sen de mi miracle! haydi hayırlı olsun. inşallah her şey gönlünce olur da sağ salim kavuşursun bebişine.
ayrıca doğum yapan herkese bebekleriyle mutlu, sağlıklı hayatlar diliyorum. darısı başımıza.
canım benim de dün itibariyle yani 38+5 te bebeğimin kilosu 3430 gr dı. kilo grafiğine göre çok normal. seninki de gayet normal. niye kafana taktığını anlayamadım.
prop çok güzel bir kare. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah!
peki ya boyuiri bebek mi acaba diye taktım birde günde 20ila 35 gr arasında kilo alıyolar ya 2 hafta sonra 4 000 gr.geçer acaba normal doğum yapabilirmiyim bunlara takılıyorum
ultrasondaki boy ölçümü pek sağlıklı diil. benim dr.um söylemiyo bile boyunu. kiloda da 500 gr yanılma payı var. hem son haftalarda kilo alımı yavaşlıyabiliyor bebeklerin. benimki bu hafta sadece 100gr almış. kiloya falan takılma bu kadar.
tatlım inş. normal olur seninki inan içim burkuldu benim normal olamayacağını öğrendim anda inş. kolay normal bi doğum yaparsın...
canım benim doktorum boyunu söylemiyor. 12. haftadan sonra boyu tam olarak ölçülemiyormuş zaten. hem ben de normal doğumu bekliyorum. son haftalarda çok kilo almıyorlar merak etme, takma kafana. doktorum söyledi, geçen gün 3900 gr bir bebeği normal doğurtmuş.
kızlar bu geceyarısı yine doğuramayanlar partisi yapalım dünkü gibi. bekliyom haa.. doğuranlar çocuklarını uyutsun biz burda kafayı yiyelim hep beraber tamam mı?
canım benim doktorum boyunu söylemiyor. 12. haftadan sonra boyu tam olarak ölçülemiyormuş zaten. hem ben de normal doğumu bekliyorum. son haftalarda çok kilo almıyorlar merak etme, takma kafana. doktorum söyledi, geçen gün 3900 gr bir bebeği normal doğurtmuş.
bugün 3 çocuğu olan bi bayan karnıma bktı ve senin en az 15 günün var doğumuna dedi. acayip moral oldu.
bugün 3 çocuğu olan bi bayan karnıma bktı ve senin en az 15 günün var doğumuna dedi. acayip moral oldu.
ben şimdi kaçtım. 11den sonra gelirim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?