2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben şu an öyleyim kemiklerim düşecek sanki çok yavaş yürüyebiliyorum ama doktorum kanala girmemiş diyorr anlamıyorum girse demek ki yerlerde sürünücem

kısmet canım hayırlısı.. allah yardımcın olsun.

bugün ana kucağını keşfettik oğlum bayıldı uyuyo kendi kendine uyanınca bakıyo etrafa inceliyo çok rahatım bugünn
anakucağını hangisinden aldın kız merak ettim..

ya her bez kakalı bu kadarda yapılmazki zart zurt attırıyoruz
ayyynennn

yeni gelişme var bugün oğlum 2 kere bana bakarken güldü birde altını her açışımda ağlamadı uslu durdu alıştı galiba artık
bizimki de son zamanlarda çok nadir durmaya başladı altını açarken.. yani 5 kerede 1 kere falan susuyo, bu da bişedir :S

o zaman benimki girmemis kanala falan, beklicez

Kızlar bende dokuz oldum galiba doğurmayanlardan.... tabi doğurmadım ama dokuz doğuruyorum aslında:))

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim az kaldı senın de zırlama :))

valla hiç doğurmayacakmışım gibi bir his oturuyo böğrüme
hele sizin resimlerinizi gördükçe acaip oluyorum ..

Allah ayırmasın sizi çok güzel resimler çok güzel bir duygu eminim fotolardan da hissediyor insan.. demir bebek de çok tatlı Rabbim nazarlardan saklasın sizi

ay kızlar ben yatıyorum lafa tutmayın benı ben sızın gıbı ıstedıgım saatte ıstedıgım kdr uyuyabılen bır ınsan degılım bir sıpaya tabı yasıyorum, 1 saat uyusam kardır şimdi.. hadı ıyı geceler herkese

cok cok teşekkürler cnm, allah hepımızın yuvalarını korusun kollasın, kocalarımızı ve bebeklerımızı bızden ayırmasın işallah hıc..

bayıldım burcu maşallah harika bir üçlü olmuşsunuz,ne kadar güzel bir hatıra,sende resimlerde çok duru çıkmışsın,çokk güzellll

tabi biz istediğimiz kadar uyuyoruz. sen kemik ağrılarını ne çabuk unuttun. her yanım ağrıyo yatınca. uykum var ama yatmıyorum geciktiriyorum şu anda. hadi sana ağrısız uykular bakalım..

iyi geceler sana bol uykular biz gebeşler yatsak da uyuyamıyoruz zaten ya da ben öyleyim kendi adıma:))

cok cok teşekkürler cnm, allah hepımızın yuvalarını korusun kollasın, kocalarımızı ve bebeklerımızı bızden ayırmasın işallah hıc..

amiinnnn

tabi biz istediğimiz kadar uyuyoruz. sen kemik ağrılarını ne çabuk unuttun. her yanım ağrıyo yatınca. uykum var ama yatmıyorum geciktiriyorum şu anda. hadi sana ağrısız uykular bakalım..

ayynennn.. uykum var ama yatınca uyuyamııcamı biliyorum o yüzden bekliyorum.. bütün gün iş yapiim yoruliim biraz belki uyurum diyom ama yatınca nefes alamıyorum yarım saatte bişr uyanıyorum sıkıntı sıcak absması falan derken evdeki bütün yatak ve kaneperli geziyorum
gece işkence gibi oluyor bana
o diil sabah da ayılana kadar öğlen oluyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…