2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bugün hareketleri azaldı sanki kanala mı girdi acaba gerçi son anda sancıylada girebiliyormuş kızlar çok takılmamak lazım girmesine...
yarın benim kontrolüm var,son haftalarda acayip heyecanlı oluyormuş doktora gitmek yaa adamın ağzının içine bakıyorum ne diyecek diye,kızlar hamilelerin duaları kabul olur birbirimize dua edelim...

prop fotograflar çok hoş . en begendıgım ve benımde olmasını ıstedıgım bebegın ılk cıktıgı andakı goruntulerı en dogla halıyle süper bişii:)) ben de mumkun olmayacak sanırım doguma eşimi bile almıyolar fotografcıyı hıc almazlar:S

benimki de girmedi heralde yaa. hala mideme baskı var. bugün 3 kez gaviscon içmek zorunda kaldım hem bacak bacak üstüne de atıyom.

8 olduk bu arada. bravaaa... :81:

valla bazen tam oraya nokta vurusu yapıyo canımı yakıyo sıpam:))

prop bilir kanaldayken hareket etme durumunu onunki girmişti. ne diyorsun porp hareketlerı nasıl oluyo kanala gırınce??

benimde öyle oldu geçen gün resmen kramp gibi oluyordu yürümemi bile engelliyordu yürürken durmak zorunda kalıyordum ama kanala girmemişti,doktor denemiş ama girememiş demişti belki seninkide girmeye çalışıyordur...

son zamanlar her an hersey olabılır heyecanı oluyo galıba. bide zaman az olacak olay buyuk, tuhaf bı durum işte . Hepimiz bir avazda kurtulalım inşallahhhhh:))

son zamanlar her an hersey olabılır heyecanı oluyo galıba. bide zaman az olacak olay buyuk, tuhaf bı durum işte . Hepimiz bir avazda kurtulalım inşallahhhhh:))

amiinnn
valla tünelin sonu görünmeye başladı resmen ne heyecanlı yaw :18:

ya kizlar afedersiniz acayip gazim oluyor benim bazen gaz sancisini dogum sancisi saniyorum. ya gaz yapacak seylerde yemiyorum ama niye oluyo ya uff

ben sadece demirin albümünü görebildim çok güzellll maşallahhh,erkek kaşlarını çatmışşş

olabılır canım doğal olarak öyle olması lazım. kuzucugum orda sıkısıyo çıksa da rahatlasa üzülüyorum:)

ya kizlar afedersiniz acayip gazim oluyor benim bazen gaz sancisini dogum sancisi saniyorum. ya gaz yapacak seylerde yemiyorum ama niye oluyo ya uff

benimde bugün çok gazım vardı gaz yapan birşey de yemedim şaşırdım kendime hatta bir ara karnımdan gelen bağırsak seslerine hayret ettik eşimle çocuğum korkacak bu ne dedim yaa gurul gurull gazz...

benimde bugün çok gazım vardı gaz yapan birşey de yemedim şaşırdım kendime hatta bir ara karnımdan gelen bağırsak seslerine hayret ettik eşimle çocuğum korkacak bu ne dedim yaa gurul gurull gazz...

sorma ya aynen. Prop, bebegin kanala girmesi nasi bisi? hissedebiliyormusun?

benimde geçen gün oldu gazım . en kötü bişeymiş öyle sancımı hareketmi gazmı herbişeye benzıyo

demir büyüyor ve doğumgünü of kocam albümü gözüküyor başka albüm yok canım,o albümü sadece arkadaşların görebiliyor demekki...

sorma ya aynen. Prop, bebegin kanala girmesi nasi bisi? hissedebiliyormusun?

of kesinlikle hıssedıosun.. yururken bacaklarımın arasında bısı var gıbıydı yurumek cok cok cok zorlasmıstı surtunuodu resmen kemıklerıme.. kemık agrılarım da ınanılmaz artmıstı sankı menteseyle kanırtılıo gıbıydı oturuken kalkarken en cok hıssedıodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…