2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu geceyarısı yine doğuramayanlar partisi yapalım dünkü gibi. bekliyom haa.. doğuranlar çocuklarını uyutsun biz burda kafayı yiyelim hep beraber tamam mı?

kızlar moralim çok bozuk....çoook uzun süredir kocacımla yanlız kalamıyoruz...offfffffff...doğum 25 de sezeryan olacak mecbur gene yanımda olacaklar..tek başıma yapabileceğimi bilsem herkesi evden göndericem...çocuğumla birlikte öğrenmek istiyorum herşeyiiiii.....

ay hamilelik psikolojimi çook bozdu dengesiz oldum..

tatlım inş. normal olur seninki inan içim burkuldu benim normal olamayacağını öğrendim anda inş. kolay normal bi doğum yaparsın...

peki ya boyu iri bebek mi acaba diye taktım birde günde 20ila 35 gr arasında kilo alıyolar ya 2 hafta sonra 4 000 gr.geçer acaba normal doğum yapabilirmiyim bunlara takılıyorum

canım benim doktorum boyunu söylemiyor. 12. haftadan sonra boyu tam olarak ölçülemiyormuş zaten. hem ben de normal doğumu bekliyorum. son haftalarda çok kilo almıyorlar merak etme, takma kafana. doktorum söyledi, geçen gün 3900 gr bir bebeği normal doğurtmuş.

tatlım inş. normal olur seninki inan içim burkuldu benim normal olamayacağını öğrendim anda inş. kolay normal bi doğum yaparsın...

inşallah canım inşallah. sağlıklı olsun da nasıl geldiği önemli değil, boşver. dualarım seninle...

izinleri hesapladın mı? ben sürekli hesap yapıyorum. sen yarın doğum yapacağına göre 6 ocakta bitiyor iznin. üffff ne bu yaaa. ne hale soktular bizi!

çok teşekkür ederim rahatladım

prop resimleri face e koyacaksın ama bende ekli değilsin 2010 kasım anneleri grubunda da paylaşır mısın? çok hoşuma gitti fotonuz..
içim gitti resmen...

bende 37+3 oldum 25 inde sezeryan olucam şu anda bebişim 3600 olmuş maşallah:)bebeğim büyük olduğu için sezeryan olucam...yanlız ben hem kısa hemde minyon tipliyim..doktorum tehlikeli gördüğü için sezeryan dedi..dediğin gibi normal doğum yapabilir belki de.....

bugün 3 çocuğu olan bi bayan karnıma bktı ve senin en az 15 günün var doğumuna dedi. acayip moral oldu.

bugün 3 çocuğu olan bi bayan karnıma bktı ve senin en az 15 günün var doğumuna dedi. acayip moral oldu.

bana da kuaförde bi kadın sen çok rahatsın daha çok var doğumuna dedi
bi de normal isteyenler hep sezeryan olmak zorunda kalıyor falan dedi
ya hamileyle böyle mi konuşulur sinir oldum resmen

amann millet çok biliyor
banada dün pastanedeki kız erkekmi dedi bendee yooo kız dedim
millet taktı kızıma erkekmi diyip duruyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…