bazıları kocasının yanına kaçtı komutanım
kocam da yok cuma gelcek pöffff. o burdayken doğurmam lazım ama ümidim yokDD
beeessssssssssssssssss :))) kizimin besigi geldi gidip onu alip kurduk, çok cici olduuuuuuu. Esim bes dk da yapti bi hevesle :) Fransa'da mobilyalari kendin alip kuruyorsun. TR'nin gozunu sevim hem eve getiriyorlar hemde kuruyorlar. neysee kaynanama geldik geri. zaten kirki çikana kadar burda kaliriz sonra evimize gideriz. Evime gitmisken temizlikte yaptim oh beee
beeessssssssssssssssss :))) kizimin besigi geldi gidip onu alip kurduk, çok cici olduuuuuuu. Esim bes dk da yapti bi hevesle :) Fransa'da mobilyalari kendin alip kuruyorsun. TR'nin gozunu sevim hem eve getiriyorlar hemde kuruyorlar. neysee kaynanama geldik geri. zaten kirki çikana kadar burda kaliriz sonra evimize gideriz. Evime gitmisken temizlikte yaptim oh beee
aynı dert bende de var yaa .. cuma mersine gitçes eşim bayramdan sonra sönecek ben kalıcam kayınvalidemlerde doğumu bekliiceem... sırf bu yüzden bayramda doğurmak istiyorummm
aynen canım seninle derdimiz aynı bılıyorum. yapcaz artık bişeyler . bayram boyunca durmak yok gezecez arabayla yürüyerek her türlü gezmeyı yapcaz artık
çok teşekkürler..slm hanımlar,bugün doğuranlar var mı?
prop maş. çok tatlısınız
prop resimleri face e koyacaksın ama bende ekli değilsin 2010 kasım anneleri grubunda da paylaşır mısın? çok hoşuma gitti fotonuz..
içim gitti resmen...
güle güle kullansın kızın. beş değil altısın sen düzelt bakiyim.
beş benim aaaaaaaa 3 ten 5 e düştüm zatiDD
kendinizin kurması daha zevkli eşin becerikliyse tabi:)) bebeğin herşeyiyle uğraşmak cok zevklı valla:))
ne güzel kendiniz kurmuşsunuz yaw
eve büsürü adam gelcek çay su istiicek akşama kadar istila etçek heryere pislik yayacak falan.. en temizi kendin kurman..
çok teşekkürler..
cnm ekle faceden o zmn
karnım şekilden şekile giriyor. kanala girmiş olsa bu kadar oynamazdı herhal pöfff:SS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?