of kesinlikle hıssedıosun.. yururken bacaklarımın arasında bısı var gıbıydı yurumek cok cok cok zorlasmıstı surtunuodu resmen kemıklerıme.. kemık agrılarım da ınanılmaz artmıstı sankı menteseyle kanırtılıo gıbıydı oturuken kalkarken en cok hıssedıodum
kısmet canım hayırlısı.. allah yardımcın olsun.selam arkadaşlar.bu gün kontrolüm vardı bebeğimiz şu an 4,368gr ve normal doğum yapamıyacam.yarın hast.gidiyoruz sezeryan günü belli olacak.yarın olur diye düşünüyoruz ama doktorada bağlı.gerçi en fazla 1 gün verir.normal doğum olsun istiyordum ama nasip kısmet.
anakucağını hangisinden aldın kız merak ettim..bugün ana kucağını keşfettik oğlum bayıldı uyuyo kendi kendine uyanınca bakıyo etrafa inceliyo çok rahatım bugünn
ayyynennnya her bez kakalı bu kadarda yapılmazki zart zurt attırıyoruz
bizimki de son zamanlarda çok nadir durmaya başladı altını açarken.. yani 5 kerede 1 kere falan susuyo, bu da bişedir :Syeni gelişme var bugün oğlum 2 kere bana bakarken güldü birde altını her açışımda ağlamadı uslu durdu alıştı galiba artık
senı de ekledım hadı arkadas olalım :))
senı de ekledım hadı arkadas olalım :))
of kesinlikle hıssedıosun.. yururken bacaklarımın arasında bısı var gıbıydı yurumek cok cok cok zorlasmıstı surtunuodu resmen kemıklerıme.. kemık agrılarım da ınanılmaz artmıstı sankı menteseyle kanırtılıo gıbıydı oturuken kalkarken en cok hıssedıodum
teşekkür r
resimler çok süper yaa
ben de görmek istiyorum bebişiiiiiiiii! beni de ekle, tabii bir sakıncası yoksa
ya benim face yok kiziminkindende hic fotograflara bakilmiyor ben nasil görücem
çok teşekkür ederim az kaldı senın de zırlama :))
valla hiç doğurmayacakmışım gibi bir his oturuyo böğrüme
hele sizin resimlerinizi gördükçe acaip oluyorum ..
Allah ayırmasın sizi çok güzel resimler çok güzel bir duygu eminim fotolardan da hissediyor insan.. demir bebek de çok tatlı Rabbim nazarlardan saklasın sizi
sende de arkadas olarak ekleme yok bende de yok bız nası arkadas olcaz
ay kızlar ben yatıyorum lafa tutmayın benı ben sızın gıbı ıstedıgım saatte ıstedıgım kdr uyuyabılen bır ınsan degılım bir sıpaya tabı yasıyorum, 1 saat uyusam kardır şimdi.. hadı ıyı geceler herkese
ay kızlar ben yatıyorum lafa tutmayın benı ben sızın gıbı ıstedıgım saatte ıstedıgım kdr uyuyabılen bır ınsan degılım bir sıpaya tabı yasıyorum, 1 saat uyusam kardır şimdi.. hadı ıyı geceler herkese
cok cok teşekkürler cnm, allah hepımızın yuvalarını korusun kollasın, kocalarımızı ve bebeklerımızı bızden ayırmasın işallah hıc..
tabi biz istediğimiz kadar uyuyoruz. sen kemik ağrılarını ne çabuk unuttun. her yanım ağrıyo yatınca. uykum var ama yatmıyorum geciktiriyorum şu anda. hadi sana ağrısız uykular bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?