsın öğleden sonra denicem demişsin gaz için miydi neydi onu anlamadım..
ben de kuzenim koç da master yapıyo ona vercem göbeği, gömsün oraya diye
haha o işi hiç düşünmemiştim. o zaman kabataş erkek lisesine gömdürim ya da senin gibi galatasaraya :) pehh keşke işe yarasa..ha yok gobek ıcın yapmıcam onu bebem uyusun rahatlasın dıye cırılcıplak yatırıp masaj yapcam yıkayamasam bıle.. :))
annem saftırık gıbı kardesımkını bılkent e gomdu, kız tembel bısı olup cıktı, bence koc a gomdurme cnm bebeler bursludan fln anlamazlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?