2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beeessssssssssssssssss :))) kizimin besigi geldi gidip onu alip kurduk, çok cici olduuuuuuu. Esim bes dk da yapti bi hevesle :) Fransa'da mobilyalari kendin alip kuruyorsun. TR'nin gozunu sevim hem eve getiriyorlar hemde kuruyorlar. neysee kaynanama geldik geri. zaten kirki çikana kadar burda kaliriz sonra evimize gideriz. Evime gitmisken temizlikte yaptim oh beee

kocam da yok cuma gelcek pöffff. o burdayken doğurmam lazım ama ümidim yokDD

aynı dert bende de var yaa .. cuma mersine gitçes eşim bayramdan sonra sönecek ben kalıcam kayınvalidemlerde doğumu bekliiceem... sırf bu yüzden bayramda doğurmak istiyorummm

güle güle kullansın kızın. beş değil altısın sen düzelt bakiyim.

beş benim aaaaaaaa 3 ten 5 e düştüm zatiDD

kendinizin kurması daha zevkli eşin becerikliyse tabi:)) bebeğin herşeyiyle uğraşmak cok zevklı valla:))

ne güzel kendiniz kurmuşsunuz yaw
eve büsürü adam gelcek çay su istiicek akşama kadar istila etçek heryere pislik yayacak falan.. en temizi kendin kurman..

aynı dert bende de var yaa .. cuma mersine gitçes eşim bayramdan sonra sönecek ben kalıcam kayınvalidemlerde doğumu bekliiceem... sırf bu yüzden bayramda doğurmak istiyorummm

aynen canım seninle derdimiz aynı bılıyorum. yapcaz artık bişeyler . bayram boyunca durmak yok gezecez arabayla yürüyerek her türlü gezmeyı yapcaz artık

aynen canım seninle derdimiz aynı bılıyorum. yapcaz artık bişeyler . bayram boyunca durmak yok gezecez arabayla yürüyerek her türlü gezmeyı yapcaz artık

valla kocayı sırtlanmayı bile planlıyorum
çömel kalk yapıyorum evi temizliyorum emrdven iniyorum
tıss yok :88:

biz de beşiğimizi ve şifonyerimizi ikea'dan aldık evdeki birçok eşyamız gibi. hepsini de eşim kurdu. adamlar biliyorlar işlerini. kurması çok kolay.

güle güle kullansın kızın. beş değil altısın sen düzelt bakiyim.

ay pardon ya duzeltiyorum altiiiiiiiiiiiiiiiiiii hehe :90:

beş benim aaaaaaaa 3 ten 5 e düştüm zatiDD

kendinizin kurması daha zevkli eşin becerikliyse tabi:)) bebeğin herşeyiyle uğraşmak cok zevklı valla:))

esimde çok becerikli degil valla yaparken bi ton laf sayiyo mobilyaya ama bitincede zevkle seyrediyo ahah

ne güzel kendiniz kurmuşsunuz yaw
eve büsürü adam gelcek çay su istiicek akşama kadar istila etçek heryere pislik yayacak falan.. en temizi kendin kurman..

hmm bu yonden dusunmemistim hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…