kızlar gittim dahiliye doktoruna yarın ameliyat olmanda bi sakınca yok dedi faranjitim azmış her zman ki gibi doktorumlada görüştüm yarın sabah 8de hastanede olcam kısmetse yarın kavuşucam oğluma
bence de parasız bı yere gomdur sen :)) ya tabı kı ıse yaramaz da laf olsun eglence dolsun ıste, geyıgı doner bı sure :)haha o işi hiç düşünmemiştim. o zaman kabataş erkek lisesine gömdürim ya da senin gibi galatasaraya :) pehh keşke işe yarasa..
kızlar gittim dahiliye doktoruna yarın ameliyat olmanda bi sakınca yok dedi faranjitim azmış her zman ki gibi doktorumlada görüştüm yarın sabah 8de hastanede olcam kısmetse yarın kavuşucam oğluma
merhaba kızlar,doğum yapan arkadaşlar bebişin kilosu ultrasonla aynı çıktımı??
selam kızlar
bende tam topik açmıştım 2010 kasım anneleri diye ama bir baktım
açılmış bileee
neyse nasılsınız bende önceki gün öğrendimmm hamile olduğumu
3 hafta 2 günlüküs bisde teyseleriii
nasıl durumlar kızlar mide bulantılarınıs varmııı
bijo benim bu hafta 3400 çıktı,normal doğum bekliyorum doğana kadar kaç olur acaba,ama yanılma olabiliyor demekki,doktorumu değiştirdim,yarın kontrolüm var bakalım o da,normal doğum diyecekmi...
bu arada toprağa kavuştun,hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşalllah...doğum hikayeni yazdınmı??
benimki çok yakın çıktı. son kontrolde yani 35.haftada 3,200 dü. 38+1 de 3,660 doğdu..
ama bugün figen doğum yaptı. 3,500 bekliyodu. 2,800 doğdu doğukan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?