2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha ha ha burdasın demek ayrılmayın buralardan topiği sizler kurtarıyosunuz valla sizde doğurunca napıcaz doğuran anneler cee deyip kayboluyolar bebişler fırsat vermiyo

biz cuma nasipse mersine gidiyoruz ben doğumdan sonryaa kadar mersinde kayınvalidemde kalıcam orda net de yok topicte son 2 günüm. son son doğuranlara bakiim belkim utaır oğluşum gelir annesini kucağıuna diorum

amin canım teşekür ederim.usgeye bakan radyologdu keşke söylemeseydi salak kadın.
ii aksamlar kizlar..
ne var ne yok? herkes iyi mi?
yaban gulum uzun olsun cenesi sen de yani! inan ki hic bir sey sagliktan onemli degil.. kafana takacagin baska birsey olmadigi icin allaha sukretmelisin canim
çok şükürrrrr sağlığı filan çok iyi.
banada iri bebek dediler usg de ama 29010 doğdu oğlum irisi buysa zayıfını düşünemiyorum

önce özelde kendi doktoruma gittim usgde 4,138gr çıktı.sonra devlet hast.ayrıntılı usgde 4,368 çıktı.yani iri olduğu garanti,işallah 400,500gr oynama olsunda düşük çıksın.

hadi bakalım allah yardımcın olsun şimdiden. hayırlı doğumlar. kaybolma ama haber ver bize oldu mu :)

bence de parasız bı yere gomdur sen :)) ya tabı kı ıse yaramaz da laf olsun eglence dolsun ıste, geyıgı doner bı sure :)

hadı cnm allah kavustursun o zmn saatler kaldı saatlerrrrrrrr

teşekkür ederim taze anneler :))haber veririm canım eve gelince ilk işim girip yazarım buraya...

yabangülüm o çene yapısı olarak söylemiştir bir kusur değil yani sen onları düşünme şimdi bebeğini kucağına alacaksın onun hayalini kur ayyy ne güzel sağlıcakla al kucağına canım yavaş yavaş azalıyor doğurmayanlar...

yeni gelişme var bugün oğlum 2 kere bana bakarken güldü birde altını her açışımda ağlamadı uslu durdu alıştı galiba artık

sezen demek alıştı 1aylık oldu herldee alışsın bi zahmet onunda fotolarını görelim büyümüştür çirkinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…