bbek hareket edince senin de şeyin patlııcakmış gibi oluyo mu
valla bazen tam oraya nokta vurusu yapıyo canımı yakıyo sıpam:))
prop bilir kanaldayken hareket etme durumunu onunki girmişti. ne diyorsun porp hareketlerı nasıl oluyo kanala gırınce??
son zamanlar her an hersey olabılır heyecanı oluyo galıba. bide zaman az olacak olay buyuk, tuhaf bı durum işte . Hepimiz bir avazda kurtulalım inşallahhhhh:))
benimde öyle oldu geçen gün resmen kramp gibi oluyordu yürümemi bile engelliyordu yürürken durmak zorunda kalıyordum ama kanala girmemişti,doktor denemiş ama girememiş demişti belki seninkide girmeye çalışıyordur...
face inde arkadaş olarak ekle die bişy bulamadım ben
ya kizlar afedersiniz acayip gazim oluyor benim bazen gaz sancisini dogum sancisi saniyorum. ya gaz yapacak seylerde yemiyorum ama niye oluyo ya uff
ya kizlar afedersiniz acayip gazim oluyor benim bazen gaz sancisini dogum sancisi saniyorum. ya gaz yapacak seylerde yemiyorum ama niye oluyo ya uff
amiinnn
valla tünelin sonu görünmeye başladı resmen ne heyecanlı yaw :18:
benimde bugün çok gazım vardı gaz yapan birşey de yemedim şaşırdım kendime hatta bir ara karnımdan gelen bağırsak seslerine hayret ettik eşimle çocuğum korkacak bu ne dedim yaa gurul gurull gazz...
sorma ya aynen. Prop, bebegin kanala girmesi nasi bisi? hissedebiliyormusun?
demir büyüyor ve doğumgünü of kocam albümü gözüküyor başka albüm yok canım,o albümü sadece arkadaşların görebiliyor demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?