2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de tahin pekmez yiyorum sabahları kahvaltıda çikolata niyetine :)

çok faydalı tahin pekmez hem süt yapıyormuş ama ben sevmiyorum tadını onun yerine beyaz helva yiyorum arada...bende eskiden kansızlık sınırda çıkmıştı pekmez içmiştim sabahları nasıl kilo almıştım dikkat et...

yaren senin profilde küllü kurabiye tarifi var fecii canım çekti,yaparsam hepsini yerim bari kalabalık olduğumuzda yapim aklıma yazdım,çok güzel bir kurabiyeye benziyor...

oyyy kıyamamm
bide o çok çıkıyor 2 tepsi :)
yarı malzemeyle yaparsan 1 tepsi çıkar . kalabalıkta ii oluyor .
eveet gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ederimm:82:

bnm kayınpeder arıcı. bal pekmezi die bişy verdi kayınvalidem zaten çok yiyemiyorum şeker var malum kaçamak yiyorum

tadı çikolata gibi oluyor ben çok seviyorum hem daha yararlı...

bende kilo almadım başlarda son ay almışım bayaa. amaa çok yiyorumm ..
doktor tuzlu yiyormusun dedi bende yok yemıyorum dedim. turşu yiyomusun dedi evet dedim:92:
yemicekmişim :95:

oyyy kıyamamm
bide o çok çıkıyor 2 tepsi :)
yarı malzemeyle yaparsan 1 tepsi çıkar . kalabalıkta ii oluyor .
eveet gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ederimm:82:

peki hem katı yağ hem sıvı yağ çok gelmiyormu ki?
birde hep tariflerde katı yağ oda sıcaklığında olur sen eritiyorsun daha değişik

bende kilo almadım başlarda son ay almışım bayaa. amaa çok yiyorumm ..
doktor tuzlu yiyormusun dedi bende yok yemıyorum dedim. turşu yiyomusun dedi evet dedim:92:
yemicekmişim :95:

ben normalde turşuya bayılırım,hatta yataktan kalkıp gecenin bir körü turşuya saldırdığımı biliyorum ama hamile kaldıktan sonra nerdeyse hiç yemedim,hiç istemiyo canım.Bazen eşim yerken bakıyorum anım isticekmi diye ama yok,varsa yoksa tatlı,kek,pasta,çikolata

peki hem katı yağ hem sıvı yağ çok gelmiyormu ki?
birde hep tariflerde katı yağ oda sıcaklığında olur sen eritiyorsun daha değişik

canım ben arkadaşımda yemiştim çok hoşuma gitmişti . tarifi verince bende yağ çok değilmi demiştim.. ama tadı güzel oluyor . pişmaniye gibi oluyor içi .
dene gör şeker :81:

bende hamıle kalmadan önce tatlı çok yerdim. tatlısız kalmazdım hıc üşenmeden yapardım hep. ama hiç canım istemedi . son zamanda yemeğe başladım
bende ilk defa turşu yapmıştım . kaynanamda getirdi turşu dolu heryer
ye tatlıyı doğur atlıyı , ye ekşiyi doğur ayşeyi :90:

ver canım onuda ver,bayılırım been allaaaa gözüm döndü yinde,tutmayın beni,mutfağa dalıyorum ben :86:

merhaba hanımlar nasılsınız
ben çok kötüyüm grip oldum hiç halim yok

öfff pis boğazlar sizi.. zayıflamaya çalışıyoruz şurda aşkolsun size.. ben de elmalı muhallebi yapacam cnm istedi, hamur işinden iyidir, zaten hamur işi sütü azaltıomuş saracoğlu amcamız soyledı o gun

napıyosunuz kızlar toprak yıkandı hergünkü gibi. şimdi de kafası hariç vücudu güneşte, yatıyor :) artık birkaç saat uyur fırsattan istifade uyumam lazım ama uykum da yok :S

prop nabcan göbek için kaçırdım orayı ben. merak ettim

Son düzenleme:

göbeği mi napcam,? galatasaray lisesine gömcem :))

göbeği mi napcam,? galatasaray lisesine gömcem :))
bişe yapcakmışsın öğleden sonra denicem demişsin gaz için miydi neydi onu anlamadım..
ben de kuzenim koç da master yapıyo ona vercem göbeği, gömsün oraya diye

bişe yapcakmışsın öğleden sonra denicem demişsin gaz için miydi neydi onu anlamadım..
ben de kuzenim koç da master yapıyo ona vercem göbeği, gömsün oraya diye

ha yok gobek ıcın yapmıcam onu bebem uyusun rahatlasın dıye cırılcıplak yatırıp masaj yapcam yıkayamasam bıle.. :))

annem saftırık gıbı kardesımkını bılkent e gomdu, kız tembel bısı olup cıktı, bence koc a gomdurme cnm bebeler bursludan fln anlamazlar valla

haha o işi hiç düşünmemiştim. o zaman kabataş erkek lisesine gömdürim ya da senin gibi galatasaraya :) pehh keşke işe yarasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…