2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
büyümüştürr tabi benimki bile 4yaşında hala doğduğu günki gibi

evet galiba bizim gözümüzde büyümüyolar eren bile bana kayra doğana kadar bebek gibi geliyodu şimdi onun büyüdüğüne inandım ağbi oldu artıkk seninde az kaldıı gün bellimi?

yabangülüm ve miracle ikinize de hayırlı olsun diyelim şimdiden..Allah yardımcınız olsun..Bebişlerinizi yarın kucağınıza alacaksınız inşaAllah..

evet galiba bizim gözümüzde büyümüyolar eren bile bana kayra doğana kadar bebek gibi geliyodu şimdi onun büyüdüğüne inandım ağbi oldu artıkk seninde az kaldıı gün bellimi?

geçen pazartesi gitmiştim dr 2hafta sonra gel demiştii bende yarın gidicemm 10gün olmuş oluyo malum bayrama denk gelioo yarın verir muhakkak bayram sonrası bekliorumm bakalım gün vericekmi yarınn36haftalık oluorummveriri sanırsamm

verir banada 35. haftada vermişti

İyi akşamlar anne adayları ve taze anneler ne zamandır geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bulamadım. Doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum benim gibi bekleyenlerede sabır ve hayırlı doğumlar diliyorum:)
benim bebişinde gelmeye pek niyeti yok daha kanala girmemiş, normal doğum bekliyorum ama bebişin kafası biraz büyükmüş kilosuda 1 hafta ileri bakalım hayırlısı artık

selam herkese,
bizde kızımızı görücez yarın,nasılda meraklanıyorum,her gidişimde aynı heyecan oluyor,kilosu nasıl,büyüdümü,hareket edecekmi,suyu nasıl falan düşünüp duruyorum.

canim hakkinda hayirlisi olsun insallah sagsalim kizini kucagina alirsin
hayirli olsun canim tarihin belli olmus
yabangülüm sen öne geçtin gibi yalnız zeyn ve ben başbaşa kalıyoruz 39+2 olarak :)))

canim sen ne bakiyon onlara cocuklar suyun icinde sisiyorlar dogduktan sonra kendi güzelliklerini aliyorlar merak etme dogunca görürsün ne tatli birsey oldugunu
ay dogum fotolarımız geldı coook duygulandım eşimin o hallerını fln gorunce..

canim burayada eklede bizde bakalim

Bu arada bazı arkadaşlar kocalarından yakınmış benimkide ilk evlendiğimizde herşeyi benden bekliyordu bir keresinde kahvaltı masasında bardağını bana uzatmıştı bende masanın altına eğilip bacaklarına baktım, ayağın yok mu kalk kendin al diye :) gerçi hala onu anlatıyorda öyle yani
ama hamile kaldığımdan beri fazla iş yapmamaya özen gösteriyorum işteyken arıyor nasılsın falan diye ben de hastayım yatıyorum diyorum hihihi
hatta doktor normal doğum için hergün yürü dedi bana eşim de bu halinle nasıl yürüyeceksin sen diyor

oy kızlar hangı bırını eklıyım kı 300 tane foto :S ama bı tane koyayım :))

Eklentiler

• $dmr090.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 44
ya arkadaşlar kafam fena karıştı 38+2 haftalığım ama bebeğimin kilosu 3,400gr. boyu 53 cm ve 22 kasımda gel dedi dr. haftasına göre karın ve baş çevresi normal dr. problem yok diyor. internette bi karşılaştırma yapıyım dedim yapmaz olaydım bebeğimde problemmi var acaba.

kızlar gittim dahiliye doktoruna yarın ameliyat olmanda bi sakınca yok dedi faranjitim azmış her zman ki gibi doktorumlada görüştüm yarın sabah 8de hastanede olcam kısmetse yarın kavuşucam oğluma

sen de mi miracle! haydi hayırlı olsun. inşallah her şey gönlünce olur da sağ salim kavuşursun bebişine.

ayrıca doğum yapan herkese bebekleriyle mutlu, sağlıklı hayatlar diliyorum. darısı başımıza.

canım benim de dün itibariyle yani 38+5 te bebeğimin kilosu 3430 gr dı. kilo grafiğine göre çok normal. seninki de gayet normal. niye kafana taktığını anlayamadım.

prop çok güzel bir kare. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…