ha ha ha burdasın demek ayrılmayın buralardan topiği sizler kurtarıyosunuz valla sizde doğurunca napıcaz doğuran anneler cee deyip kayboluyolar bebişler fırsat vermiyo
büyük bir ihtimalle yarın olur heralde,çünkü her geçen gün biraz daha büyüyor.yarın 9da aç karnına burada ol denildi bakalım.
amin canım teşekür ederim.usgeye bakan radyologdu keşke söylemeseydi salak kadın.sen yawruşun doğana kadar takılma böyle şeylere bence.
doktordan doktora da değişiyor yorumlar
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin
duanı et gerisini Allaha bırak bence bebişin çok güzel olacak annesi :)
çok şükürrrrr sağlığı filan çok iyi.ii aksamlar kizlar..
ne var ne yok? herkes iyi mi?
yaban gulum uzun olsun cenesi sen de yani! inan ki hic bir sey sagliktan onemli degil.. kafana takacagin baska birsey olmadigi icin allaha sukretmelisin canim
banada iri bebek dediler usg de ama 29010 doğdu oğlum irisi buysa zayıfını düşünemiyorum
hadi bakalım allah yardımcın olsun şimdiden. hayırlı doğumlar. kaybolma ama haber ver bize oldu mu :)
bence de parasız bı yere gomdur sen :)) ya tabı kı ıse yaramaz da laf olsun eglence dolsun ıste, geyıgı doner bı sure :)
hadı cnm allah kavustursun o zmn saatler kaldı saatlerrrrrrrr
teşekkür ederim taze anneler :))haber veririm canım eve gelince ilk işim girip yazarım buraya...
hayırlısı böyleymiş demekki canım,gözünaydın sağlıcakla kolaycacık bir doğum olsun inşallah...
seninde gözünaydın canım,beklemene gerek kalmadı sağlıcakla atlat sende...
hadi hayirli olsun canim allah yardimcin olsun
aa sendemi yarın doğuma gidiyosun süperrr
eet canım yarın bende kavuşuyorum oğluma
ay dogum fotolarımız geldı coook duygulandım eşimin o hallerını fln gorunce..
kaçta doğumun allah yardımcın olsun cnmm
sabah 8de hastanede olcaz canım tesekkür ederimm ...
sezen demek alıştı 1aylık oldu herldee alışsın bi zahmet onunda fotolarını görelim büyümüştür çirkinnn
evet cnm bugün 4. haftamız bana aynı geliyor ama resim koyunca siz karar verin büyümüşmüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?