2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gittim dahiliye doktoruna yarın ameliyat olmanda bi sakınca yok dedi faranjitim azmış her zman ki gibi doktorumlada görüştüm yarın sabah 8de hastanede olcam kısmetse yarın kavuşucam oğluma

kızlar gittim dahiliye doktoruna yarın ameliyat olmanda bi sakınca yok dedi faranjitim azmış her zman ki gibi doktorumlada görüştüm yarın sabah 8de hastanede olcam kısmetse yarın kavuşucam oğluma

hadi bakalım allah yardımcın olsun şimdiden. hayırlı doğumlar. kaybolma ama haber ver bize oldu mu :)

haha o işi hiç düşünmemiştim. o zaman kabataş erkek lisesine gömdürim ya da senin gibi galatasaraya :) pehh keşke işe yarasa..
bence de parasız bı yere gomdur sen :)) ya tabı kı ıse yaramaz da laf olsun eglence dolsun ıste, geyıgı doner bı sure :)

hadı cnm allah kavustursun o zmn saatler kaldı saatlerrrrrrrr

merhaba kızlar,doğum yapan arkadaşlar bebişin kilosu ultrasonla aynı çıktımı??

benimki çok yakın çıktı. son kontrolde yani 35.haftada 3,200 dü. 38+1 de 3,660 doğdu..

ama bugün figen doğum yaptı. 3,500 bekliyodu. 2,800 doğdu doğukan..

bijo benim bu hafta 3400 çıktı,normal doğum bekliyorum doğana kadar kaç olur acaba,ama yanılma olabiliyor demekki,doktorumu değiştirdim,yarın kontrolüm var bakalım o da,normal doğum diyecekmi...
bu arada toprağa kavuştun,hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşalllah...doğum hikayeni yazdınmı??

selam kızlar
bende t
am topik açmıştım 2010 kasım anneleri diye ama bir baktım
açılmış bileee
neyse nasılsınız bende önceki gün öğrendimmm hamile olduğumu
3 hafta 2 günlüküs bisde teyseleriii
nasıl durumlar kızlar mide bulantılarınıs varmııı

yamyamlara yeni tarifler koydum bakmak isterseniz bakabilirsinizz. :81:
uzun zamandır kımse bişey yazmamış. ee doğal olarak herkes doğum yaptı. bebeklerinle ilgileniyorlar.. bende tariflerle avunuyorum iştee

bebeğim bayadır hareketli . sancımda var. uzanayım azıcık :97:
görüşürüzz :80:

biz doğurduk bile

selam kizlar..
herkes çok iidir inşallah.
kontrolümüz wardi bugün.herşey yolunda maşallah
yarinda benim kontrolüm war.inşallah bi problem yoktur.gerçi ağrim sizim yok maşallah
kuzum uyuyor şimdi.bi bakiim napiosunuz dedim.
artik pek giremiorum çünkü yalnizim bebişimle.

valla 4 ü bulur bence normali beklersen. tabi eger 3.4 doğru bi ölçümse :)

evet kavuştum canım darısı başınıza sağlıkla inşallah, doğum hikayemi yazmadım. yazıcam inşallah bu aralar :)

bnmki de 36.haftada 2800dü 3.5 la kapatırız inşaAllah çok kilo almaz bebişim.
bende şeker çıktı Allahtan bebeğim iri değil ona seviniyorum ..

Bugün sabah posta gazetesi aldım arkadaşlarım orada bulunan bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Çünkü inanılmaz duygulandım. Tüylerim diken diken oldu desem yeridir
Avustralya’da Kate Ogg adlı kadın geçen martta ikiz bebek dünyaya getirmişti. 27 haftalık olarak dünyaya gelen bebeklerden Emily sağlıklıydı. Fakat sadece 900 gram ağırlığında doğan Jamie, doktorların tüm çabalarına rağmen nefes almıyordu.

Sonunda doktorlar “Oğlunuzu kurtaramadık” dedi. Annesi minik Jamie ile vedalaşmak istedi.

‘Kanguru bakımı’ uyguladı

Anne gözyaşları içinde 9 ay karnında taşıdığı Jamie’ye 2 saat boyunca sarıldı, onunla konuştu öpüp okşadı. Bu uzun veda mucizeyle sonuçlandı. 2 saatin sonunda Jamie nefes almaya başladı.

Anne sütü verildiğinde de bebek ağlayarak yaşama döndü. Şimdi 5 aylık olan Jamie son derece sağlıklı. Annelerin bebeklerini çıplak bedenlerine yaslayarak sıcak tutmasına ‘kanguru bakımı’ deniyor

-alıntıdır-
http://www.*******************/dogu...175737-iste-annelik-icgudusu-ve-mucizesi.html

selam arkadaşlar.bu gün kontrolüm vardı bebeğimiz şu an 4,368gr ve normal doğum yapamıyacam.yarın hast.gidiyoruz sezeryan günü belli olacak.yarın olur diye düşünüyoruz ama doktorada bağlı.gerçi en fazla 1 gün verir.normal doğum olsun istiyordum ama nasip kısmet.

bugün ana kucağını keşfettik oğlum bayıldı uyuyo kendi kendine uyanınca bakıyo etrafa inceliyo çok rahatım bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…