2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Kasım anneleri uzun süre oldu yazamadım...bugün kontrolümüz vardı.37+3 haftalık 3600 gr olmuş maşallah:)doğum sezeryan olarak görünüyordu hala aynı sezeryan olarak devam edicez.normal doğum olsaydı 28 kasımda olacaktı sezeryan olacağı için 25 kasım da olacak Allahın izniyle...bayramda doktorum buradaymış içim rahatladı ama 23-24 şehir dışında olacakmış ne yazıkki ya o tarihlerde bebğim gelmek isterse diye kara kara düşünüyorum((((((((

cnm hayırlı olsun hamileliğin ama 2011 kasım annesi diycektin sanırım bi ama daha var kasım annesi olman için ocak ayında hamile olman gerekir bu ayda değill sen neye göre hesapladın?

hayırlısı böyleymiş demekki canım,gözünaydın sağlıcakla kolaycacık bir doğum olsun inşallah...

kızlar gittim dahiliye doktoruna yarın ameliyat olmanda bi sakınca yok dedi faranjitim azmış her zman ki gibi doktorumlada görüştüm yarın sabah 8de hastanede olcam kısmetse yarın kavuşucam oğluma

seninde gözünaydın canım,beklemene gerek kalmadı sağlıcakla atlat sende...

topikte tekim doğum yapan annelerde yoklar herkez bebişiyle meşgul benimki uyuyo doğurmayan anneler nerde peki?

hayırlısı böyleymiş demekki canım,gözünaydın sağlıcakla kolaycacık bir doğum olsun inşallah...

seninde gözünaydın canım,beklemene gerek kalmadı sağlıcakla atlat sende...

amin canım teşekür ederim.uyku muyku gelmez artık bana,işallah yarına olurumda kurtulurum..

evet yarın canım çok teşekkür ederim...gittim yürüyüş yaptım bende bakalım yarın ne dicek doktorum hayırlısı artık...

yabangülüm sen öne geçtin gibi yalnız zeyn ve ben başbaşa kalıyoruz 39+2 olarak :)))

evet öyle oldu.moralim bozuk biraz usgyi yapan kadın bebeği anlatıyor,tombiş yanaklı,küçük burunlu en sonunda çenesi biraz uzun dedi canımı sıktı.geldiğimden beri onu düşünüyorum.yüzünde,hiç bi yerinde hiç bir anamoli yok gayet sağlıklı bir bebek dedi ama şakayla karışıkta olsa çenesi uzun demesi kafamı karma karışık yaptı

cnm yarın doğumamaı giriyorsun allah yardımcın olsun sen usg ye takılma cnm uzun olsa ne olur çok tatlıdır annesi

Son düzenleme:
kendi doktorum renkli usgde her defasında gösteriyordu çenesi filan gayet topluydu.

sen yawruşun doğana kadar takılma böyle şeylere bence.
doktordan doktora da değişiyor yorumlar
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin
duanı et gerisini Allaha bırak bence bebişin çok güzel olacak annesi :)

ii aksamlar kizlar..
ne var ne yok? herkes iyi mi?
yaban gulum uzun olsun cenesi sen de yani! inan ki hic bir sey sagliktan onemli degil.. kafana takacagin baska birsey olmadigi icin allaha sukretmelisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…