2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlısı olsun canım. valla hiç belli olmaz, beklemez belki 25'ini. açılman falan olur, normal doğurursun inşallah.

ya benım alt tarafımda sancı oluyor. ama sürekli . öyle ara ara değil.
ayağa kalkınca falan daha kötü oluyor...
wc ye gitmektende bi hal oldum :26:

ay doğum sancısı olmasın. doğum sancısı hareket etsen de etmesen de geçmezmiş ya. sen de mi doğuracaksın bu gece yoksa

Son düzenleme:

cnm bende de ağrı oluyoo dediğin gibi ama arası oluyor...cnm doğum yaklaşmış olmasın????

bnmkini de kız sanıyorlar
ben de kız gibi oğlum olcak ne güzel diyom

bende kızıma herkes erkek sanıyor senı bı doğda kız nasıl olur görsünler diyorum hihii :90:

ay doğum sancısı olmasın. doğum sancısı hareket etsen de etmesen de geçmezmiş ya. sen de mi doğuracaksın bu gece yoksa

hiç doğurcak gibi hissetmıyorum amaa :92: arada böyle sancım oluyor yürüyemıyorum flan . doğum sancısı olsa hiç duramam heralde.
pöfff sancı bekle su bekle nişan bekle hep aklım orda :94::97:

Bugün bende de hem belde hem karın altında kasıklarda devamlı ağrıvar ne yaptıysam geçmedi hala devam ediyor..Dünkü kahverengi akıntının da rengi açıldı bugün..Az önce de baktım sütümüzün ilk damlalarının aktığını gördüm.. Yarın hastaneye gitsem mi bi bilmiyorum.. Eşimin de toplantısı var.. ACayip de uykum var süt ısıtayım da bu gece uyuyayım bari.. Yarın ne olacağı belli olmaz.. Kızıma kavuşacak mıyım yoksa Allahım..Ya sabır..

Dööööööööööööörtt Bzimkilerin keyifleri yerinde..Napalım başka çıkmak istemiyorlar belli..Çok nazlılar çok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…