prop çok güzel bir kare. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah!
prop çok tatlı çıkmışınız Allah bağışlasın
oy kızlar hangı bırını eklıyım kı 300 tane foto :S ama bı tane koyayım :))
ya arkadaşlar kafam fena karıştı 38+2 haftalığım ama bebeğimin kilosu 3,400gr. boyu 53 cm ve 22 kasımda gel dedi dr. haftasına göre karın ve baş çevresi normal dr. problem yok diyor. internette bi karşılaştırma yapıyım dedim yapmaz olaydım bebeğimde problemmi var acaba.
çok hoşsunuz maşallahh,anneye ilk merhabaa süperrr
Propcum sana birşey sorucam sen hastane çıkışlarını hep 0-3 ay aldım diyordun bebek erken gelince kıyafetler büyük geldi mi?
keske 0-3 almıs olsaydım, hep 3-6 aldım :))
bayag buyuk geldı cnm babamız gıttı kucuk bısıler aldı tekrar ama sımdı hepsı tam oluyo :)
Ben de hep 0-3 ay aldımda o yüzden merak ettim neyse bizimkiler olur o zaman:))
Doğum yapan annelerden kordon kanını saklatanlar oldu mu acaba?
cnm saklatmaya kalktım fecı bı para ıstedıler zaten 2-3 banka var sadece :S
cnm saklatmaya kalktım fecı bı para ıstedıler zaten 2-3 banka var sadece :S
sen de mi miracle! haydi hayırlı olsun. inşallah her şey gönlünce olur da sağ salim kavuşursun bebişine.
ayrıca doğum yapan herkese bebekleriyle mutlu, sağlıklı hayatlar diliyorum. darısı başımıza.
canım benim de dün itibariyle yani 38+5 te bebeğimin kilosu 3430 gr dı. kilo grafiğine göre çok normal. seninki de gayet normal. niye kafana taktığını anlayamadım.
prop çok güzel bir kare. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah!
oy kızlar hangı bırını eklıyım kı 300 tane foto :S ama bı tane koyayım :))
ya arkadaşlar kafam fena karıştı 38+2 haftalığım ama bebeğimin kilosu 3,400gr. boyu 53 cm ve 22 kasımda gel dedi dr. haftasına göre karın ve baş çevresi normal dr. problem yok diyor. internette bi karşılaştırma yapıyım dedim yapmaz olaydım bebeğimde problemmi var acaba.
bende geçen pazartesi 37+5 te gittim 3300 gr dı ama bana cuma günü gel dedi tatil öncesi nstye tekrar bir bakalım dedi. bence sorun kiloda boyda değilde seni 10 gün sonra çağırmasında
burcucum maşallah size. çok tatlısınız.
peki ya boyuiri bebek mi acaba diye taktım birde günde 20ila 35 gr arasında kilo alıyolar ya 2 hafta sonra 4 000 gr.geçer acaba normal doğum yapabilirmiyim bunlara takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?