2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç acelem yoktu ama artık ben de doğsun istiyorum. bayramda doktorum yok.
kızım lütfen bayramdan önce gel!

bende geçen pazartesi 37+5 te gittim 3300 gr dı ama bana cuma günü gel dedi tatil öncesi nstye tekrar bir bakalım dedi. bence sorun kiloda boyda değilde seni 10 gün sonra çağırmasında

Propcum sana birşey sorucam sen hastane çıkışlarını hep 0-3 ay aldım diyordun bebek erken gelince kıyafetler büyük geldi mi?

Propcum sana birşey sorucam sen hastane çıkışlarını hep 0-3 ay aldım diyordun bebek erken gelince kıyafetler büyük geldi mi?

keske 0-3 almıs olsaydım, hep 3-6 aldım :))
bayag buyuk geldı cnm babamız gıttı kucuk bısıler aldı tekrar ama sımdı hepsı tam oluyo :)

peki ya boyu iri bebek mi acaba diye taktım birde günde 20ila 35 gr arasında kilo alıyolar ya 2 hafta sonra 4 000 gr.geçer acaba normal doğum yapabilirmiyim bunlara takılıyorum

oy kızlar hangı bırını eklıyım kı 300 tane foto :S ama bı tane koyayım :))

burcucum maşallah size. çok tatlısınız.

canım nesi anormal geldi anlamadım. seninle aynı günümüz. benimki de 3200 gr. sene neye takıldın ki??

bende geçen pazartesi 37+5 te gittim 3300 gr dı ama bana cuma günü gel dedi tatil öncesi nstye tekrar bir bakalım dedi. bence sorun kiloda boyda değilde seni 10 gün sonra çağırmasında

üstelik ben normal doğum yapmak istiyorum 22 kasım sabahı gel dedi sancım olmazsa o zamana kadar suni sancı vericeklermiş

peki ya boyu iri bebek mi acaba diye taktım birde günde 20ila 35 gr arasında kilo alıyolar ya 2 hafta sonra 4 000 gr.geçer acaba normal doğum yapabilirmiyim bunlara takılıyorum

ultrasondaki boy ölçümü pek sağlıklı diil. benim dr.um söylemiyo bile boyunu. kiloda da 500 gr yanılma payı var. hem son haftalarda kilo alımı yavaşlıyabiliyor bebeklerin. benimki bu hafta sadece 100gr almış. kiloya falan takılma bu kadar.

brc 80 yukarıda yazdım arkadaşım 2 hafta içinde daha fazla irileşmezmi bebeğim o zaman ben normal doğum yapamam bunlara taktım boyuda çok fazla ama dr. kötü demedi ben kendi kendime taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…